mavrogenis026 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 καλησπερα να κανω μια ερωτηση και οποιος ξερει να μου πει, θελω να βγαλω διπλωμα και αδεια για επαγγελματια οδηγο φορτηγου. η απορια μου ειναι η εξης, θελει να εχω πρωτα τ κανονικο διπλωμα αυτοκινητου τουλαχιστον κανα 2 χρονια,η τ βγαζω και απευθειας,,,,,,και αν εχει οριο στην ηλικια???????????........... Υ.Γ. τ θελω για δουλεια σε χωρα της ευρωπαικης ενωσης, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Τι κατηγορίας θα είναι το φορτηγό που θα οδηγείς? Αν είναι Γ, τότε θα πρέπει να έχεις ήδη Β και να είσαι τουλάχιστον 18(εφόσον κάνεις αίτηση ταυτόχρονα για ΠΕΙ, αλλιώς 21). Αν είναι Ε, τότε θα πρέπει να έχεις ήδη Γ. Τπόψιν το ΠΕΙ(πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας) είναι απαραίτητο για να μπορέσεις να δουλέψεις ως οδηγός φορτηγού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dacourt Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 1000 ευρώ πάει για Γ. θα δώσεις θεωρητικά.. μηχανολογία κτλ και θα κάνεις ΑΝ κάνεις και μερικά με φορτηγο 5-6 μαθήματα πόσα είναι. Θέλει ερασιτεχνικό.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavrogenis026 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 ty ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα