Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε μου επειδη το bf4 ειναι απο τα πιο βαρια games στο online παντα,ειναι λογικα τα frames σου.Προσωπικα δεν θεωρω οτι ενας apu μπορει να σου εξασφαλισει ενα smooth gameplay!παιζω αυτο το παιχνιδι απο τη μερα που βγηκε και προλο που εχουν κανει βελτιωσεις θελει πραγματικα δυνατο συστημα για να το ευχαριστηθεις ακομα και σε 720p.Δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες αλλα διαβασε για netcode και bugs και θα δεις οτι δυστυχως εχω δικιο!Εν ολιγοις μην ασχοληθεις πολυ γιατι οπως και να χει και με 970 και ι7 4770κ παλι θα υπαρχουν στιγμες που θα ξενερωσεις η θα θελεις να πεταξεις το pc απο το παραθυρο :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν στα 4.5 ghz βελτιώθηκε η κατάσταση, ελάχιστα drops στο 64αρι, κατά τα άλλα ομαλό gameplay με 40 fps average.

και πάλι λίγα είναι :Ρ

πήγαινε απ ευθείας στα 6GHz να δεις το φώς το πραγματικό :P

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά...τι διαγωνισμός ταλαιπωρίας είναι αυτός, τώρα...; :P

Άσε το bf4, βρε άνθρωπε του Θεού, και κοίτα πρώτα να πάρεις κανα pc της προκοπής, αφού θέλεις να ασχολείσαι με τέτοια games...

Δημοσ.

Μου φαίνεται θα πάρω το bf3 δεν γίνεται αλλιώς :P. Τι να κάνω occultist, μάλλον θα το αφήσω στην άκρη.

Το BF3, προσωπικά, μου αρέσει περισσότερο, σε γενικές γραμμές :P

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα δυστυχώς το αντίθετο έχοντας δοκιμάσει το bf3, λέω δυστυχώς για το ότι μου αρέσει το bf4 περισσότερο εξαιτίας του συστήματός μου :P.

Δημοσ.

Το BF3, προσωπικά, μου αρέσει περισσότερο, σε γενικές γραμμές :P

Αν δεν ειχε γεμισει τσιτερια μια χαρα ηταν και ισως καλυτερο απο το 4

Δημοσ.

Αν δεν ειχε γεμισει τσιτερια μια χαρα ηταν και ισως καλυτερο απο το 4

Το μόνο που μου άρεσε περισσότερο στο 4 ήταν το ευρύτερο customization σε όπλα/οχήματα. Σε οτιδήποτε άλλο, προτιμώ το 3...

• Like 1
Δημοσ.

φιλε  multicore μπορω να σου γραψω εκθεση για το τι παιχνιδαρα ειναι το bf4 και τις διαφορες με το 3(κατι που εκανα αλλα σβηστηκαν καταλαθος ¨((   )  παρε μια καλη καρτα γραφικων να το απολαυσεις ειδικα τωρα που το παιχνιδι εχει στρωσει... 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δεν είναι εύκολη μια τέτοια αγορά τώρα, θα μείνω ως έχει και θα δείξει το μακρινό μέλλον. Έβαλα το 3, μου το δάνεισε ένας φίλος, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα, σε 720p έπαιζα medium με 50-40 fps σε 64αρι caspian border, άντε να έπεφτε μέχρι 30 πιο κάτω απλά όχι. Ωραίο σαν παιχνίδι, αλλά αυτό το κάτι που έχει το bf4 δεν το έχει το 3, δεν ξέρω, δεν μου βγαίνει τόσο καλό τουλάχιστον εμένα. Το bf4 δεν πάει να είναι πιο βαρύ, με πορώνει περισσότερο, άγνωστο γιατί :D. Anyway, έχω την gpu του apu 950mhz και τις μνήμες στα 1866mhz 9 9 10 28 και έχω καλύτερα fps, έτσι και εξάλλου το sweet spot των a8 trinity/richland apu είναι τα 720p και από την στιγμή που ανταποκρίνονται περίφημα δεν έχω παράπονο, το παιχνίδι να ευχαριστιέμαι και να τα πηγαίνω καλά και όλα τα άλλα περιττά.

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε, το κλείσιμο του amd powernow function (το cool and quiet είναι απλά με άλλη ονομασία) και του c6 mode είχαν ως αποτέλεσμα την εξάλειψη τυχόντος microstuttering ή hiccup, ο cpu στα 4.5 με 1.404v. Έπεξα ένα 32αρι shanghai και όλα τέλεια, θα δοκιμάσω αργότερα 64αρι και θα πω εντυπώσεις. Xristaras12 δοκίμασε να κλείσεις το cool and quiet και το c6, πίστεψέ με θα δεις διαφορά. Battlefield τρέχω το 32 bit, ποια είναι η διαφορά με το 64μπιτο ; Ραμ έχω 6gb, λειτουργικό windows 8.1, εντός παιχνιδιού η ραμ δεν ξεπερνάει τα 4.1 gb, τα γραφικά είναι low σε 1280x720 με την κάρτα του apu στα 1013mhz και τις μνήμες στα 1866 1.5v 10 10 10 28 2t, avg fps 50-45, minimum 35. Δυστυχώς έχω την non premium έκδοση, οπότε για καλή μου τύχη δεν θα ρίξω κλάμα με 64αρι pearl market :P. Πάντως παίζω άνετα και όντας noobας έχοντας παίξει ελάχιστα προσπαθώ να βελτιωθώ και να παίζω πιο προσεκτικά. Θα μου πεις πως να παίζεις προσεκτικά με 2 modules, ε με θέληση και λίγο oc όλα γίνονται ;)

• Like 2
Δημοσ.

σε πληροφορώ πάντως απο τότε που άλλαξα κάρτα, τα πράγματα έχουν βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό.

Στο ίδιο σημείο στην pearl που είχα το θέμα πάντα,πλέον δεν υπάρχει :P

Να φανταστείς παίζω με 4Χ msaa πλέον και δεν βουτάει κάτω απ το 60άρι ποτέ.

Αυτά που αναφέρεις,θα δοκιμάσω να τα κλείσω να δω απλά δεν θέλω να βαράει τέρμα ο επεξεργαστής χωρίς λόγο και αιτία σε ηρεμία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...