Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 3 μερες ο γιος μου κατεστρεψε το βισμα εισοδου απο το εξωτ.τροφοδοτικο και αφου λειτουργησε με την μπαταρια σε λιγο εσβησε.

Μετρησα την ταση στην εξοδο του τροφοδ. και εδειχνε 19v οπως επρεπε αλλα 0.9 Α αντι για 3.95Α οπως θα ηταν σωστο.Λογικα σκεφτομενος αγορασα ενα νεο τροφοδοτικο και το εβαλα στο λαπτοπ.Τοτε ενω εδειχνε οτι εχει εισοδο (αναβε ομως κοκκινο λαμπακι) δεν φορτιζε την μπαταρια και σε 2 λεπτα εσβησε η συσκευη ενω ηταν στην μπριζα το τροφοδοτικο.

Η ερωτηση ειναι αν γνωριζε κανεις , αν το προβλημα ειναι στην μπαταρια -που τελευταια ξεφορτωνε σχετικα γρηγορα - η΄στο λαπτοπ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ.

Δηλαδη η συσκευη κανονικα δεν θα επρεπε να λειτουργει ακομη και χωρις μπαταρια ?

Δημοσ.

sigma

δεν ειμαι και τοσο σιγουρος γιαυτο που λες-για το θυληκο βυσμα εισοδου- γιατι μπουταρει μπαινει κανονικα στα win8  και αρχιζει να δειχνει οτι γεμιζει η μπαταρια οποτε σε μισο λεπτο μετα σβηνει τελειως.Για να ξανα-αναψει πρεπει να βγαλω την μπαταρια και να το ξαναβαλω στο ρευμα.Παντος και εγω πιστευω οτι και διχως μπαταρια θα επρεπε κανονικα να αναβει οποτε μαλλον εχουμε βλαβη εσωτερικη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...