Προς το περιεχόμενο

Αγορα Tablet με windows 8.1

thelos257

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας αφου περσι εχω αγορασει το tablet της Microsoft το: Tablet 10.6" MICROSOFT Surface 32GB + άσπρο πληκτρολόγιο Touch Cover και απογοητευτικα γιατι δεν ειχαν τα windows τα κανονικα αλλα τα RT που δεν μπορουσα να κανω πολλα πραγματα. Σκεφτηκα να αγορασω αυτο εδω: Tablet PRESTIGIO MultiPad Visconte PMP880TDBK μαύρο + Δώρο θήκη με πληκτρολόγιο ή αυτο εδω: Toshiba Encore Mini WT7-C-100 - Tablet 7" 16GB Λευκό + Microsoft Office 365 δεν θελω να δωσω πολλα χρηματα ισια ισια ως τα 130 ευρω. Η αγορα θα γινει απο Κυπρο φυσικα. Τι εχετε να προτεινετε και γιατι ;

Σας εθχαριστω παρα πολυ. Το ξερω οτι ειναι μικρα οπως τα λαπτοπσ θα μπορουσα να τα παρομοιασω με ελαχιστα χαρακτηριστικα οκ δεν ειπα οτι θελω να βλεπω και την Nasa :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στα 120 ευρο θα ηταν καλυτερα να παρεις κινεζικο (με 32giga storage και 2giga ram) αυτα που βαζεις στα λινκ δεν αξιζουν ποιο πολυ πονο θα εχεις με 1giga ram και 16giga storage παρα δουλεια θα κανεις...

αν θες απο ελλαδα ανεβα λιγο απο τα 120 και πηγαινε σε αυτο http://www.e-shop.gr/tablet-innovator-w108b-10-32gb-wi-fi-bt-windows-81-black-p-PER.903187

Τα 16GB ειναι παρα πολυ λιγα, θα εχεις προβληματα.

Θα βαλω και εξωτερικη μνημη 32GB εχω μια micro.

Επισης θα ναι κανονικα windows αρα θα μπορω να του βαλω και 7 ;

συγγνώμη που ρωτάω αλλά γιατί όχι 16gb σε windows 8.1 ?

τι εννοεις φιλε μ ; γινε πιο κατανοητος.

Αν το παρω αυτο εδω:  http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6808&p_id=328380 Tablet PRESTIGIO MultiPad Visconte 2 10.1 32GB PMP812EGR γκρίζο τι σας λεει ;

Το να πάρεις tablet που είναι ταυτόχρονα και laptop, πίστεψε με είναι πολύ βολικό. Αγόρασα πρόσφατα το surface 3 και μου έχει λύσει τα χέρια. Όμως με τα λεφτά που θες να δώσεις δεν ξέρω αν θα βρεις κάτι καλό.

Μπορώ να ρωτήσω γιατί είσαι μόνο ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές; Νομίζω ότι σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρεις και καλύτερες επιλογές. 

• Like 1

Το να πάρεις tablet που είναι ταυτόχρονα και laptop, πίστεψε με είναι πολύ βολικό. Αγόρασα πρόσφατα το surface 3 και μου έχει λύσει τα χέρια. Όμως με τα λεφτά που θες να δώσεις δεν ξέρω αν θα βρεις κάτι καλό.

Μπορώ να ρωτήσω γιατί είσαι μόνο ανάμεσα σε αυτές τις επιλογές; Νομίζω ότι σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρεις και καλύτερες επιλογές. 

Καλημερα ειμαι σε αυτες τις επιλογες επειδη δεν θελω android πρωτο και δευτερο ειναι θεμα οικονομικου ως τα 200 μπορω να δωσω. Τι αλλο να επιλεγω ; Εκανα μια ερευνα και ειδα οτι τα αλλα ειναι πανω απο 400. Δεν θα το ζοριζω κιολας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...