Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από δυνατή πτώση ( γυαλιά καρφιά ) στο νέο μου τηλέφωνο ( lumia 535 ), και ύστερα από την μεγάλη απογοήτευση που πήρα από την οθόνη της συσκευής και από την συμπεριφορά της microsoft... είπα να αλλάξω τηλέφωνο και να πάω κατά 90% σε android.

Αρχικά είμαι σε ένα μπάτζετ MAX στα 200 ευρώ και με τράβηξε το G3S. 5άρα οθόνη 1280 x 720 pixels, καλή ram όμορφος σχεδιασμός. Βέβαια δεν το έχω δει από κοντά. Εκτός από motorola moto G έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Το g3s στα 160 ευρώ λέει; Έχω δει πολύ καλές αξιολογήσεις.

Από την άλλη αν δεν αξίζει σκέφτομαι να περιμένω λίγο και να πάρω το G3 στα 280 ευρώ που θα είναι τούμπανο άλλα πάλι είμαι σε σκάλωμα σε εκείνο το ποσό τι άλλο να δω;

p.s η δεύτερη επιλογή είναι στάνταρ απλά το σκέφτομαι...

Δημοσ.

Μετά από δυνατή πτώση ( γυαλιά καρφιά ) στο νέο μου τηλέφωνο ( lumia 535 ), και ύστερα από την μεγάλη απογοήτευση που πήρα από την οθόνη της συσκευής και από την συμπεριφορά της microsoft... είπα να αλλάξω τηλέφωνο και να πάω κατά 90% σε android.

Αρχικά είμαι σε ένα μπάτζετ MAX στα 200 ευρώ και με τράβηξε το G3S. 5άρα οθόνη 1280 x 720 pixels, καλή ram όμορφος σχεδιασμός. Βέβαια δεν το έχω δει από κοντά. Εκτός από motorola moto G έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Το g3s στα 160 ευρώ λέει; Έχω δει πολύ καλές αξιολογήσεις.

Από την άλλη αν δεν αξίζει σκέφτομαι να περιμένω λίγο και να πάρω το G3 στα 280 ευρώ που θα είναι τούμπανο άλλα πάλι είμαι σε σκάλωμα σε εκείνο το ποσό τι άλλο να δω;

p.s η δεύτερη επιλογή είναι στάνταρ απλά το σκέφτομαι...

Αν μπορείς να πάρεις το κανονικό G3 μην το συζητάς, να το πάρεις. Το μικρό δεν είναι καθόλου κακό, καλή μπαταρία, ωραία κάμερα και σχεδιασμό. Να περιμένεις όμως μερικά λαγκ. Τίμια συσκευή όμως, αν ξέρεις τι αγοράζεις και δεν έχεις υπερβολικές απαιτήσεις θα το χαρείς.

Δημοσ.

Στο ακριβώς από πάνω θέμα, ο φίλος με τα 200€ που έψαχνε πήρε το Mi4 από το vickmall. Σου προτείνω να πάρεις αυτό

Μην κοιτάς κινητά με 720p, όταν πάει να εδραιωθεί το 2k στις οθόνες....
Δημοσ.

Huawei p8 lite.

Πηγαινε σε ενα πολυκαταστημα να το δεις κι απο κοντα.Φοβερη ποιοτητα και στο συνολο για τα χρηματα που καλεισαι να δωσεις το θεωρω την καλυτερη επιλογη.

Δημοσ.

Να περιμένεις όμως μερικά λαγκ. Τίμια συσκευή όμως, αν ξέρεις τι αγοράζεις και δεν έχεις υπερβολικές απαιτήσεις θα το χαρείς.

Η αλήθεια είναι πως όλα τα android έχω σκαλώματα και ειδικά λαγκ, κάτι ας πούμε που δεν συνάντησα στα WP πουθενά και σε τίποτα. Είναι λογικό όμως από τη στιγμή που ένα λογισμικό σαν το android είναι τόσο απελευθερωμένο στα πάντα... παρόλα αυτά για το Huawei απ ότι είδα όμορφο τηλέφωνο άλλα ρε παιδιά με 80 πάνω παίρνω το G3 :whistle:  εάν το πάω συγκριτικά στο θέμα της οθόνης. Τώρα αν είναι να δώσω τζάμπα λεφτά και να τρώω κολλήματα τι να πω, ας πάρω πάλι wp  :-(

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως όλα τα android έχω σκαλώματα και ειδικά λαγκ, κάτι ας πούμε που δεν συνάντησα στα WP πουθενά και σε τίποτα. Είναι λογικό όμως από τη στιγμή που ένα λογισμικό σαν το android είναι τόσο απελευθερωμένο στα πάντα... παρόλα αυτά για το Huawei απ ότι είδα όμορφο τηλέφωνο άλλα ρε παιδιά με 80 πάνω παίρνω το G3 :whistle:  εάν το πάω συγκριτικά στο θέμα της οθόνης. Τώρα αν είναι να δώσω τζάμπα λεφτά και να τρώω κολλήματα τι να πω, ας πάρω πάλι wp  :-(

Αδερφέ υπερδιογκωμένα είναι αυτά με το λαγκ. Ναι το UI της LG έχει κάποια θέματα, αλλά αλλάζεις απλά launcher και καθάρισες. Θα πάρουμε και το Μ, που λογικά θα διορθώσει ότι έμεινε, μεταξύ αυτών και το UI του G4. Στην ανάγκη βάζεις πάνω cloudy και είσαι βασιλιάς. Λύσεις υπάρχουν απεριόριστες στα android, και εδώ είναι η ομορφιά τους.

Το ότι δεν κολλάνε τα WP υπάρχει και λογική εξήγηση, πχ δεν κάνουν multitasking, ή δεν έχουν εφαρμογές.

Δημοσ.

Συσκευές με 2gb ram δεν εχουν τετια θεματα....

Στα 200 ευρο εχεις αυτες της επιλογές:

https://www.skroutz.gr/s/4681718/Motorola-Moto-X-16GB.html

https://www.skroutz.gr/s/6872334/Asus-ZenFone-2-Z2560-2GB-16GB-ZE500CL.html

https://www.skroutz.gr/s/6871261/Huawei-P8-Lite-16GB.html

Το ερώτημα ειναι αν ειναι να δώσεις 50 ευρο παραπάνω να πάρεις το g2... Αν και τοτε θα πρεπει να αναλογιστείς οτι με αλλα 20 περνεις το g3 η το moto x 2014... Εγω αν ητανε να δωσω 250 για κινητό θα εκανα οικονομία 1 εβδομαδα, 1 μηνα για να παρω g3 η moto x 2014.

Δες βιντεακια με με το moto x εχει μερικες γαματες ιδιότητες που αν της συνηθίσεις δεν θα μπορεις να ζήσεις χωρις αυτες.

Δημοσ.

Συσκευές με 2gb ram δεν εχουν τετια θεματα....

Στα 200 ευρο εχεις αυτες της επιλογές:

https://www.skroutz.gr/s/4681718/Motorola-Moto-X-16GB.html

https://www.skroutz.gr/s/6872334/Asus-ZenFone-2-Z2560-2GB-16GB-ZE500CL.html

https://www.skroutz.gr/s/6871261/Huawei-P8-Lite-16GB.html

Το ερώτημα ειναι αν ειναι να δώσεις 50 ευρο παραπάνω να πάρεις το g2... Αν και τοτε θα πρεπει να αναλογιστείς οτι με αλλα 20 περνεις το g3 η το moto x 2014... Εγω αν ητανε να δωσω 250 για κινητό θα εκανα οικονομία 1 εβδομαδα, 1 μηνα για να παρω g3 η moto x 2014.

Δες βιντεακια με με το moto x εχει μερικες γαματες ιδιότητες που αν της συνηθίσεις δεν θα μπορεις να ζήσεις χωρις αυτες.

Το G3 με κέρδισε άλλα ρε γαμώτο δεν θέλω να αλλάξω γρήγορα συσκευή, δηλαδή αυτό που σκέφτομαι είναι πως με τα βήματα που κάνει η τεχνολογία θα παλιώσει πριν ακόμα το αγοράσω. Η τιμή πάντως είναι απίθανη αν σκεφτεί κάποιος πως παίζει στα ίδια με το s4. Ενώ με κάποια φθηνότερη συσκευή δεν σε νοιάζει και τόσο...

Δημοσ.

Το G3 με κέρδισε άλλα ρε γαμώτο δεν θέλω να αλλάξω γρήγορα συσκευή, δηλαδή αυτό που σκέφτομαι είναι πως με τα βήματα που κάνει η τεχνολογία θα παλιώσει πριν ακόμα το αγοράσω. Η τιμή πάντως είναι απίθανη αν σκεφτεί κάποιος πως παίζει στα ίδια με το s4. Ενώ με κάποια φθηνότερη συσκευή δεν σε νοιάζει και τόσο...

Φίλε το G2 είναι συσκευή του 13 και ακόμα πουλάει σαν τρελό. Για την επόμενη διετία το λιγότερο θα σαι μια χαρά με το 3.

Δημοσ.

Φίλε το G2 είναι συσκευή του 13 και ακόμα πουλάει σαν τρελό. Για την επόμενη διετία το λιγότερο θα σαι μια χαρά με το 3.

Ναι, θα συμφωνήσω σ`αυτό που λες. Οπότε θα πάω για G3 

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα?

Εάν παω στο  g2 16gb μεταχειρισμένο δηλαδή στα 180-190 ευρώ να το πάρω η δεν αξίζει?  Στο g3 16gb  230 να πάω η δεν αξίζει? Μεταχειρισμένο?

Τέλος να πω ότι έχω το s3 neo.

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...