Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και μπήκα στον πειρασμό τελικά δεν παρήγγειλα.

Ότι φθηνό wireless mouse έχω δοκιμάσει κατεβάζει τις μπαταρίες για πλάκα και καταντά ασύμφορο

Όλη την ώρα στον φορτιστή τις τρέχω...μέχρι να πάει το mouse για χάρισμα

Αν το έχει δοκιμάσει κανείς και έχει καλή απόδοσή με τις μπαταρίες ας βγάλει μια φωνή!! :)

που το αποκλείω βασικά αλλά ποτέ δεν ξέρεις

• Like 2
Δημοσ.

Αν και μπήκα στον πειρασμό τελικά δεν παρήγγειλα.

Ότι φθηνό wireless mouse έχω δοκιμάσει κατεβάζει τις μπαταρίες για πλάκα και καταντά ασύμφορο

Όλη την ώρα στον φορτιστή τις τρέχω...μέχρι να πάει το mouse για χάρισμα

Αν το έχει δοκιμάσει κανείς και έχει καλή απόδοσή με τις μπαταρίες ας βγάλει μια φωνή!! :)

που το αποκλείω βασικά αλλά ποτέ δεν ξέρεις

Εχεις δοκιμασει να βαλεις αλκαλικες μπαταριες αντι για επαναφορτιζομενες μηπως και ειναι συσκευη σαν τα σταθερα τηλεφωνα (με αναγνωριση κλησης) τα οποια θελουν τα 1,5V αντι τα 1,2 της επαναφορτιζομενης;

Θα συμφωνησω οτι αν τις τρωει για πλακα, θα ειναι στην ουσια για πεταμα. Σε γνωστο μου (αλλο ποντικι) καθε 10 μερες ηθελε νεες αλκαλικες μπαταριες το οποιο και εκεινο επαιρνε 2χΑΑΑ. Τα εδινε σε μπαταριες στο τελος.

Ενημερωση: "προσωρινά εξαντλημένο"

Δημοσ.

Εχεις δοκιμασει να βαλεις αλκαλικες μπαταριες αντι για επαναφορτιζομενες μηπως και ειναι συσκευη σαν τα σταθερα τηλεφωνα (με αναγνωριση κλησης) τα οποια θελουν τα 1,5V αντι τα 1,2 της επαναφορτιζομενης;

Θα συμφωνησω οτι αν τις τρωει για πλακα, θα ειναι στην ουσια για πεταμα. Σε γνωστο μου (αλλο ποντικι) καθε 10 μερες ηθελε νεες αλκαλικες μπαταριες το οποιο και εκεινο επαιρνε 2χΑΑΑ. Τα εδινε σε μπαταριες στο τελος.

Ενημερωση: "προσωρινά εξαντλημένο"

όχι δεν έχω βάλει ποτέ αλκαλικές....σε τέτοιες συσκευές μόνο επαναφορτιζόμενες χρησιμοποιώ

τις ίδιες μπαταρίες πάντως τις βάζω σε πληκτρολόγιο logitech και ξεχνάω πόσους μήνες κρατάει

Έτσι από περιέργεια ,υπάρχουν επαναφορτιζόμενες 1,5v?

• Moderators
Δημοσ.

Και μαρκα batista να ηταν θα το εξαντλούσατε! lol

Ρε ντομπρο, μαζι βαλαμε tag! :P x2

• Like 2
Δημοσ.

όχι δεν έχω βάλει ποτέ αλκαλικές....σε τέτοιες συσκευές μόνο επαναφορτιζόμενες χρησιμοποιώ

τις ίδιες μπαταρίες πάντως τις βάζω σε πληκτρολόγιο logitech και ξεχνάω πόσους μήνες κρατάει

Έτσι από περιέργεια ,υπάρχουν επαναφορτιζόμενες 1,5v?

Δοκιμασε το παντως μια φορα. Το πολυ πολυ να χασεις ενα ζευγαρι μπαταριων. :P

Επαναφορτιζομενες υπαρχουν στα 1,6V οπου φορτισμενες εχουν ταση 1,8V. Ειναι ομως ακριβες και επιπλεον θελουν δικο τους φορτιστη διαφορετικο απο τις κοινες επαναφορτιζομενες. Συνεπως δεν συμφερει.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πριν ρωτήσεις φίλε matrixxx, 3...

Στο 1 ευρω θα υπεκυπτα και θα το χτυπουσα και εγω Μανο. Στα 4 ουτε για πλακα, μονο για 0.5 δευτερολεπτο το σκεφτηκα από την κεκτημενη ταχυτητα αναγνωσης μολις ανοιξε το τοπικ! Μολις του εριξα 2η ματια (μαρκα και εμφανιση) σκεφτηκα ότι θα πανε χαμενα 4 ευρω και είναι κριμα.

• Like 1
Δημοσ.

Για απλη χρηση καλο ειναι.Το εχω πιασει στα χερια μου και μου φανηκε καλο.Για την αυτονομια της μπαταριας δεν ξερω ποσο κραταει.

Δημοσ.

offtopic αλλα σχετικο με την αυτονομια..

εχω κανα τετραμηνο ποντικακια απο Κινα bluetooth (5-6$) τα οποια δεν εχω αλλαξει ακομη μπαταρια...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αρα αν αυτό κραταει λιγοτερο (παρα πολύ πιθανο!), σημαινει ότι από το ebay/Κινα με τα ιδια λεφτα θα αγοραζαν καλυτερο!

• Like 2
Δημοσ.

Στο 1 ευρω θα υπεκυπτα και θα το χτυπουσα και εγω Μανο. Στα 4 ουτε για πλακα, μονο για 0.5 δευτερολεπτο το σκεφτηκα από την κεκτημενη ταχυτητα αναγνωσης μολις ανοιξε το τοπικ! Μολις του εριξα 2η ματια (μαρκα και εμφανιση) σκεφτηκα ότι θα πανε χαμενα 4 ευρω και είναι κριμα. 

Έχω ένα της ίδιας μάρκας ενσύρματο. Πιο ευτελές πλαστικό δεν υπάρχει!! Ψευτέξ..

Δημοσ.

Για όποιον θέλει μέχρι αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο στο multirama. ( τελευταία κομμάτια )
( dobro τι λέει η εμπειρία σου για αυτό το ΣΚ, θα παίξει κάνα tablet στα 20-30 ευρώ;  :ph34r: )

• Like 1
Δημοσ.

<p>Αν και μπήκα στον πειρασμό τελικά δεν παρήγγειλα.</p>

<p>Ότι φθηνό wireless mouse έχω δοκιμάσει κατεβάζει τις μπαταρίες για πλάκα και καταντά ασύμφορο</p>

<p>Όλη την ώρα στον φορτιστή τις τρέχω...μέχρι να πάει το mouse για χάρισμα</p>

<p> </p>

<p>Αν το έχει δοκιμάσει κανείς και έχει καλή απόδοσή με τις μπαταρίες ας βγάλει μια φωνή!! :)</p>

<p>που το αποκλείω βασικά αλλά ποτέ δεν ξέρεις</p>

Μπορείς να μας γράψεις, τι μάρκα είναι οι επαναφορτιζόμενες που χρησιμοποιείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...