Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μιας και πριν λιγες μερες μου χαλασε το λαπτοπ, και σκεφτομουν τι μπορω να το κανω μπας και βγαλω κανα ψιλο, για να μαζεψω σιγα σιγα λεφτα για καινουριο, και μου ηρθε μια απορια.

Κατα καιρους μου εχουν δωσει καποια λαπτοπ χαλασμενα να τα φτιαξω αν μπορω ( παλια εννοειται, αλλιως δε νομιζω να τα εδιναν σε μενα :P ) και εχω φτασει στο σημειο να εχω 5-6.

Με καποια απο αυτα δεν εχω ασχοληθει καν για να δω αν φτιαχνονται, οπως ενα το οποιο δεν παιρνει ρευμα.

Εννοειται οτι οποιοδηποτε ειχε καλο σκληρο τον κρατησα,ή τον εδωσα στον ιδιοκτητη του. Με ολα τα υπολοιπα "κομματια" τι μπορω να κανω ?

Υπαρχει καποιο καταστημα (Θεσσαλονικη συγκεκριμενα) το οποιο να αγοραζει λαπτοπ , ειτε για ανταλλακτικα , ειτε για οποιονδηποτε λογο ?

Η αλλη εναλλακτικη ειναι να τα βαλω εδω στις αγγελιες, αλλα τωρα εστω και βρεθει καποιος που θα θελει κατι , θα ειναι για 1 κομματι, και δε θελω να εχω τρεξιματα για 5 ευρω κερδος πχ.

Καποια προταση ? Καποια ιδεα? Κατι που ισως εγω σκεφτηκα λαθος ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Μόνο να τα πουλήσεις κομμάτι κομμάτι. Ειδικά οι οθόνες κάτι θα πιάσουν, όπως και άλλα κομμάτια αλλά θέλει υπομονή. Μαγαζί ή δεν θα στα πάρει καθόλου ή τζάμπα ή στην καλύτερη με ψίχουλα!

Δημοσ.

Γιατι δεν βλεπειες σιγα σιγα τη μπορει να κουμποσει και σε ποιο και αν δουλευει και σε τι κατασταση δουλευει η ειναι ολα τοσο νεκρα

Δημοσ.

Προσφατα πουλησα 3 χρεπια για 60ευρω ολα μαζι.

Και οταν μιλαω για χρεπια ..χωρις πληκτρολογια, χωρις δισκο, χωρις φορτιστες. Ολες oι gpu καμμενες. 

Ουσιαστικα μονο οι οθονες δουλευαν και/ισως οι καρτες δικτυου κλπ.

Αν βαριεσαι να ασχοληθεις για κομματι κομματι (οπως εγω που βαριομουν) βαλε τα ολα μαζι ως πακετο και θα φυγουν.

• Like 1
Δημοσ.

Προσφατα πουλησα 3 χρεπια για 60ευρω ολα μαζι.

Και οταν μιλαω για χρεπια ..χωρις πληκτρολογια, χωρις δισκο, χωρις φορτιστες. Ολες oι gpu καμμενες. 

Ουσιαστικα μονο οι οθονες δουλευαν και/ισως οι καρτες δικτυου κλπ.

Αν βαριεσαι να ασχοληθεις για κομματι κομματι (οπως εγω που βαριομουν) βαλε τα ολα μαζι ως πακετο και θα φυγουν.

Αλλά για ψίχουλα στην ουσία. Κομμάτι κομμάτι θα βγάλει κάτι παραπάνω αλλά μπορεί να πάρει πολύ καιρό...

Δημοσ.

Σίγουρα θα βγάλει αρκετά παραπάνω κομμάτι κομμάτι αλλά αφενός θέλει υπομονή, αφετέρου τρέξιμο.

Άσε που θα πρέπει να τσεκάρει τι δουλεύει κ τι όχι από όλα τα εξαρτήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω καν ποσο να βαλω το καθε τι. Σκεφτομαι να τα βαλω ολα μαζι , αλλα ποσα να ζητησω ? Η αν καποιος θελησει μια καρτα δικτυου ή οτιδηποτε αλλο , ποσο να το δωσω ? Γιατι αν περιμενω προτασεις , ξερουμε ολοι τι προτασεις θα γινουν

Δημοσ.

Πουλάς το εξαρτήματα ένα-ένα για ανταλλακτικά στο e-Bay.

Αν η τιμή που θα βάλεις είναι 30% χαμηλώτερη από την τιμή που πουλιούνται, θα φύγουν αμέσως.

Δημοσ.

Πουλάς το εξαρτήματα ένα-ένα για ανταλλακτικά στο e-Bay.

Αν η τιμή που θα βάλεις είναι 30% χαμηλώτερη από την τιμή που πουλιούνται, θα φύγουν αμέσως.

Είναι και τα μεταφορικά όμως που θα ανεβάσουν την τιμή...

Δημοσ.

Εντάξει ασε τα μεταφορικά κτλπ μια ιδέα θέλεις να πάρεις ποσο τα πουλάνε και απο εκει και πέρα μπορείς να βάλεις και αγγελία εδώ δεν χρειάζεται να ειναι στο ebay

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ναι, για εδω μιλαω και γω. Ευχαριστω για τη βοηθεια. Οποτε οταν θα εχω χρονο θα κανω ενα ξεκαθαρισμα τι ειναι καλο και τι οχι, και θα τα βαλω αγγελια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...