redarmada Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Καλησπερα παιδια εχω παρατηρησει μερικες φορες οταν ανοιγω την συσκευη μου (Lg g2) πριν να πληκτρολογισω το pin μου εμφανιζει ενα παραθυρακι το οποιο λεει "Αναβαθμιση Android εκκινηση εφαρμογων" τι ειναι αυτο; εγκατασταθηκε λανθασμενα το android και μου πεταει αυτο το μηνυμα; οπως γραφω δεν το εμφανιζει καθε φορα που ενεργοποιω την συσκευη αλλα μερικες φορες.
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Εχω την αποψη οτι προκειται για εγκατεστημενες εφαρμογες οι οποιες απο κιτκατ πηραν αναβαθμιση σε λολλιποπ... Στο μνμ το ανδροιδ αναβαθμιζεται σου εχει και κατι σαν κλασμα σε αυξηση;;;. Δλδ 1/10 2/10 3/10 κτλ π.χ.;;;
redarmada Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καλησπερα αδερφε οχι δεν μου εμφανιζει αυτο που μου λες απλα μου εμφανιζει αυτο που αναφερω πιο πανω δηλαδη αναβαθμιση android εκκινηση εφαρμογων ειχα κανει μεσω του Lg Pc Suite την αναβαθμιση απο kitkat σε lollipop αλλα εδειξε οτι εγινε κανονικα χωρις κανενα προβλημα..απλα ειναι νορμαλ να το εμφανιζει αυτο η οχι; και οπως ειπα το εμφανιζει μερικες φορες οχι παντα.
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μια ερωτηση.... Την αναβαθμιση απο κιτκατ σε λολλιποπ την εκανες με clean install(wipe everything-factory reset) ή οχι;;;
redarmada Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Η αναβαθμιση απο kitkat σε lollipop εγινε την πρωτη κιολλας μερα που αγορασα την συσκευη και πριν κανω εγκατασταση την lollipop εκανα factory reset και μετα εκανα το update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα