Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!Έχω ένα πρόβλημα και θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε.Πριν 2-3 χρόνια είχα αγοράσει τον ocz agility 3 60gb στον οποίο η εταιρία έδινε μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης 525 και εγγραφής 500 νομίζω.Εγώ μέχρι και πρόσφατα έπιανα το πολύ σε ανάγνωση 200 και σε εγγραφή 80 λόγω του ότι δεν υποστήριζε η μητρική μου sata 3.Σήμερα όμως που παρέλαβα την gigabyte ga-p55a-ud6 η οποία υποστηρίζει sata 3 κάνοντας πάλι το test τα νούμερα είναι ιδία.Σε χρήση αισθάνομαι μια μικρή διάφορα.Τι πρέπει να κάνω ώστε να εκμεταλλευτώ το δίσκο μου στο έπακρο?Υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο sata?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!Έχω ένα πρόβλημα και θα σας παρακαλούσα να με βοηθήσετε.Πριν 2-3 χρόνια είχα αγοράσει τον ocz agility 3 60gb στον οποίο η εταιρία έδινε μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης 525 και εγγραφής 500 νομίζω.Εγώ μέχρι και πρόσφατα έπιανα το πολύ σε ανάγνωση 200 και σε εγγραφή 80 λόγω του ότι δεν υποστήριζε η μητρική μου sata 3.Σήμερα όμως που παρέλαβα την gigabyte ga-p55a-ud6 η οποία υποστηρίζει sata 3 κάνοντας πάλι το test τα νούμερα είναι ιδία.Σε χρήση αισθάνομαι μια μικρή διάφορα.Τι πρέπει να κάνω ώστε να εκμεταλλευτώ το δίσκο μου στο έπακρο?Υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο sata?

παρεπιπτοντως οι P55 μητρικες δεν ετρεχαν πραγματικα usb3/sata3 απλα λιγο καλυτερα απο sata 2 γιατι το chip τους οταν φτιαχτηκε δεν ειχε τις προδιαγραφες.

Δημοσ.

το θέμα είναι να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του σκληρού του , και οχι αν οι διαφορές είναι σημαντικές η άπειρο ελάχιστες ! και φυσικά και θα δει διαφορές μεγάλες σε όλα ..

επίσης μην βάζετε σε έξοδα τον ts αν δεν γνωρίζεται , ούτε η μητρική του φταίει ουτε κοντρολερ χρειάζεται , απλά οι συγκεκριμένοι δίσκοι της ocz πρέπει να τους ενεργοποιήσεις μέσα απο το μενού τους την επιλογή sata 3 για να δουλέψουν !  θα πας στην σελίδα  της εταιρίας θα κατεβάσεις και θα περάσεις σε ενα στικακι το μενού του ocz agility 3 , θα μπουταρεις από εκεί μέσω του bios , θα ακολουθήσεις τα βήματα που θα βρεις και θα δουλέψει ο δισκος σου στν ταχύτητα που θέλεις  ! αν δεν το κάνεις αυτο όποια μητρική  και να πάρεις  όποιον κοντρολερ και να αγοράσεις σε σατα 2 ταχύτητες θα δουλεύει ο σκληρός σου ! κλείνοντας να πω πως Η ημιμάθεια είναι κατά πολυ χειρότερη από την αμάθεια ,, αυτά ..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...