maxilarry Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Έχω το εξής πρόβλημα. Γραμματοσειρές ελληνικές της AG ή της UB, που εμφανίζονται κανονικά στο Corel, στα προγράμματα της Αdobe δε μου εμφανίζονται ελληνικοί χαρακτήρες. Μου βγάζει όλους τους διαθέσιμους χαρακτήρες στα Glyphs (και τους ελληνικούς), αλλά με είσοδο από πληκτρολόγιο βγάζει τετραγωνάκια. Δεν έχω το πρόβλημα με γραμματοσειρές της Parachute που είναι opentype. Δοκίμασα να κάνω convert τις γραμματοσειρές από ttf σε otf αλλά τα ίδια. Καμία άλλη πρόταση?
La_MoRt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Αυτό που λέει εδώ το έχεις δοκιμάσει; Πηγή: greek fonts
maxilarry Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Στα glyphs υπάρχουν όλοι οι χαρακτήρες της γραμματοσειράς. Είναι όμως σαν onscreen keyboard. Δε συνιστάται για κείμενο
kinq1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Στο word ή έστω στο wordpad λειτουργούν αυτές οι γραμματοσειρές; Τι λειτουργικό έχεις; Ποια έκδοση corel και ποια illustrator; Πιστεύω ότι ή το corel ή το illustrator είναι μια πολύ παλιά έκδοση, αν όντως είναι έτσι, χρησιμοποίησε illustrator αντίστοιχης χρονολογίας με το corel. Ισως κάνεις κάτι με αυτόν τον τρόπο: Δεν ξέρω τι windows έχεις για να σου πώ τα ακριβή βήματα, αλλά πρέπει να πάς στις ρυθμίσεις των windows, στα regional settings και να βάλεις τα ελληνικά κι έχει ένα κουμπάκι "set system default locale"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα