Anduril Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Εχω ενα συστημα Hi-fi και σκεφτομαι να συνδεσω την καρτα ηχου με αυτο για να ακουω απο τα ηχεια του συστηματος(auxiliary device που λενε) την μουσικη απο τον υπολογιστη,τα παιχνιδια,κλπ.Πως μπορω να το κανω αυτο ρε παιδια?Με κανενα ειδικο καλωδιο?Σκεφτομουν να παρω 5.1 αλλα για να γλυτωσω τα λεφτα(δεν ειμαι και στην καλυτερη οικονομικη κατασταση αυτη τη στιγμη :roll: )μου ηρθε αυτη η ιδεα.
parsifal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2003 Πρώτα, θα δεις τί βύσμα παίρνει η είσοδος AUX του Hi-Fi. Πιθανότερο να είναι διπλό RCA. Λογικά, το line-out της κάρτας ήχου θα είναι mini-jack (μικρό καρφί). Επομένως, χρειάζεσαι ένα στερεοφωνικό καλώδιο ήχου από mini-jack σε διπλό RCA από μαγαζί ηλεκτρονικών. Κόστος < 2eu (Εξαρτάται βέβαια και από το μήκος). Αφού το συνδέσεις, απενεργοποιείς το mute του line-out από τον μίκτη του PC, επιλέγεις από το Hi-Fi ως πηγή το AUX και ρυθμίζεις εντάσεις (αν ο ενισχυτής σου είναι δυνατός, προτείνω στο Volume Control του μείκτη των Windows να ρυθμίσεις κάτω από 70% για χαμηλότερες παραμορφώσεις). Καλές ακροάσεις !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.