discoboyminimal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 καλησπερα παιδια!χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια!! εχω στα χερια μου ενα λαπτοπ HP G72 b10sv. ενω λειτουργουσε κανονικα το wifi του , ξαφνικα μια μερα , απλα δεν εμφανιζοταν πουθενα! τι driver δοκιμασα , τι δοκιμασα Hp Wireless Assistan install / uninstall. ΤΙΠΟΤΑ. bios εψαξα , και παλι δεν καταφερα τιποτα (δεν ειχε κατι..) το προβλημα πρεπει να γινεται απο τα hotkey (fn+wifi) μου ξεκιναει το pc παντα σε απενεργοποιημενο mode.δεν πιανει ενεργοποιηση μεσα στα windows. παρα μονο ο συνδιασμος fn+wifi σε καποια δευτερολεπτα των windows boot. παρ ολο που το ενεργοποιω πανω στο bootαρισμα , το wifi δεν φαινεται μεσα στα windows!ουτε διαχειριση συσκευων ουτε τιποτα! εβαλα hirens boot cd και παλι δεν την εβλεπε! η καρτα (ralink 3090bc4) δοκιμαστηκε σε αλλο λαπτοπ και επαιξε. οπως και αλλες 3 (ralink5390bc8 ,atheros 9285 ,δεν θυμαμαι ονομα) λειτουργικες καρτες δοκιμαστηκαν (γαμωτο!) πανω στο προβληματικο λαπτοπ αλλα δεν ηταν συμβατες!.. :@ αρε hewlett packard! την ζωη δυσκολη μας κανεις!! εχει κανενας σας καποια ιδεα με το πως μπορω να την 'ενεργοποιησω' ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα