Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και δεν καταλαβα καλά τι ζητάτε? την δουλεια μου 25 χρονων ????? χαχαχαχαχαχ

Εγω σας εδωσα κατι για τροφη και ζηταω απο εσας που το ψαχνετε πολυ το θεμα αν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ WEB Που να κανει αυτο που κανει το εκτελεσιμο μου σε αυτους τους ΧΡΟΝΟΥΣ.

Και υποθετω δεν υπαρχει οπως αλλωστε θα το ειχα δει 25 χρονια τωρα.

Συνεχιστε το διαβασμα φιλαρακια

Ναι θα μπορουσα να σου τους δειξω αν πρωρα μου εδειχνες εσυ κατι δικο σου.

Δεν με ενδιαφερει η γνώμη των πολλων οποτε δεν με νοιαζει πως θα τους εκτιμησεις εκτος αν μου αποδείξεις οτι εσω πλησιαζεις σε αυτο που προσφερω εγω. Τοτε και φυσικα μπορω να ασχοληθω μαζι σου.

Δηλαδή δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη των πολλών αλλά κοκορεύεσαι για τον ποιο γρήγορο αλγόριθμο , και μας λές να διαβάσουμε το εκτελέσιμο για να καταλάβουμε τι κάνεις.

Εύγε αυτή είναι η σωστή λογική.

Αν κάποιος είναι όντως έξυπνος δεν χρειάζεται επιβεβαίωση απο κανέναν, τώρα εσύ κοκορεύεσαι και μας κρατάς και τον υπεργαμάτο κώδικα κρυφό

Μερικοί θέλετε να σας παίρνουμε και στα σοβαρά ρε γαμώτο...

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να μην δίνει κώδικα ο φιλος προφανώς το εκμεταλλεύεται εμπορικά και με γεια του και χαρα του.

Δε νομιζω για αλλο λογο να έμπαινε στον κόπο να προστατεύσει με anti debugging κόλπα και μαγγανείες το εκτελέσιμο που έδωσε ;)

Τωρα, αν το προγραμμα του κανει αυτα που συζητατε και τα κάνει και σφαίρα, μπορει να "κοκορευεται"!

Δημοσ.

Δε νομιζω για αλλο λογο να έμπαινε στον κόπο να προστατεύσει με anti debugging κόλπα και μαγγανείες το εκτελέσιμο που έδωσε ;)

Ειλικρινά δε μπορείς να σκεφτείς άλλο λόγο;  :)

Εγώ μπορώ πανεύκολα να σκεφτώ μερικούς που ταιριάζουν γάντι στη συμπεριφορά του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...