volleyball Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Είναι που δε πρόλαβα το MLS, οπότε δε θα με χάλαγε ένα tablet με 1GB Ram σε αυτή τη τιμή
hasiotis_john Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δεν είναι εξαντλημένα. Μόλις χτύπησα 2... Thanks στον ts για άλλη μια φορά!
mikegad Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μπορείς να μας γράψεις, τι μάρκα είναι οι επαναφορτιζόμενες που χρησιμοποιείς; Έχω ποκιλία...δεν είναι μόνο μία μάρκας Έχω από sanyo (ψιλοπαλιές βέβαια) μεχρι από ebay ,lidl ,makro Σίγουμα με καινούργιες enelloop θα βγάζει παραπάνω ,αλλά δεν νομίζω να αξίζει καν για τέτοιο ποντίκι. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι χρησιμοποιημένες και εξαντλημένες από άλλη συσκευή μπαταρίες του Lidl αν τις βάλω στο πληκτρολόγιο logitech χωρίς να τις έχω φορτίσει μου βγάζουν χαλαρά 3-4 μήνες (χωρίς να το βάλω ποτέ στο off)..φορτισμένες δεν ξέρω μπορώ να υπολογίσω καν ,αλλά πιστευω πως βγάζουν χρόνο+ Οι ίδιες μπαταρίες στα φθηνιαρικά wireless που έχω δοκιμάσει βγαίνουν off πριν σκεφτείς πότε τις ξανάλλαξες
hasiotis_john Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Πάλι εξαντλημένο! Μόλις τώρα πρόσεξα ότι έχει και 3 χρόνια εγγύηση! Μεγάλη ιδέα για τα προϊόντα της έχει η εταιρεία μου φαίνεται. :p Τουλάχιστον το καλό είναι πως αν φάμε κάνα άκυρο στην παραγγελία μπορεί να πάρουμε κουπονάκι 10% από το κατάστημα!
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Προφανως οσα ακυρώνονται (από τους πελατες) ξαναμπαινουν στο συστημα. Το μαγαζι γιατι να ακυρωσει ρε παιδια; 4 και 5 ευρω ειχε (και από αλλα μαγαζια) σχεδόν μονιμα αν δειτε ιστορικο τιμων σκρουτζ. 2
alexiko Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Πόσες μέρες παραμένει η παραγγελία μας στο κατάστημα;
dobro Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Απο την πρωτη ειδοποίηση ...στο λέει και στο mail ή μήνυμα ενημέρωσης.
volleyball Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Παιδιά να ρωτήσω, για την εξέλιξη παραγγελίας που γράφει : '' Μερικώς έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα '' και δίπλα έχει ένα θαυμαστικό που αν βάλεις το ποντίκι πάνω λέει '' 1 τεμάχιο από την αρχική παραγγελία εκκρεμεί και θα ειδοποιηθείς για την αποστολή του μέσω email ή sms ''. Επειδή έχω βάλει δύο ποντίκια, πως το βλέπετε παίζει να με πάρουν και να μου πουν ότι θα μου δώσουν 1 ποντίκι και το άλλο θα το ακυρώσουν ή απλά υπάρχει μόνο το 1 διαθέσιμο στο κατάστημα και το άλλο θα έρθει μέσα στη βδομάδα ;
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 εμενα είναι σε εκτεταμένη αναζήτηση απο την ημέρα που μπήκε η προσφορά.
apostolispk Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μου ηρθε μηνυμα για παραλαβη απο καταστημα κεντρου θεσσαλονικης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα