Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με λίγα λόγια σε κόβει ο 2400. Φίλος με i5 3470 και 650 2gb παίζει medium 1680x1050 με 50 fps ακατέβατα, άντε να έχει drop μέχρι τα 40 στην χειρότερη σε 64αρι multiplayer με το msi afterburner ανοιχτό και ο i5 χτύπαγε 98% usage άνετα. Άρα λογικά σε 1080p δεν θα μπορούσε να βάλει κάτι παραπάνω από low, λόγω της 650.

οχι η καρτα γραφικων ειναι το προβλημα. αν θελεις πραγματικα να παιξεις bf4 πρεπει να παρεις τουλαχιστον μια καρτα σαν την 750τι η την 660. εχει πολυ ωραια γραφικα....Σου στελνω λινκ απο βιντεο που παιζει ο ξαδερφος μου σε μια 750τι και cpu a8 3800(εγω εχω σαν κυρια καρτα την 970

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίτα να δεις xristaras μιας και δεν έχω κάρτα γραφικών και έχω apu και ψύκτρα την cnps5x performa τα πράγματα είναι δύσκολα από άποψη θερμοκρασιών και oc, δηλαδή στον Θεό ο cpu με την κάρτα oc στα 1013mhz απλά δεν γίνεται. Έχω 57 βαθμούς με την κάρτα oc και τον cpu στα 4.2 και πάλι έχω κολλήματα. Αν τον πάω στα 4.4 άνετα θα χτυπήσει 65αρα, σκέψου στο stress test (prime95 blend) χτυπάει 60, βάλε συν 10-11 βαθμούς από τα γραφικά και bingo χτυπάω thermal limit. Αν αργότερα πάρω καλύτερη ψύκτρα ίσως γίνει δουλειά, διαφορετικά τώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι. Katerinapn ο a8 3850 έχει περισσότερη επεξεργαστική δύναμη από οποιονδήποτε trinity/richland, οι llano ήταν πιο δυνατοί σε αυτό τον τομέα. Και ο ξάδερφός σου δεν έχει καθόλου drop ; Σε τι γραφικά παίζει, ο cpu είναι oc ;

Δημοσ.

Ο 6600k μου στα 4.2 είναι πιο δυνατός από τον a8 3850, πως γίνεται και κολλάω στα 4.2 ghz εγώ και όχι ο ξάδερφός σου τότε :o

ειναι η καρτα γραφικων. Δεν εχεις καποιον να σου δανισει μια καρτα για να τεσταρεις?

Δημοσ.

Ξέρω ότι έχω πολύ αδύναμη κάρτα, ωστόσο τώρα που μπήκα ένα 64αρι είδα τους πυρήνες χτύπησαν κατοστάρα και από 45 fps 720p medium έπεσα 20 με τον επεξεργαστή oc στα 4.2 ghz. Δεν νομίζω να είναι τόσο η κάρτα, όχι ότι δεν είναι, αλλά εδώ κατοσταρίζει ο επεξεργαστής και ιδού το ερώτημα, δεν θα έπρεπε να έχω σταθερά fps όπως ο ξάδερφός σου ; Browser για το battlelog χρησιμοποιώ τον chrome.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος 100%. Το αλλο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το δευτερο pc που εχω εναν pentium g2020 και μια 450 και ειχα κολληματα(1με 2 δευτερολεπτα στο gameplay) και 100% στη cpu . Οταν ομως αλλαξα τον hdd με ssd δεν ειδα ξανα κολληματα(στο bf4)Πρεπει να κανεις απο μονος σου ενα τεστ πρωτα με μια αλλη καρτα γραφικων....δε ξερω τι αλλο να σου πω

Δημοσ.

Πραγματικά ευχαριστώ για την βοήθειά σου καθώς και τον xristara12 για την βοήθειά του όντας γνώστης του bf4. Θα δοκιμάσω με τον a8 στα 4.4 και την κάρτα στοκ και θα πω αποτελέσματα. Στα 4.4 είναι το ίδιο με έναν i3 4130. Αν ούτε τότε δουλεύει, τότε ένα βίντεο στο youtube που δείχνει bf4 multiplayer με i3 4130 και 660 και δείχνει ότι οι πυρήνες δεν πάνε φουλ 100% τότε το βίντεο είναι fake :D.

Δημοσ.

το ότι δεν τερματίζει ο επεξεργαστής και υπάρχουν χαμηλά fps για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι καραμπινάτο bottleneck σχεδόν πάντα.

Προσωπικα ούτε εμένα τερματίζει αλλα την 90άρα του την βλέπω με τον περισσότερο καιρό να είναι στο 77-90% ανάλογα τις περιπτώσεις.

Απο την άλλη η 760 κυμαίνεται απο 65% εως και 95-97%

99% δεν έχει έχει πάει ποτέ με τις ρυθμίσεις που έχω βάλει.

Στο 65% έχω δει και τον επεξεργαστή να κολλάει στα 65%-75% γι αυτό και λέω μπουκαλάκι

• Like 1
Δημοσ.

Θα δοκιμάσω και στα 4.4 και θα πω εντυπώσεις, αν και δεν νομίζω να το σώσω. Άρα συμπέρασμα, για 64 παίκτες bf4 multiplayer από fx 6300 τουλάχιστον στα 4.5 και οτιδήποτε ανώτερο σε cpu.

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω και στα 4.4 και θα πω εντυπώσεις, αν και δεν νομίζω να το σώσω. Άρα συμπέρασμα, για 64 παίκτες bf4 multiplayer από fx 6300 τουλάχιστον στα 4.5 και οτιδήποτε ανώτερο σε cpu.

κοίταξε να δεις πως έχει το θέμα,δεν γνωρίζω τι συμπεριφορά θα είχε το σύστημα σε 1080,μπορεί να είχα διαφορετικά αποτελέσματα.

όσο για τα 4.5 θα πάει σε σύντομο χρονικό διάστημα ο επεξεργαστής,αν και τώρα ήδη είμαι στους 50°C.

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω τσεκάρει δεν κάνει, απλά δεν έχει την απαραίτητη επεξεργαστική ισχύ  ;).

όποτε βρεις ευκαιρία,έλα GRFS μήπως και πετύχεις τον 64άρη άδειο(αν και νομίζω τον έχουν αλλάξει τα παιδία και μετά απο 30+ άτομα γυρνάει σε conquest)να δεις πως πάει εκεί το σύστημα.

Πιθανότατα θα είμαι και γω αύριο το μεσημέρι μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...