Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χούμορ κάνω, χούμορ.

Φυσικά έχω φάει ΚΑΙ από Amazon άκυρο!

Τόσες χυλόπιτες ούτε στα 15 μου που φορούσα τα πατομπούκαλα!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως πρόλαβα και παρήγγειλα ένα σε μαύρο. Είχε εξαφανιστεί το λευκό που πόσταρε ο Μορφέας, έψαξα για το μαύρο και το είχε στην ίδια τιμή. Αμέσως μετά την παραγγελία μου τελείωσε το στοκ. Παίζει να είχαν 1 κομμάτι από το κάθε χρώμα..

Δημοσ.

Εγώ πάντως πρόλαβα και παρήγγειλα ένα σε μαύρο. Είχε εξαφανιστεί το λευκό που πόσταρε ο Μορφέας, έψαξα για το μαύρο και το είχε στην ίδια τιμή. Αμέσως μετά την παραγγελία μου τελείωσε το στοκ. Παίζει να είχαν 1 κομμάτι από το κάθε χρώμα..

πονηρούλη :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταγγελίες δεν έχει εδώ; :) Φαντάζομαι θα γίνονται μέσω Ευρωπαικού φορέα.

Πάντως με εξέπληξε το άκυρο του άμαζον! Εχω τύχει προσφοράς (ή λάθους τιμής) σε εξευτελιστική τιμή και μου το έστειλαν αμέσως..

Αυτο απο το Αγγλικό Αμαζον.

* και με πωλητή το Amazon πάντα.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.

καταγγελίες δεν έχει εδώ; :) Φαντάζομαι θα γίνονται μέσω Ευρωπαικού φορέα.

Πάντως με εξέπληξε το άκυρο του άμαζον! Εχω τύχει προσφοράς (ή λάθους τιμής) σε εξευτελιστική τιμή και μου το έστειλαν αμέσως..

Αυτο απο το Αγγλικό Αμαζον.

Σιγά την έκπληξη..Πριν 2 χρόνια είχαμε φάει άκυρο απο το άμαζον για μια κάρτα γραφικών και δεν ήταν και κάνα τρομερό λάθος..Κάπου 40% κάτω αν θυμάμαι καλά.

Ούτε αντιπροτάσεις,ούτε εκπτωτικά κουπόνια ούτε τίποτα δεν έδωσαν...Σφύριζαν αδιάφορα.

Δημοσ.

Σιγά την έκπληξη..Πριν 2 χρόνια είχαμε φάει άκυρο απο το άμαζον για μια κάρτα γραφικών και δεν ήταν και κάνα τρομερό λάθος..Κάπου 40% κάτω αν θυμάμαι καλά.

Ούτε αντιπροτάσεις,ούτε εκπτωτικά κουπόνια ούτε τίποτα δεν έδωσαν...Σφύριζαν αδιάφορα.

Θυμάσαι μήπως απο ποιο amazon ;  

• Moderators
Δημοσ.

Και από Γαλλικο, και από Αγγλικο και από Γερμανικο εχω φαει ακυρα προ εποχης που εβαλαν μεταφορικα οι Αγγλοι (προ Ιουνιου 2013 δηλαδή). Γιατι από τοτε δεν εχω αγορασει. Και φυσικα μιλαμε με πωλητη το ιδιο το αμαζον.

5 λεπτα μετα το ανοιγμα (2ο ποστ στο topic με αφορμή τον "παρτα όλα" :P) σας ειπα ότι ΔΕΝ...

Το ξαναπα στο #13. Γιατι τετοια εκπληξη βρε παιδια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...