Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Σε πρόβλημα που είχα με Toshiba που είχα αγοράσει απο Public μετά απο πολλά πέρα δώσε γιατί η Toshiba το επισκεύαζε και ερχόταν πάντα χαλασμένο, το Public μου έδωσε πιστοτικό για αγορά καινούργιου. Δεν ξέρω πότε το αγόρασες αλλά το πιστοτικό ή το καινούργιο που θα σου δώσουν θα έχει μιωμένη τιμή σε σχέση με αυτό που είχες. Έλενξε τους όρους αγοράς εγγύησης Public. Τα παιδιά πάντος στο σερβις ήταν άψωγα και θέλαν να γίνει άμεσα η αντικατάσταση σε σχέση με την Toshiba που το γυρνούσαν με πιο πολλά προβλήματα απο αυτά που είχε όταν το έστειλα.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Σε πρόβλημα που είχα με Toshiba που είχα αγοράσει απο Public μετά απο πολλά πέρα δώσε γιατί η Toshiba το επισκεύαζε και ερχόταν πάντα χαλασμένο, το Public μου έδωσε πιστοτικό για αγορά καινούργιου. Δεν ξέρω πότε το αγόρασες αλλά το πιστοτικό ή το καινούργιο που θα σου δώσουν θα έχει μιωμένη τιμή σε σχέση με αυτό που είχες. Έλενξε τους όρους αγοράς εγγύησης Public. Τα παιδιά πάντος στο σερβις ήταν άψωγα και θέλαν να γίνει άμεσα η αντικατάσταση σε σχέση με την Toshiba που το γυρνούσαν με πιο πολλά προβλήματα απο αυτά που είχε όταν το έστειλα.

Αγορασμενο 9 Απριλη 2014 με αποδειξη 1248 ευρω. Και μαλιστα ειχα πληρωσει και 80 ευρω για επεκταση εγγυησης 3 χρονια. Αυτο φοβαμαι κι εγω μην γινει και παει 2 μηνες ολη η ιστορια, μην μου το επιστρεφουν και βγαζει συνεχεια προβληματα και φτου κι απ την αρχη. Αν και, χωρις να ξερω βεβαια, δε νομιζω να συμφερει μια αντιπροσωπεια να κατσει να επισκευασει ενα λαπτοπ το οποιο δεν παρασκευαζει πλεον (το αντιστοιχο y510p ειναι το y50-70 τωρα), ποσο μαλλον αν η ζημια ειναι χοντρη οπως στην δικια μου περιπτωση. Μητρικη καμμενη σιγουρα και δεν ξερω και τι αλλο μπορει να πηρε μπαλα, ευτυχως μνημες και ssd που τα ελεγξα δεν επαθαν τιποτα.

Τίποτα δεν θα πείς θα κάνεις τον ανήξερο και το πολύ πολύ να σου πουν οτι δεν σου αναγνωρίζουμε την εγγύηση ελατε πάρτε το

Αυτο δεν προκειται να το δεχτω με τιποτα συγνωμη κιολας. Πρωτον δεν ειχε καποιο warranty sticket το οποιο εσκισα για να το ανοιξω και να βαλω μεσα μνημες και σκληρο, και δευτερον ακομα και αν καταλαβουν οτι το ανοιξα δεν πειραξα κατι το οποιο επηρεασε την ταση τροφοδοσιας η οτι αλλο τελοσπαντων προκαλεσε αυτο το τσαφ που εκανε στα καλα του καθουμενου.

Δημοσ.

αυτες οι αναβαθμισεις  δεν επηρεαζουν την εγγυηση , η εγγυηση σταματαει οταν ανοιξεις το εσωτερικο του λαπτοπ..οταν το βαζεις στην πριζα πρωτα το κλεινεις και μετα το βαζεις να φορτισει ..παρε και εναν ηλεκτρολογο να σου κοιταξει τις πριζες στο σπιτι!!! 

αφου εχει περασει ενας χρονος πρωτα θα στο επισκευασουν και μετα βλεπεις..!!!

Δημοσ.

αυτες οι αναβαθμισεις  δεν επηρεαζουν την εγγυηση , η εγγυηση σταματαει οταν ανοιξεις το εσωτερικο του λαπτοπ..οταν το βαζεις στην πριζα πρωτα το κλεινεις και μετα το βαζεις να φορτισει ..παρε και εναν ηλεκτρολογο να σου κοιταξει τις πριζες στο σπιτι!!! 

αφου εχει περασει ενας χρονος πρωτα θα στο επισκευασουν και μετα βλεπεις..!!!

Αυτο παλι πρωτη φορα το ακουω, μου φαινεται πολυ περιεργο να πρεπει να το κλεισεις πρωτα και μετα να το φορτισεις. Και τοσα χρονια με λαπτοπ ποτε δεν το εκανα, και ολους οσους εχω δει να εχουν λαπτοπ ουτε αυτοι το κανουν :P 

• Like 2
Δημοσ.

ναι ακυρο ξεχασε το ,εγω το εκλεινα  γιατι δεν ειχα την μπαταρια πανω,πες οτι δεν το εγραψα!!! :ph34r:  :X

παντως οι μπαταριες προκαλουν εκρηξη (μεχρι και αεροπλανο επιασε φωτια απο εκρηξη μπαταριας!!!)...

μηπως ειχες ενεργοποιηση τη λειτουργια πτησης?!!! :shock:  :cry:  :X  :shifty:  :blink:  :P  :D   ..ακυρο!.. :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Το πηγα την παρασκευη στο καταστημα και μου ειπε ο τυπος εκει οτι θα με παρουν τηλεφωνο απο Δευτερα που θα το εχει δει τεχνικος. Αυτο δεν εγινε ποτε, αντ' αυτου μου ηρθε σημερα το μεσημερι μηνυμα στο κινητο οτι η συσκευη μου παραληφθηκε απο το τμημα servive του public και μου εδωσαν κατι κωδικους να παρακολουθω online την ολη διαδικασια. Και μπηκα στο σαιτ και ειδα αυτο M9NjCF9.png

Ελπιζω παντως να με ενημερωσουν και τηλεφωνικως γιατι στην ουσια εγω τωρα δεν ξερω ακριβως τι εχει γινει

Δημοσ.

Γνώμη μου ειναι οτι έπρεπε να το πας απευθείας στην lenovo για να αποφύγεις το public και να μιλήσεις και εσυ ο ίδιο μαζί τους

Δημοσ.

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι? Οτι το λαπτοπ το αγορασα 9 Απριλη του '14, και νομιζω πως η lenovo εδινε 12 μηνες εγγυηση στο συγκεκριμενο μηχανημα. Και αγορασα εγω απο τα public επεκταση εγγυησης 2 χρονων, οποτε δεν ξερω αν καλυπτεται απο την αντιπροσωπεια πλεον. http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-lenovo-ideapad-y510p-sli-156-mayro/prod5361311pp/και τωρα που δεν το πουλανε πια λεει εγγυηση 12 μηνες παντως

Δημοσ.

Η επέκταση ήταν η καλύτερη κίνηση που μπορούσες να κάνεις όπως αποδείχτηκε τελικά  :-D

Δημοσ.

Και το σκεφτομουν να φανταστεις γιατι ηταν 80 ευρω :P Αν δεν το ειχα κανει θα χτυπουσα το κεφαλι μου στον τοιχο..

• Like 1
Δημοσ.

Μακαρι, να σαι καλα! Εχω αγωνια αλλα δε θελω να παρω τηλεφωνο, θελω να δω την εξυπηρετηση τους απο την αρχη μεχρι το τελος χωρις να επεμβω εγω και να τους κυνηγαω να μου πουν τι και πως.

Δημοσ.

Μακαρι, να σαι καλα! Εχω αγωνια αλλα δε θελω να παρω τηλεφωνο, θελω να δω την εξυπηρετηση τους απο την αρχη μεχρι το τελος χωρις να επεμβω εγω και να τους κυνηγαω να μου πουν τι και πως.

τρεις λιτανειες το πρωι,και πεντε πατερημα...φυσικα και θα παρεις τηλεφωνο μολις περασει το 20ημερο,αν δεν σε παρουν αυτοι.

Δημοσ.

Απο προσευχες αλλο τιποτα, το θεμα ειναι να πιασουν τοπο και να μου δωσουν τελικα ενα ωραιοτατο πιστωτικο ακριβως οσο ειχα πληρωσει για το λαπτοπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...