Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Να σου πω την αλήθεια και εμένα με ενοχλεί αυτό, να βαράνε τέρματα σε idle το ρεύμα και το ρολόϊ του επεξεργαστή, ωστόσο το ανοιγοκλείνω το cnq και το c6 όταν είναι να παίξω, μπαίνω bios και το αλλάζω, ξέρω βαρετή διαδικασία όμως για το setup μου απαραίτητη. Απλά παρατήρησα πως είχα μικροκολληματάκια τα οποία έφυγαν. Και σε high performance να έβαζα το μηχάνημα είτε από τα windows είτε από το amd overdrive δεν έφευγαν, μόλις έκλεισα τα παραπάνω έστρωσε η κατάσταση.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 αν μπορείς δοκίμασε και κάτι άλλο. έχε τα ενεργοποιημένα και μέσα απ τον catalyst έχει επιλογή στο performance για να ορίσεις την συχνότητα του επεξεργαστή. βάλτο τέρμα δεξιά και δοκιμασε πάλι όντα βρεις ευκαιρία μήπως και γλυτώσεις το bios. http://www.tweakpc.de/hardware/tests/cpu/amd_a8-3870k_llano_apu/i/3870k_vision_engine_control_center_catalyst.png
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Τέρμα δεξιά είναι η πράσινη μπαρίτσα, ωστόσο από την στιγμή που είναι ανοιχτά τα cnq και c6 το clock speed και το voltage κάνουν σκαμπανεβάσματα, τουλάχιστον στο δικό μου μηχάνημα.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 δεύτερη λύση είναι απο το amd overdrive να πατήσεις την πράσινη τελεία που έχει πάνω δεξιά να γίνει κόκκινη. Εκεί δεν πέφτουν τα ρολόγια. Εναλλακτικές ψάχνω,είναι κρίμα να καίει περίπου 100W το ρημάδι έτσι 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δεν πειράζει για μία στο τόσο . Έτσι και εξάλλου μια 150αρια τραβάει σε prime95 small fft's ο 6600k στα 4.5 και καμιά 130αρια σε gaming οπότε δεν σκάω. 1
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Λοιπόν,το δοκίμασα χτες και διαφορά δεν είδα ο λοξυγγας που είχε το παιχνίδι σε μένα προσωπικα εξαφανίστηκε με αλλαγή απο 7 σε 8.1+ core unparking 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Τι να σου πω τότε, θα το δοκιμάσω λίγο παραπάνω και θα πω λεπτομέριες, με την τελίτσα του overdrive θα έχω έναν λόξυγγα μία στο 10λεπτο, για την ώρα έχω ανοιχτό cnq και c6, δεν παλεύεται καλοκαιριάτικα με κλειστά αυτά τα features . Και γω 8.1 έχω με ξεπαρκαρισμένους μέσω coder bag πυρήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα