kurkosdr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Η ΝΟΚΙΑ τη μια λεει οτι θα αφοσιωθει αποκλειστικά στα δίκτια και δέν θα ξαναβγάλει κινητά,τώρα λεει οτι θα πουλάει το όνομά της σε κινέζους για να βγάζουν αυτοί συσκευές με το brand της (που σιγά να μην τα σχεδιάζει η ΝΟΚΙΑ όπως λένε!) Ότι να ναι γενικά... Μα... αποκλειστικά στα δίκτυα θα αφοσιωθεί. Τώρα το αν κάνει license το όνομα της για ενα γρήγορο cash grab χωρίς να χρειαστεί να ρίξει R&D είναι άλλη ιστορία.
Other Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Τα κινητά της Sailfish είναι Made in Finland Γιατί παραπληροφορείς τα μέλη; Τόσο κουραστικό είναι να κάνεις μια αναζήτηση πριν γράψεις ό,τι σου κατέβει; Δεν υπάρχει κινητό "Sailfish", αλλά Jolla. Sailfish είναι το λειτουργικό. Και ΔΕΝ είναι "made in Finland" αλλά ΟΕΜ made in Hong Kong. Η εταιρεία έχει έδρα στη Φινλανδία και στο Hong Kong. Και κατάλαβε επιτέλους ότι ΔΕΝ υπάρχει κινητό που να κατασκευάζεται σε Βόρεια Αμερική ή Ευρώπη!
Oxygene Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Γιατί παραπληροφορείς τα μέλη; Τόσο κουραστικό είναι να κάνεις μια αναζήτηση πριν γράψεις ό,τι σου κατέβει; Δεν υπάρχει κινητό "Sailfish", αλλά Jolla. Sailfish είναι το λειτουργικό. Και ΔΕΝ είναι "made in Finland" αλλά ΟΕΜ made in Hong Kong. Η εταιρεία έχει έδρα στη Φινλανδία και στο Hong Kong. Και κατάλαβε επιτέλους ότι ΔΕΝ υπάρχει κινητό που να κατασκευάζεται σε Βόρεια Αμερική ή Ευρώπη! Και σύ κάνε μία αναζήτηση για τη λέξη "ευγένεια", θα σου χρειαστεί 2
Apple fanboy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Θα ήθελα να επισημάνω πως δεν υπάρχει κινητό "Sailfish", αλλά Jolla. Sailfish είναι το λειτουργικό. Και δεν είναι "made in Finland" αλλά ΟΕΜ made in Hong Kong. Η εταιρεία έχει έδρα στη Φινλανδία και στο Hong Kong. Δεν υπάρχει κινητό που να κατασκευάζεται σε Βόρεια Αμερική ή Ευρώπη. fixed,please continue Και σύ κάνε μία αναζήτηση για τη λέξη "ευγένεια", θα σου χρειαστεί Καποιος εφτιαξε λογαριασμό,για να σε αντικρούσει σε ένα θέμα...Δεν ξέρω αν έχει δίκιο,δε με απασχολεί...αλλά τι σκατά; Μου θυμίζει το επεισόδειο που ο Peter griffin λέει "θα δείρω τον Λιαμ Νισον",και καταλήγει να γλύφει μασχάλες αγνώστων στα αποδυτήρια γυμναστηριού.. Οντοπικ τώρα....νομίζω το άρθρο ήταν ξεκάθαρο..θα πουλήσει το όνομά της..τα υπόλοιπα που συζητάτε από που προκύπτουν,δε γνωρίζω. 2
Oxygene Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 @Apple Fanboy Οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει κάτι και να αποδειχθεί λάθος. Άνθρωποι ήμαστε, όχι ρομπότ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά δεν κατάλαβα γιατί βγήκε όλο αυτό το hate του στυλ "παραπληροφορείς τα μέλη" (σιγά μην δολοπλοκώ και εναντίον της ανθρωπότητας!), "γράφεις ό,τι σου κατέβει" και άλλα τέτοια γλαφυρά. Το πρώτο λάθος για το Sailfish ήταν καθαρά τυπογραφικό λάθος (είχα το λειτουργικό στο μυαλό μου εκείνη τη στιγμή). Στο δεύτερο για τη χώρα κατασκευής χρειάστηκε να γκλουγκλάρω για αρκετή ώρα μέχρι να βρώ ότι ΟΝΤΩΣ τα Jolla κατασκευάζονται στην Κίνα. Εν τέλει, έχω βαρεθεί τους τραμπουκισμούς και τις εξυπνάδες ορισμένων που καραδοκούν τη στιγμή που θα κάνεις ένα λάθος (ακόμα και ορθογραφικό) για να σε μειώσουν. Και το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μέλος αφιέρωσε το μοναδικό του ποστ απλά και μόνο για να με αντικρούσει με αυτόν τον επιθετικό τόνο, απλά ενισχύει τα παραπάνω.
Apple fanboy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 @Apple Fanboy Δε θέλω μετριοπάθειες...ρομπότ είσαι και τρέχεις GNU/Linux. :-D Στα μεταλλικά μπαλάκια σου,μην ασχολείσαι.
centouno Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ωραία άρα όσοι αγοράσουμε από την νέα σειρά θα έχουμε πάλι κινητά για τα επόμενα 20 χρόνια! ;P
Sadamiraq Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ωραία άρα όσοι αγοράσουμε από την νέα σειρά θα έχουμε πάλι κινητά για τα επόμενα 20 χρόνια! ;P ναι μην εισαι και τοσο σιγουρος,μια φορα φτιαχνονται 3310 XD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα