nikosdet Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μου ήρθε mail ότι εξαντλήθηκε το μπλε χρώμα και θα παραλάβω σε κόκκινο... Για μένα, καλύτερα! Θα προτιμούσα το κόκκινο, οπότε δε θα με χαλούσε καθόλου ένα ανάλογο e-mail! Τουλάχιστον έκαναν το αυτονόητο να πουν άλλο χρώμα κι όχι ακύρωση όπως κάνουν συνήθως - όχι στο public ειδικά, γενικά (τώρα στον από πάνω που του ακύρωσαν τι να πω, στην τύχη παίζουν?). Οι περιορισμοί βέβαια που αναφέρεις είναι αστείοι, δεν ξέρω αν οφείλεται σε "τεχνικό περιορισμό" με τα κουπόνια τους.
Xand Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Και έμενα μου την ακύρωσαν, αλλά ταυτόχρονα μου ήρθε email που λέει άμα θέλω το ίδιο σε κόκκινο στην ίδια τιμή.
spookaki Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ουσιαστικά σου ακυρώνουν την παραγγελία για το μπλε και σε ενημερώνουν στο email αν συμφωνεις, να τους ενημερώσεις να σου στείλουν νέα παραγγελία με το κόκκινο
volleyball Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Παιδιά εσάς που σας ακύρωσαν, μπορείτε να γράψετε μέρα και ώρα παραγγελίας ;
ilias8513 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ειχα παραγγειλει 22/06 στις 11.00π.μ. και μου ηρθε σημερα μειλ οτι μονο σε κοκκινο υπαρχει.
Mr_Terror Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εγω παραγγελια 19/6 και παραδοση public χαλανδριου.Η κατασταση της παραγγελιας ειναι υπο επεξεργασια (σε διαδικασια συλλογης)
tiestointhemix Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Και εμενα ακυρο και προσφορα για κοκκινο στην ιδια τιμη. Ιδιο δεν ειναι ρε παιδια? Απλα το χρωμα αλλαζει ετσι?
Professor Xavier Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Εμένα μου ήρθε εμαιλ και sms να πάω να το παραλάβω, αλλά άλλαξα γνώμη. Αν είναι να μου τρώει τις μπαταρίες σαν καραμέλες να μου λείπει το βύσσινο!
Mr_Terror Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Παρελαβα σε μπλε απο καταστημα Χαλανδριου.Ευχαριστω dobro. 1
skoulas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εχω κανει παραγγελια για Πατρα αλλα εφαγα ακυρο για το μπλε και εχω προταση για το κοκκινο...αν καποιος το θελει ας μου στειλει pm...
hasiotis_john Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Πήρα και γω σήμερα 2 μπλε! Βασικά τα πήρα για τους γονείς μου, αλλά δοκιμάζοντας το ένα στου πατέρα μου ... κράτησα το άλλο για μένα! Εργονομικό, έχει τέλεια αίσθηση στο χέρι, ελαφρύ, όμορφο, τα πλαστικά του είναι μια χαρά για τα λεφτά της προσφοράς, έχει καλή εμβέλεια και το βασικότερο έχει ομαλή κίνηση ο δείκτης ακόμα και αν το έχεις στο πόδι σου, στον καναπέ ή στην κοιλιά ( ) αν την έχεις μεγάλη! Για το αν πίνει τις μπαταρίες δεν το γνωρίζω, θα δείξει η συνέχεια. Βέβαια υπάρχουν μπαταρίες και μπαταρίες! Αν πάρεις από το Jumbo δεν πρέπει να έχεις και πολλές απαιτήσεις! Thanks και πάλι dobro! Y.γ, Όσοι το έχετε παραγγείλει και έχετε ενδοιασμούς, προτείνω να το πάρετε ακόμα και κόκκινο! 2
runner69 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Να φανταστω απαιτει και τις δυο μπαταριες για να δουλευει ετσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα