Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιός είναι "αυτός ο τρόπος" (υπάρχει κάτι περίεργο μέσα; στην ουσία ένας απλός μετρητής είναι σε αυθαίρετα επιλεγμένη αριθμητική βάση) και γιατί δε γίνεται γρηγορότερα. Not that it matters στην ουσία, είναι αρκετά γρήγορο έτσι κι αλλιώς.

Πληροφοριες δεν μπορω να δώσω απλα ανεβασα σε dropobox το εκτελεσιμο για να δειτε οτι οντως ειναι σφαιρα.

Βασικα  αυτοι οι αλγοριθμοι χρησιμοποιουντε σε Αριθμοπαιχνια λοττο,κινο,τζοκερ και στην ελλαδα υπατρχουν 4-5 εταιρειες που ειχαν κανει "παπαδες" πανω σε αυττα τα παιχνιδια εποχες απο 1985 έως 2002 

Τοτε η υπολογιστική ισχυς ηταν μικρη και χρειαζοτανε εξυπνος τροπος για τις Loops και ολη την διαχειρηση της μνημης.

Τώρα εχουμε αλλες καρτες γραφικών , αλλα cpu και φυσικα ρουτινες σαν και αυτη που ειναι απο εποχη Dos φυσανε.

Γιαυτο ειπα δεν νομιζω οτι γινετε πιο γρηγορα η επεξεργασια αλλα φυσικα ποτε δεν ξερεις και γιαυτο ποσταρα μιας και ειδα το θεμα γιατι θα ηταν ενδιαφερον να δω κατι πιο γρηγορο εστω και ελαχιστα απο αυτο το utility που ανεβασα.

Απο θεωριες ακουγονται πολλα αλλα στην πραξη ολα μετριουντε

Δημοσ.

SAMS Teach Yourself Data Structures and Algorithms in 24 Hours, Robert Lafore του 1999.. οποιος δεν το βρίσκει του το στέλνω..   

Μπορεί να είναι το καλύτερο βιβλίο για δομές δεδομένων αλλά και μόνο που έχει αυτο το in 24 hours εμένα με χάνει.

Moυ θυμίζει λίγο αυτό:

Link.png Site: c++in 21 days

Δημοσ.

Μπορεί να είναι το καλύτερο βιβλίο για δομές δεδομένων αλλά και μόνο που έχει αυτο το in 24 hours εμένα με χάνει.

Moυ θυμίζει λίγο αυτό:

Link.png Site: c++in 21 days

Γατάκι ο τύπος το έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Link.png Site: C++In 24 Hours

Δημοσ.

Γατάκι ο τύπος το έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Link.png Site: C++In 24 Hours

Εχει φτιαξει κανεις κατι με αυτους τους αλγοριθμους σε C++ για να συγκρίνουμε το speed με τους δικους μου?

Υπαρχει δηλαδη καπιο utility που να δειχνει στην πραξη ολα αυτα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχει φτιαξει κανεις κατι με αυτους τους αλγοριθμους σε C++ για να συγκρίνουμε το speed με τους δικους μου?

Υπαρχει δηλαδη καπιο utility που να δειχνει στην πραξη ολα αυτα?

Για να συγκρίνουμε με τους δικούς σου αλγόριθμους θα πρέπει πρώτα να μας τους δείξεις.

Δημοσ.

Ναι, ναι, ναι!!!!

Εξαιρετική ιδέα!!!

Ανοίξτε ένα νέο θέμα που να τις μετράμε... (τις αποδόσεις ρε κουτά!)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποιος ο λόγος; Αφού ξέρουμε ότι η Μ2000 κερδίζει σε όλα τα metrics.

Δημοσ.

Πληροφοριες δεν μπορω να δώσω απλα ανεβασα σε dropobox το εκτελεσιμο για να δειτε οτι οντως ειναι σφαιρα.

Βασικα  αυτοι οι αλγοριθμοι χρησιμοποιουντε σε Αριθμοπαιχνια λοττο,κινο,τζοκερ και στην ελλαδα υπατρχουν 4-5 εταιρειες που ειχαν κανει "παπαδες" πανω σε αυττα τα παιχνιδια εποχες απο 1985 έως 2002 

Τοτε η υπολογιστική ισχυς ηταν μικρη και χρειαζοτανε εξυπνος τροπος για τις Loops και ολη την διαχειρηση της μνημης.

Τώρα εχουμε αλλες καρτες γραφικών , αλλα cpu και φυσικα ρουτινες σαν και αυτη που ειναι απο εποχη Dos φυσανε.

Γιαυτο ειπα δεν νομιζω οτι γινετε πιο γρηγορα η επεξεργασια αλλα φυσικα ποτε δεν ξερεις και γιαυτο ποσταρα μιας και ειδα το θεμα γιατι θα ηταν ενδιαφερον να δω κατι πιο γρηγορο εστω και ελαχιστα απο αυτο το utility που ανεβασα.

Απο θεωριες ακουγονται πολλα αλλα στην πραξη ολα μετριουντε

Ποιος θα ενδιαφερθει για πασκαλ; ποσο μαλλον οταν δεν εχει σχεση με νημα..

Δημοσ.

Ποιος θα ενδιαφερθει για πασκαλ; ποσο μαλλον οταν δεν εχει σχεση με νημα..

Πια pascal ?????? 

Ο αλγοπριθμος ειναι για ολες τις γλωσσες και τις ψευττογλωσσες 

απο javascript εως assembly.

και δεν καταλαβα καλά τι ζητάτε? την δουλεια μου 25 χρονων ????? χαχαχαχαχαχ

Εγω σας εδωσα κατι για τροφη και ζηταω απο εσας που το ψαχνετε πολυ το θεμα αν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ WEB Που να κανει αυτο που κανει το εκτελεσιμο μου σε αυτους τους ΧΡΟΝΟΥΣ.

Και υποθετω δεν υπαρχει οπως αλλωστε θα το ειχα δει 25 χρονια τωρα.

Συνεχιστε το διαβασμα φιλαρακια

Για να συγκρίνουμε με τους δικούς σου αλγόριθμους θα πρέπει πρώτα να μας τους δείξεις.

Ναι θα μπορουσα να σου τους δειξω αν πρωρα μου εδειχνες εσυ κατι δικο σου.

Δεν με ενδιαφερει η γνώμη των πολλων οποτε δεν με νοιαζει πως θα τους εκτιμησεις εκτος αν μου αποδείξεις οτι εσω πλησιαζεις σε αυτο που προσφερω εγω. Τοτε και φυσικα μπορω να ασχοληθω μαζι σου.

Βαισικα γραφω ενα βιβλιο εδω και 2 χρονια και μεσα εκει θα υπαρχει και αυτος ο αλγοριθμος σε C++,Pascal,VBScript ,F#, Php,javascript  και φυσικα Java.

Οποτε υπομονη θα μπορεσετε να το αγορασετε αφου βλεπω αγοραζετε βιβλια.

Δημοσ.

Μπορεί να μην έχουμε Δελαπόρτα και M2000 αλλά φρόντισε για μας ο καλός θεούλης να μη μείνουμε έτσι.

@developer νωρίτερα ρώτησα κάτι πολύ απλό στο οποίο δεν απάντησες: όταν το ζητούμενο είναι να παράγουμε όλους τους συνδυασμούς από κάτι ο αλγόριθμος είναι προφανής και είναι O(N): παίρνεις ένα counter σε base X και τον αυξάνεις, μετατρέποντας την τιμή του κάθε φορά σε συνδυασμό. Ανάλογα προφανής είναι και η περίπτωση που κάνεις μεταθέσεις. Τι περιθώριο υπάρχει να κάνεις τα πράγματα διαφορετικά;

Σε γενικές γραμμές ρωτάω, δε θέλουμε να σου φάμε τους κόπους 25 χρόνων.  :rolleyes:

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Μπορεί να μην έχουμε Δελαπόρτα και M2000 αλλά φρόντισε για μας ο καλός θεούλης να μη μείνουμε έτσι.

Είναι απίστευτο όμως ε; Δε μπορεί να περάσει μια βδομάδα ήρεμα εδωπέρα...

• Like 2
Δημοσ.

Βαισικα γραφω ενα βιβλιο εδω και 2 χρονια και μεσα εκει θα υπαρχει και αυτος ο αλγοριθμος σε C++,Pascal,VBScript ,F#, Php,javascript  και φυσικα Java.

Οποτε υπομονη θα μπορεσετε να το αγορασετε αφου βλεπω αγοραζετε βιβλια.

Κοίτα σε εμάς εδώ στο insomnia οφείλεις να μας το δώσεις δωρεάν, άντε να πληρώσουμε τα μεταφορικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...