Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αγορά είναι γεμάτη από θήκες για όλα τα Raspberry Pi μοντέλα της αγοράς, συμπεριλαμβανομένου και της νέας έκδοσης, του Raspberry Pi 2, ήρθε όμως η ώρα για μια επίσημη λύση από το ίδρυμα που βρίσκεται πίσω από την κατασκευή του δημοφιλούς και πάμφθηνου μικρού υπολογιστή.Έτσι στην επίσημη ιστοσελίδα του Raspberry, διαβάζουμε για την πρώτη επίσημη θήκη του Raspberry Pi 2, η οποία κατασκευάζεται στην Αγγλία και είναι επιπλέον κατάλληλη για τα μοντέλα A+ και B+, με κόστος μόλις $8. Στην ανακοίνωση γίνεται αναλυτική αναφορά για τα στάδια που προηγήθηκαν μέχρι την κατασκευή της θήκης, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και στην ευχρηστία αφού το πάνω μέρος της πλαστικής θήκης είναι αποσπώμενο, δίνοντας έμφαση στο εσωτερικό του μικρού υπολογιστή.

Με τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex A7, χρονισμένο στα 900Mhz, το Raspberry Pi 2 διαθέτει 1GB μνήμη, HDMI θύρα, 4 USB 2.0 θύρες, microSD θύρα, υποστήριξη 100mbit Ethernet , καθώς και εντυπωσιακή τιμή αφού κοστίζει μόλις $35.

Link.png Site: Raspberry Pi 2

Δημοσ.

ναναι καλα οι 3d printers που ριχνουν τα κοστη!

εικαζω πως ετσι θα τις κατασκευαζουν

α οχι, με πρεσα τις κανουν, lame!

• Like 1
Δημοσ.

Οι 3D printers προς το παρών συμφέρουν για σχέδια με μικρό αριθμό παραγωγής. Για μαζική παραγωγή τα καλούπια ακόμα έχουν την εξουσία.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με την αγορά του;
Από που συμφέρει να το παραγγείλω; Βλέπω ότι στην Ελλάδα κοστίζει γύρο στα 45 ευρώ. Επίσης και για την συγκεκριμένη θήκη που με ενδιαφέρει επίσης (Ευχαριστώ.)

• Like 1
Δημοσ.

Και μόνο που την είδα αποφάσισα κι εγώ να πάρω ένα Pi2 kit. Προφανώς όχι με την επίσημη θήκη αλλά με την παρδαλή της Pibow. Το περιμένω από Δευτέρα/Τρίτη, για να δούμε επιτέλους τι λέει σαν media player...

Δημοσ.

Από πότε το 3d printing έγινε για μαζική παραγωγή;

• Like 1
Δημοσ.

Έλεγα να παρω και γω το συγκεκριμένο μηχανημα για media player να βλεπω ταινίες στο προτζέκτορα ,αλλα μαζι με τα περιφερειακά θήκη ανταπτοτας wifi κτλ παει πανω απο 70 ευρω.Βαζεις αλλα 20 και παίρνεις ενα android σύστημα τετραπύρηνο στα 2ghz που σηκώνει και hd games.Και αμα ψαχτείς βρίσκεις και κατω απο 70 σε αυτα τα χαρακτηριστικά μεταχειρισμένο.

• Like 1
Δημοσ.

με θηκη και ενα wifi ανταπτορα απο ebay δε θελεις πανω απο 50ρικο. Εγω ετσι το εχω και τα εχει βγαλει τα λεφτα του για media. Το μονο εξτρα ειναι το remote που θα σε παει στα 55ευρα.  Σε οτι αφορα το android οσο δεν λυνεται το προβλημα με τα frame rates που το android δε παιζει σωστα τα 24hz η αναπαραγωγη παντα θα ειναι προβληματικη. Σε προτζεκτορα κιολας το φαινομενο θα ειναι πιο εντονο.

• Like 1
Δημοσ.

την έχω παραγγίλει+pi2 8μέρες πριν από το swag store τους :P και την περιμένω να έρθει σήμερα-αύριο μαζί με το pi2

εδώ το μαγαζί που δίνει η ίδια η εταιρία

http://swag.raspberrypi.org/

Και μόνο που την είδα αποφάσισα κι εγώ να πάρω ένα Pi2 kit. Προφανώς όχι με την επίσημη θήκη αλλά με την παρδαλή της Pibow. Το περιμένω από Δευτέρα/Τρίτη, για να δούμε επιτέλους τι λέει σαν media player...

βάλε το KODI πάνω τότε,ΜΑΓΕΙΑ!

live tv,σειρές/ταινίες on demand μέσω streaming του δικτύου σου, streaming αγώνες!ότι θες! το pi2 πετάει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...