StavrosWTF Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπον παιδια αποφασισα να κανω port forward το router μου για να μπορω να καλω φιλους στο Call Of Duty: Modern Warfare 3. Εθεσα στατικη ip στο router μου, 15 ports παραπανω απο αυτο που εχει αρχικα. Εκανα login βαζοντασ το subnet mask σαν html (εχω pirelli RG A4201G) και τωρα εχω προβλημα τι public/lan ports να βαλω. Δεν ξερω αν αυτο ειναι το καταλληλο forum (ειμαι καινουριος) και δεν ειμαι και πολυ εμπειρος με ports κ.λ.π. Οποτε θα θελα να με βοηθησετε να κανω post forward για να ανοιξω το nat μου στο ps3 για να μπορω να ειμαι host. Το μονο που θελω ειναι να μου πειτε μια διαδικασια για να τα βγαλω περα. Ευχαριστω. PS Τωρα που εβαλα κατι ports που τις βρηκα τρ απο ενα forum αλλα για αλλο μοντελο μπορεσα και εβαλα τα 3 και μετα μολισ πηγα να βαλω το 4ο με πεταξε εξω απο το internet. Παιδια βοηθεια! Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2015 από StavrosWTF
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Θα ελεγα να κανεις το πιο απλο.δωσε καρφωτα Ip στο playstation και κανε Dmz στο Pirelli για να μην μπλεξεις με port forward.τι εταιρεια εχεις?αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια που εχει.και προσοχη σε Firewall router αν και λογικα δεν θα σε κοβει.
StavrosWTF Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Θα ελεγα να κανεις το πιο απλο.δωσε καρφωτα Ip στο playstation και κανε Dmz στο Pirelli για να μην μπλεξεις με port forward.τι εταιρεια εχεις?αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια που εχει.και προσοχη σε Firewall router αν και λογικα δεν θα σε κοβει. Οταν λες να βαλω καρφωτη σip στο PS3 εννοεις να βαλω στο τελευτιο κουτακι του ip οτι μου καπνισει (γιατι αυτο εκανα εβαλα xxx.xxx.x.74). Εγω εχω cyta και νομιζω δεν θα εχω προβλημα με firewall και τετοια. Κυριε goofy για να χρησιμοποιησω το dmz το κανω enable και βαζω την καρφωτη ip που εχω βαλει στο ps3? To Dmz δεν ειναι επικινδυνο?
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 αν το ρουτερ ειναι 192.168.1.254 τοτε πχ βαλε στο Ps3 ip 192.168.1.74 subnet 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.254 dns ειτε του παροχου ειτε την ip toy router ειτε της google 8.8.8.8. 8.8.4.4. Και μετα κανεις Dmz.το DMz οπως και θεωρητικα και το Port forward κανουν bypass το firewall. αν δεν μπορεις με Port forward το Dmz ειναι λιγο μονοδρομος.ναι θεωρειται οτι ειναι λιγοτερο ασφαλες απο το port forward αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα μπει καποιος υποχρεωτικα στο Ps3.αλλωστε Ps3 ειναι κιολας οχι pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα