Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα σημερα τηλεφωνο αφου συνεχισα να μην εχω καποια ενημερωση, και μου ειπαν οτι το εχουν στειλει στην αντιπροσωπεια για αντικατασταση μητρικης.. Οποτε bye bye πιστωτικο :(

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πειράζει φίλε μου.Τουλάχιστον θα στο φτιάξουν τζάμπα... Δες την θετική πλευρά αφου δεν αλλάζει... μια χαρά εγώ σε βρίσκω :)

Δημοσ.

Καλα ναι εννοειται απλα ειχα μια μικρη ελπιδα στο πισω μερος του μυαλου μου :P

Δημοσ.

Sorry κιολας αλλα με τη καμια δε θα σου εδιναν πιστωτικο στην τιμη αγορας.

Ενος χρονου λαπτοπ ειναι,σιγα που δε θα υπηρχε μητρικη και ειδικα με παραγγελια.

Τωρα οσο αφορα την εγγυηση μου φαινεται περιεργο που εδινε η λενοβο 1 χρονο...ενω υπαρχει η νομοθεσια για τουλαχιστον 2.

Δημοσ.

Πρωτον οταν το πηρα δεν υπηρχε αυτη η νομοθεσια και γι αυτο εδινε ενα χρονο, πλεον απ οτι κοιταξα σε ολα δινουν τουλαχιστον 2 χρονια. Ειμαι σιγουρος οτι ειχε ενα χρονο και γι αυτο το λογο εξ αλλου ειχα αγορασει και την επεκταση εγγυησης.

Δευτερον το λαπτοπ εχει σταματησει να παραγεται γι αυτο υπεθεσα οτι δε θα υπαρχει μητρικη για επισκευη.

Τριτον σε περιπτωση που μου ελεγαν οτι δεν επισκευαζεται δε βλεπω το λογο να μην μου εδιναν πιστωτικο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για απλη ενημερωση, μεχρι τωρα ειναι τραγικη η εξυπηρετηση. Μεσα σε ενα μηνα δεν εχει υπαρξει καμια επικοινωνια απο την πλευρα του public, παρα μονο οταν παιρνω εγω και ρωταω για την πορεια της επισκευης. Πηρα και σημερα το μεσημερι γιατι φτασαμε αισιως στον ενα μηνα απο την ημερα που το παρελαβαν, και μου ειπε ο τεχνικος οτι θα επικοινωνησει μαζι μου μεσα στην μερα γιατι ειδε λεει οτι εχει περασει πολυς καιρος και θα επαιρνε τηλεφωνο την αντιπροσωπεια. Τελικα μεχρι τωρα δε με πηρε, πηρα εγω και μου ειπε μια υπαλληλος οτι ο τεχνικος εχει σχολασει και θα με παρει αυριο το πρωι. Προφανως και απο την αντιπροσωπεια δε μπορω να ειμαι ευχαριστημενος, αλλα μονο απο τον χρονο επισκευης καθως ολα τα παρε δωσε τα εχω με το public.

Δημοσ.

έπεσες και πάνω στα θέματα των τραπεζών και των controls , χιλιάδες container έχουν κολλήσει στο λιμάνι και όλοι περιμένουν , Υπομονή .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια απο τις 22/6 που το ειχα παει το λαπτοπ το παρελαβα σημερα και θα ηθελα μια καθοδηγηση απο καποιον που εχει βρεθει σε παρομοιες καταστασεις γιατι ειμαι υπερβολικα νευριασμενος και δεν ξερω πως να αντιδρασω. Εν συντομια θυμιζω πως το ειχα παρει απο παμπλικ, οταν καηκε ειχα δικες μου μνημες και δικο μου ssd μεσα τα οποια αφαιρεσα και εβαλα τα μαμισια για να το παω για επισκευη. Μετα απο απειρα τηλεφωνηματα και email μου ειπαν οτι εκτος απο την μητρικη που καηκε ειχε προβλημα και ο σκληρος (ο οποιος οταν καηκε το λαπτοπ ο συγκεκριμενος σκληρος ηταν εκτος του μηχανηματος, τον χρησιμοποιουσα για εξωτερικο και απλα του εκανα ενα φορματ και τον εβαλα μεσα στο λαπτοπ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειχε προβλημα δουλευε κανονικοτατα). 

Με τα πολλα λοιπον το παρελαβα σημερα απο το καταστημα και μου ειπαν οτι αλλαχθηκε και ο σκληρος, κι εγω το επαιζα ασχετος κι ελεγα ευχαριστω και το πηρα κι εφυγα. Το λαπτοπ (το οποιο παρελαβα σε τραγικη κατασταση, γεματο δαχτυλιες και βρωμιες, και μου το εδωσαν και στο χερι ενω τους το ειχα παει στην σακουλα της συσκευασιας του) το ανοιξα και εκανε πολυ ωρα να μπουταρει, λεω νταξει εχω συνηθισει απο τον ssd. Μετα απο 2 λεπτα χρησης αρχισε να καιει στο σημειο του σκληρου δισκου και τοτε παραξενευτηκα γιατι αυτο δεν το εκανε ουτε τις πρωτες μερες που το ειχα με τον δικο του μηχανικο σκληρο. Κατεβασα hwinfo64 και ειδα οτι μου εχουν βαλει αυτον http://www.expertreviews.co.uk/storage/internal-hard-drives/51644/toshiba-mq01abd100-review ο οποιος δεν ειναι καν sata3. Και μετα απο ενα μινι εγκεφαλικο γραφω εδω για να με κατευθυνει καποιος, γιατι δεν προκειται να το αφησω ετσι. Ο σκληρος του λαπτοπ οταν τον αγορασα ηταν ενας μηχανικος 1000GB + 8GB sshd κατι τετοιο, ο οποιος ηταν 2 φορες πιο γρηγορος απο αυτον που μου εβαλαν τωρα (και ηταν προφανως και σατα3). 

Τι να κανω? Να παω με επιθετικο υφος και να αρχισω να απειλω με καταγγελιες? Με εχουν φτασει στο αμην πραγματικα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου μην κανεις τιποτα γνωμη μου γιατι θα κανουν αλλο τοσες μερες εξαλλου τι σε πειραζει ; Βγαλ τον και βαλε ξανα τον ssd σου οπως πρωτα και αν εχει τοπο για δευτερο σκληρο βαλτον αυτον για δευτερον ή καντο εξωτερικο οπως τον ειχες και τελιωσε το θεμα.

Δημοσ.

Ναι θα βαλω τον ssd αλλα δεν την ανεχομαι τετοια κοροϊδια, και που ξερω εγω οτι δεν τον κρατησαν τον δικο του σκληρο να τον πουλησουν η να τον βαλουν σε δικο τους μηχανημα? Ειναι απαραδεκτο κατα την αποψη μου γιατι αν ημουν ενας μεσος χρηστης, εκτος απο τη θερμοκρασια δε θα το επαιρνα καν πρεφα οτι μου εχουν βαλει σαπιο σκληρο μεσα απο τη στιγμη που εχουν την ιδια χωρητικοτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι θα βαλω τον ssd αλλα δεν την ανεχομαι τετοια κοροϊδια, και που ξερω εγω οτι δεν τον κρατησαν τον δικο του σκληρο να τον πουλησουν η να τον βαλουν σε δικο τους μηχανημα? Ειναι απαραδεκτο κατα την αποψη μου γιατι αν ημουν ενας μεσος χρηστης, εκτος απο τη θερμοκρασια δε θα το επαιρνα καν πρεφα οτι μου εχουν βαλει σαπιο σκληρο μεσα απο τη στιγμη που εχουν την ιδια χωρητικοτητα.

Καλημερα φιλε μ εννοεις να τον κρατησε η αντιπροσωπια ή το Public και γιατι να τον κρατησουν τι λογο ειχαν να πουλησουν τον δικο σ σκληρο δισκο ; Προσωπικα εγω δεν ψωνιζω απο Public αλλα απο Stephanis ειναι ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΣΕΡΒΗΕΡΣ τους χωρις να σου γελασουν χωρις τιποτα. Δες εδω το θεμα που ειχα.Τελος τους το πειρα και οχι μονο μου το εφτιαξα αλλα δεν πληρωσα τιποτα!

Δημοσ.

Τα παμπλικ τον κρατησαν. Τελος παντων θα παρω τηλεφωνο δεν προκειται να το αφησω ετσι

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ για κάτι ακουστικά ψείρες που είχα αγοράσει από το public χάλασαν τα πήγα πίσω στην εγγύηση και έκαναν 1 μήνα για να τα αλλάξουν και μου έγραψαν και παρατήρηση ότι πρόσεχε στην χρήση, απλά τραγικοί και γελοίοι ποτέ ξανά από public και ακριβές τιμές έχει και το σέρβις είναι μάπα

• Like 2
Δημοσ.

γενικα πολλες φορες στους ορους εγγυησης προβλεπουν αντικατασταση με καποιο  αλλο λειτουργικο προιον και δεν καθοριζουν αν ειναι ιδιας η χαμηλοτερης ποιοτητας-επιδοσεων.

σε καθε περιπτωση ομως, επρεπε να σου βαλουν υβριδικο μεσα, και οχι εναν απλο σκληρο.

μην το αφησεις ετσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω στειλει μειλ στα κεντρικα και πηρα τηλεφωνο σημερα στο υποκαταστημα. Εκει που ηλπιζα για πιστωση στην τιμη αγορας, χωρις ομως να εχω δικαιωμα να το ζητησω, πλεον απαιτω την αμεση αντικατασταση του λαπτοπ με καποιο καινουργιο. Μετα απο 2 μερες χρηση ειδα οτι εκτος των αλλων το λαπτοπ δεν ειναι καν επισκευασμενο, οταν το βγαζω απο τη φορτιση σβηνει και η μπαταρια δεν φορτιζει.

Επεξ/σία από SPANK
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...