argimeg Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα tablet αποκλειστικά και μόνο για διάβασμα βιβλίων. Κάτι σαν το kindle paperwhite αλλά σε κινέζικο για να μην δώσω 140€. Θα προτιμούσα να το έχετε αγοράσει-δοκιμάσει ή τουλάχιστον να το έχει πάρει το μάτι σας σε κανένα review. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν μας λες βασικα πραγματα, Ποσο μεγαλη θες την οθονη, τι λειτουργικο θες να τρεχει θες μεγαλο αποθηκευτικό χώρο? Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2015 από WorldOfGlass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 6'' έως 7'' το λειτουργικό δεν με ενδιαφέρει τι θα είναι 4gb ή ακόμα και 2gb Το βασικό για μένα είναι να έχει καλή οθόνη και να μην γυαλίζει όπως τα κλασικά tablets. Θέλω να είναι αποκλειστικά e-book reader. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 6'' έως 7'' το λειτουργικό δεν με ενδιαφέρει τι θα είναι 4gb ή ακόμα και 2gb Το βασικό για μένα είναι να έχει καλή οθόνη και να μην γυαλίζει όπως τα κλασικά tablets. Θέλω να είναι αποκλειστικά e-book reader. Καταρχας 6'' δεν ειναι tablet, ειναι phablet. Στις 7'' που θες μπορεις να βρεις πολλα κινεζικα στην ελληνικη αγορα γυρω στα 30-40 ευρω. Ενα καλο παραδειγμα ειναι το e-star beauty το οποιο για τα λεφτα του ειναι αρκετα καλο και δεν ειναι τελειως παρακμη τυπου turbo-x. Να ξερεις παντως οτι τα κινεζικα tablet δεν εχουν playstore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μάλλον δεν κατάλαβες τι ψάχνω....εάν δεις στο αρχικό μου post γράφω Κάτι σαν το kindle paperwhite αλλά σε κινέζικο για να μην δώσω 140€. Τέσπα ευχαριστώ για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Μάλλον δεν κατάλαβες τι ψάχνω....εάν δεις στο αρχικό μου post γράφω Κάτι σαν το kindle paperwhite αλλά σε κινέζικο για να μην δώσω 140€. Τέσπα ευχαριστώ για την απάντηση αγορά κινέζικου tablet Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2015 από WorldOfGlass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 6άρι ή 7άρι για ανάγνωση βιβλίων; Υπερβολικά μικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα