Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,
Εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα σχετικά με τις ενημερώσεις των Windows.Καταρχάς να πω πως έχω Windows 7 Home Premium (γνήσια) και επίσης είχα κάνει ''κράτηση'' για τα Windows 10.Ύστερα από ένα format που έκανα πριν λίγες μέρες τα windows άρχισαν να κάνουν κανονικά ενημερώσεις αλλά τις 2 τελευταίες μέρες όταν πάω να κλείσω το pc κάνει πάνω απο μισή ώρα να απενεργοποιηθεί και όταν το ανοίγω συνέχεια μου γράφει αποτυχία ρύθμισης των ενημερώσεων (εαν δεν κάνω λάθος) και μετά θέλει πάνω απο 30 λεπτά για να κάνει επαναφορά αλλαγών οπότε και αναγκάζομαι να κάνω reset μπας και ξεκολλήσει απο αυτήν την κατάσταση.Έχω βγάλει ένα screenshot απο τα Windows Update μήπως και σας λέει κάτι για να με βοηθήσετε http://prntscr.com/7iq0cv .Να πω επίσης ότι δεν μου έχει βγάλει εκείνο το εικονίδιο για τα Windows 10?Θα μου το βγάλει κάποια στιγμή?Τι παίζει και με αυτό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα σχετικά με τις ενημερώσεις των Windows.Καταρχάς να πω πως έχω Windows 7 Home Premium (γνήσια) και επίσης είχα κάνει ''κράτηση'' για τα Windows 10.Ύστερα από ένα format που έκανα πριν λίγες μέρες τα windows άρχισαν να κάνουν κανονικά ενημερώσεις αλλά τις 2 τελευταίες μέρες όταν πάω να κλείσω το pc κάνει πάνω απο μισή ώρα να απενεργοποιηθεί και όταν το ανοίγω συνέχεια μου γράφει αποτυχία ρύθμισης των ενημερώσεων (εαν δεν κάνω λάθος) και μετά θέλει πάνω απο 30 λεπτά για να κάνει επαναφορά αλλαγών οπότε και αναγκάζομαι να κάνω reset μπας και ξεκολλήσει απο αυτήν την κατάσταση.Έχω βγάλει ένα screenshot απο τα Windows Update μήπως και σας λέει κάτι για να με βοηθήσετε http://prntscr.com/7iq0cv .Να πω επίσης ότι δεν μου έχει βγάλει εκείνο το εικονίδιο για τα Windows 10?Θα μου το βγάλει κάποια στιγμή?Τι παίζει και με αυτό?

Οσον αφορα τις ενημερωσεις δοκιμασε να τις κανεις πεντε -πεντε και θα εγκατασταθουν τσουκου τσουκου (το χω παθει κι εγω παλιοτερα), και οσον αφορα το εικονιδιο αν κανεις τις ενημερωσεις θα εμφανιστει αργα ή γρηγορα,διαβασε εδω :

http://www.pcsteps.gr/68597-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7-windows-10/

Δημοσ.

Το εχω δει και εγω αυτο με τις αποτυχημενες ενημερωσεις σε καποια PC.

Οπως και να τις κανεις και μια μια ακομα μπορει να μην περνανε.

Τελικα καταληγω να απορριπτω τις συγκεκριμενες ενημερωσεις για το συγκεκριμενο μηχανημα και τελειωνει η υποθεση.

Δεξι κλικ στην ενημερωση και του λες να μην την κανει

Δημοσ.

Το εχω δει και εγω αυτο με τις αποτυχημενες ενημερωσεις σε καποια PC.

Οπως και να τις κανεις και μια μια ακομα μπορει να μην περνανε.

Τελικα καταληγω να απορριπτω τις συγκεκριμενες ενημερωσεις για το συγκεκριμενο μηχανημα και τελειωνει η υποθεση.

Δεξι κλικ στην ενημερωση και του λες να μην την κανει

Έχω κάποια επίπτωση στο σύστημα απο τις ενημερώσεις?

Δημοσ.

Εννοεις επιπτωσεις απο το να μην τις κανεις?

Αν ειναι ενημερωσεις ασφαλειας υπαρχει παντα ο θεωρητικος κινδυνος οτι εισαι πιο ευαλωτος σε αδυναμιες των windows. Αλλωστε αν δεν ειχαν κανενα οφελος δεν θα υπηρχαν οι ενημερωσεις

Πρακτικα δεν θα πρεπει να δεις καποια διαφορα στην καθημερινη σου χρηση.

Δημοσ.

Για αρχή επαλήθευσε πως η ημερομηνία και ώρα του στυστήματος σου είναι σωστές και δεν λειτουργεί το link για το screenshot μπορείς να το ανεβάσεις πάλι;

Καλημέρα σε όλους,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...