Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.

Λοιπον, εχω εναν σκληρο δισκο αχρησιμοποιητο εδω και πολυ καιρο και σημερα αποφασισα να ασχοληθω.

Περιμενω αποψεις για το τι μπορω και αν μπορω να κανω και αν μπορω να κανω απο μονος μου.

Δημοσ.

Αυτός ειναι ο δίσκος σου ανοιγμένος ή καποιος αλλο που έχει το ίδιο πρόβλημα ?

Επίσης ακομα δεν ειπες εκτος απο τον θόρυβο αν τον βλέπει ο υπολογιστής τον δίσκο αν λειτουργεί γενικά τι παρουσιάζει

Δημοσ.

Ο δισκος ηταν εσωτερικος. Το εκανα εξωτερικο και ξεκινησα διαμορφωση. Κοπηκε το ρευμα και απο τοτε εχει προβληματα. Το αναγνωριζει με τα 1000 ζορια αλλα διαμορφωση δεν μπορουσα να κανω με τιποτα. Αποφασισα και τον ανοιξα μονος μου και απο οτι καταλαβα τον κατεστρεψα γιατι τωρα ουτε τον αναγνωριζει. Προσπαθησα να μεταφερω την κεφαλη εκτος του δισκου (υπαρχουν βιντεο στο youtube)

Xoντρικα τωρα δεν τον διαβαζει ο υπολογιστης και κανει αυτο το δυνατο θορυβο!

Δημοσ.

Λογικά με το ρεύμα δημιουργήθηκε το πρόβλημα στην βελόνα η σε καποιο αλλο μηχανικό μέρος  τώρα ομως αφού το άνοιξες δεν υπάρχει επιστροφή και να φτιαχνόταν

Δημοσ.

Υπάρχει σοβαρός λόγος που μπαίνεις σε όλη αυτήν τη διαδικασία για έναν ολοκληρωτικά κατεστραμένο και φθηνό να αντικατασταθεί δίσκο;... :huh:

Δημοσ.

για ενα περιεργο λογο διαβαζεται τωρα αλλα καθε φορα που παω να κανω διαμορφωση δεν γινεται και σταματαει. τι μπορω να κανω;

αυτο εδω ειναι http://prntscr.com/7iutdl

Καλησπέρα φίλε μου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το mini partition tool και να κάνεις delete το/τα τόμο/τόμους και να φτιάξει καινούριο και ύστερα μας λες τι έγινε αν και θα συμφωνήσω με τον Occultist πήγαινε και πάρε με 35-40 ευρώ ένα 1tb από τις αγγελίες είτε κουτάτο είτε μεταχειρισμένο να τελειώνεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...