Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας γνωστός μου έχει στο κινητό του ενα app που προβάλλει το ηχητικό φάσμα που καταγράφει το μικρόφωνο και δείχνει παράλληλα σε ποιά νότα ειναι on the fly (κατα την διάρκεια της ηχογράφησης) αλλάζοντας μάλιστα και το χώμα του κύματος αναλόγως του σε ποια νότα ηταν πιο κοντά. (έχει και στήλη με την κάθε νότα να έχει το δικό της χρώμα)

Δεν ειμαι μουσικός και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα προγράμματα για μουσική κτλ... έχω όμως ενα blue yeti μικρόφωνο και θα ήθελα να βρω το αντίστοιχο πρόγραμμα για PC για να πειραματιστώ με την φωνή μου,

Με ένα πρόχειρο google βρήκα μόνο ενα που λέγεται "Sing & See for singers" αλλά ειναι επι πληρωμή και ψάχνω κάτι σε δωρεάν ή έστω trial αν υπάρχει.

Προσοχή: είπαμε δεν είμαι μουσικός και το θέλω για να πειραματιστώ/παίξω λίγο με την φωνή μου άρα το πρόγραμμα θα πρέπει να δείχνει τις νότες με κάποιο τρόπο user friendly και να το κάνει ενώ γίνεται η ηχογράφηση γιατι παράδειγμα και το audacity έχει spectrum αλλά το προβάλει μόνο κατόπιν ηχογράφησης και δεν δείχνει τις νότες απλά προβάλει τα κύματα εν συναρτήσει των συχνοτήτων... πράγμα που για την δουλειά που το θέλω δεν μου κάνει :)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

EDIT: Problem solved βρήκα μόνος μου τελικά ενα πολύ καλό ειναι επι πληρωμή αλλά έχει και free (που δεν ειναι trial)

http://www.sygyt.com/en/overtone-analyzer-editions

EDIT2: βασικά άκυρο βγάζει προβληματάκια (δεν αλλάζει κάποιες ρυθμίσεις όπως το spectrum να το δείχνει με γραμμές ή να μεγεθύνεται το παράθυρο όταν κλείνει κλείνει με σφάλμα κτλ) γιατι ειναι συμβατό με windows 7 απότι φαίνεται και έχω 8.1 και η αλλαγή σε συμβατότητα με 7 δεν άλλαξε κάτι οπότε παραμένω να ζητάω λύση :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...