thelos257 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Καλησπερα σας εχω ενα σκληρο δισκο στον επιτραπεζιο μου υπολογιστη στο dell studio xps 8100 στον οποιο χαλασαν τα ρησματα που μπενει πανω το συρμα του τροφοδοτικου οχι το sata αλλα το αλλο του τροφοδοτικου τι μπορω να κανω επιδιορθωνετε και ποσο θα ναι το κοστος του ή παω για νεο ; Ευτυχως τον ξανα συνδεσα και πειρα οτι ηθελα να παρω ευτυχως που δεν ηταν κανενας αλλος δισκος που ειχα της τηλεοπτικες μου σειρες πανω αλλιως θα πεθαινααααααααααααααααα. Σας ευχαριστω πολυ.
SPANK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Τι είναι τα ρήσματα γίνει λιγο κατανοητός , μηπως ενοείς το βύσμα του τροφοδοτικού που πάει στον δίσκο ή ενοείς πρόβλημα με το βύσμα του δίσκου που μπαίνει το καλώδιο απο το τροφοδοτικό ?
thelos257 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Τι είναι τα ρήσματα γίνει λιγο κατανοητός , μηπως ενοείς το βύσμα του τροφοδοτικού που πάει στον δίσκο ή ενοείς πρόβλημα με το βύσμα του δίσκου που μπαίνει το καλώδιο απο το τροφοδοτικό ? Το βυσμα ηθελα να πω του τροφοδοτικου που παει στον σκληρο δισκο. και το προβλημα ειναι το βυσμα εκει που μπαινει στον σκληρο δισκο το καλωδιο του τροφοδοτικου.
SPANK Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 χμμμ πως το κατάφερες και το έκανες ετσι ... Τέσπα δοκίμασε να τα ισιώσεις οσο μπορείς μηπως και πιάσει το ρεύμα εκει , απο εκει και πέρα δεν ξέρω πως ειναι κολλημένα αυτα στην πλακέτα , μαλλον πρέπει να βγάλεις το πλαστικό αν βγαίνει να δεις πως ειναι ακριβώς μεσα
thelos257 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 χμμμ πως το κατάφερες και το έκανες ετσι ... Τέσπα δοκίμασε να τα ισιώσεις οσο μπορείς μηπως και πιάσει το ρεύμα εκει , απο εκει και πέρα δεν ξέρω πως ειναι κολλημένα αυτα στην πλακέτα , μαλλον πρέπει να βγάλεις το πλαστικό αν βγαίνει να δεις πως ειναι ακριβώς μεσα Στην προσπαθεια μ να βγαλω το dvd rom επειδη ηταν πανω ακριβως απο το τροφοδοτικο και να το βαλω πλαι να βαλω ενα dvd μεσα να δω τακ λεει βγηκε το βησμα απο τον σκληρο δισκο και βλεπω τα βησματα να ναι πανω πανω εντελος πανω ομως προσπαθησα να τα ισιωσω τα καταφερα κατι ψυλα οχι πολλα προσπαθησα να ξανα βαλω το καλωδιο πανω το εβαλα και ειχα στεκοτα τον δισκο οχι πεσοντα μετα που πειρα τα αρχεια που ηθελα προσπαθησα να βαλω τον δισκο μεσα να κατσει μεσα δηλ και τα εκανα μανταρα.
thelos257 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω μπορουμε να βρουμε αλλη πλακετα στην Κυπρο ;
SPANK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στο ebay απλά πρέπει να βρεις ακριβώς την ίδια με βάση το serial number 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα