ozzii09 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Έχω το συγκεκριμένο κινητό είναι αγορασμένο από Κίνα και ρουταρισμενο. Πήγα να μετακινήσω κάποιο system app (πρόγραμμα περιήγησης) σε κάρτα μνήμη και άρχισαν κάποιες εφαρμογές να μην δουλεύουν ( έδιναν σφάλματα ), είπα ότι έγινε επειδή το μετακίνησα και έκανα το αντίστροφο αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Μέτα έκανα επαναφορά σε εργ. ρυθμ. , πάλι τίποτα στο τέλος άνοιξα το android menu για να επιστρέψω στο android 4.4 ( όταν το πείρα ήταν 4,4 άλλα το είχα κάνει αναβάθμιση στο 5,0 ) κατά λάθος έκανα clear eMMC και όταν το άνοιξα το κινητό, το αποτέλεσμα ήταν τραγικό δεν δούλευε καμία εφαρμογή και διαγράφηκαν όλες κατεβασμένες εφαρμογές. Πήγα να βάλω κάποιο άλλο Rom άλλα δεν μπόρεσα να ανοίξω το Recovery menu (Νομίζω όταν έκανα Clear eMMC τότε καταργήθηκε ) και στο τέλος πήγα να εγκαταστήσω Recovery.img μέσο adb και fastboot το έκανα και τώρα δεν ανοίγει καθόλου, ανοίγει βλέπω το σήμα Thl και σβήνει. Τι μπορώ να κάνω? υπάρχει περίπτωση να το διορθώσω η πάει για σκουπίδια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Προφανως μετετρεψες τον browser σε εφαρμογη χρηστη μεσω link2sd... Αν μετα τα προβληματα ειχες κανει απλα επανεγκατασταση και επειτα μετατροπη σε συστηματος μεσω της ιδιας εφαρμογης ,θα τα ειχες γλυτωσει ολα αυτα... Εκει εφτασες παντως απο σπασμωδικες κινησεις και πλεοντας σε ....αχαρτογραφητα νερα.... Το καλο ειναι οτι αφου αντιδρα σωζεται... Απλα εχει soft brick... Σε καμια περιπτωση για καδο.. 1
chios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 http://www.needrom.com/category/thl/thl-t6s/ Πήγαινε εδώ βρες μια Ρομ που θέλεις και εγκατέστησε την 1
saruman123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Έχω το συγκεκριμένο κινητό είναι αγορασμένο από Κίνα και ρουταρισμενο. Πήγα να μετακινήσω κάποιο system app (πρόγραμμα περιήγησης) σε κάρτα μνήμη και άρχισαν κάποιες εφαρμογές να μην δουλεύουν ( έδιναν σφάλματα ), είπα ότι έγινε επειδή το μετακίνησα και έκανα το αντίστροφο αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Μέτα έκανα επαναφορά σε εργ. ρυθμ. , πάλι τίποτα στο τέλος άνοιξα το android menu για να επιστρέψω στο android 4.4 ( όταν το πείρα ήταν 4,4 άλλα το είχα κάνει αναβάθμιση στο 5,0 ) κατά λάθος έκανα clear eMMC και όταν το άνοιξα το κινητό, το αποτέλεσμα ήταν τραγικό δεν δούλευε καμία εφαρμογή και διαγράφηκαν όλες κατεβασμένες εφαρμογές. Πήγα να βάλω κάποιο άλλο Rom άλλα δεν μπόρεσα να ανοίξω το Recovery menu (Νομίζω όταν έκανα Clear eMMC τότε καταργήθηκε ) και στο τέλος πήγα να εγκαταστήσω Recovery.img μέσο adb και fastboot το έκανα και τώρα δεν ανοίγει καθόλου, ανοίγει βλέπω το σήμα Thl και σβήνει. Τι μπορώ να κάνω? υπάρχει περίπτωση να το διορθώσω η πάει για σκουπίδια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Καλησπερα. Το συγκεκριμενο το εχει ενας φιλος και επαθε σχεδον το ιδιο θεμα και το σωσαμε. Κανε μια εγγραφη και βρες μια roms απο εδω: http://www.needrom.com/category/thl/thl-t6s/ Ο τροπος μετα για να την φλασαρεις ειναι αυτος: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Εδω θα βρεις και τους drivers αν δεν τους εχεις για να σου αναγνωρίσει ο υπολογιστής το τηλέφωνο σε flash mode: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Πιστευω να πανε ολα καλα. Καλη τυχη 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Άν τελικά αποφασίσεις να το πετάξεις, θελω το digitizer του 1
ozzii09 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Τα είχα όλα και το custom rom,Flash tools, drivers κλπ αλλά δεν μπόρεσα να το καταφέρω νομίζω και το έκανα ποιο χειρότερα έγινε hard brick τώρα, αλλά ευχαριστώ σε όλους για τα σχόλια σας. Αν ξέρει κάποιος πως θα το σώσω από hard brick ας γράψει
petaw-se-oneiro Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Τα είχα όλα και το custom rom,Flash tools, drivers κλπ αλλά δεν μπόρεσα να το καταφέρω νομίζω και το έκανα ποιο χειρότερα έγινε hard brick τώρα, αλλά ευχαριστώ σε όλους για τα σχόλια σας. Αν ξέρει κάποιος πως θα το σώσω από hard brick ας γράψει Παρ'ότι κατοχός του δεν ασχολήθηκα ποτέ με rout, custom roms κλπ, πέρνα μια βόλτα απο το myphone, έχουν εκεί ένα θεματάκι (καμιά 70αρια σελίδες) για αυτό το κινητό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα