voldemort Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Χμ... Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Μπορεί κάποιος να μου δώσει link με το reachability feature; Δεν εννοώ αυτό που αγοράζεις 5.5" οθόνη και χρησιμοποιείς τις 4,7" γιατί έχεις μικρά χέρια, εννοώ αυτό που αγοράζεις 5.5" οθόνη και όταν χρειαστεί να φτάσεις στην κορυφή της οθόνης αυτή κατεβαίνει προσωρινά και επιστρέφει πάλι στις χορταστικές 5.5". Συγνωμη,αλλα η samsung οπως και να το δεις το εχει υλοποιησει πολυ καλυτερα. Οπως σου ειπε και ο φιλος vdeseris και σε παρεπεμψε στο αναλογο βιντεο,η οθονη σου στην προκειμενη περιπτωση προσαρμοζεται αναλογως εαν εισαι δεξιοχειρας ή το αντιθετο,προσαρμοζεται σε μεγεθος αναλογως με οτι σε βολευει,ανοιγει κλεινει με μια απλη κινηση,ειναι σχεδον πληρως παραμετροποιησιμη και με συντομα κουμπια,εχει ελεγχο της εντασης χωρις να χρειαζεται να αγγιζεις το κινητο στα αριστερα επανω και αλλα,hw buttons κ.α...με τον αντιχειρα κανεις τα παντα. Η apple το μονο που εκανε ειναι να κανει την οθονη μιση και μετα κανα φυσιολογικη.Τιποτε περισσοτερο εαν δεν κανω λαθος. Αρα καποιοι θα ειναι καλο να σταματησουν αυτα περι αντιγραφης κλπ.Εγω το θεωρω φυσιολογικο ο ενας να υλοποιει ιδεες του αλλου.Το ποιος παιρνει περισσοτερες ιδεες απο καπου και ποιος οχι και αυτο επισης δεν ειναι αξιο σχολιασμου. Σημερα με τα μεγεθη των οθονων,ειναι λογικο οι εταιρειες να προσαρμοζουν τετοιες λειτουργιες εστω κι αργα.
dazoo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Στο 0:35-9 πάντως μου μυρίζει να'ρχεται multitasking.
coffeex Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Όπως είπε κάποιος και πιο πάνω είναι ένα χαρακτηριστικό που θα πρέπει να έχουν όλα τα OS ειδικά αυτά με τις μεγάλες οθόνες. Αν είναι αντιγραφή δεν με ενδιαφέρει αρκεί η υλοποίηση να είναι καλή και σωστή. Σε ένα LG tablet που έχω υπάρχει σαν χαρακτηριστικό αλλά δεν με βολεύει αλλά αυτό που παρουσίασε η Apple φαίνεται μια χαρά και πιο λειτουργικό.
qsis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 η lg πολύ κακώς δε σου επιτρέπει να χρησιμοποιοιείς όλες τις εφαρμογές, πχ να έχεις viber και να κάνεις browsing μόνο το hangouts μπορείς που δε το χρησιμοποιεί κανείς για αυτό πρέπει να δώσει επίσημη universal λύση η google οι κατασκευαστές έχουν κάποιες καλές ιδέες, αλλά τις λύσεις πρέπει να τις δώσει αυτός που βγάζει το λειτουργικό μετά από τόσα tablet και το nexus 6 που είναι η υπέρτατη παντοφλάρα, δεν έχουν δικαιολογία
sacleiva Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ολοι οσοι εχουν μεγαλα σε μεγεθος κινητα ξερουν πολυ καλα την δυσκολια να δουλεψεις με το ενα χερι. Οχι πολυ ομορφο το να "μαυριζεις" την μιση οθονη αλλα πολυ πρακτικο...
SIP1995 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Στο 0:35-9 πάντως μου μυρίζει να'ρχεται multitasking. Και αυτό έρχεται....έχουμε καιρό ακόμα μέχρι τον Αύγουστο.
qsis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ολοι οσοι εχουν μεγαλα σε μεγεθος κινητα ξερουν πολυ καλα την δυσκολια να δουλεψεις με το ενα χερι. Οχι πολυ ομορφο το να "μαυριζεις" την μιση οθονη αλλα πολυ πρακτικο... Ανάλογα και την υλοποίηση αλλά και το χέρι Όταν στο xperia z1 μου είχα σχεδόν το ίδιο μέγεθος που έχω τώρα στο g3 μου το οποίο g3 είναι και πιο βολικό στο χέρι δε μου λέει και κάτι μόνο το μέγεθος της οθόνης. (Ή άλλο παράδειγμα που μου ήρθε στο μυαλό το πολύ γιγάντιο 6+ που είναι τεράστιο στο χέρι) Αυτό που με νοιάζει πιο πολύ έχοντας μεγάλη οθόνη είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου
badweed Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 γιατι λεγονται windows αφου δεν ειναι παραθυρικο το περιβαλον , μπορει να μου εξηγησει καποιος ; marketing εε.
king2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Γατάκια https://youtu.be/nEBHmE6pt74 Αντε να δούμε 1
dali13gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Βλέπω ότι μετά από 30+ σχόλια ακόμα δεν έχουν καταλάβει κάποιοι τι είναι το ένα και τι το άλλο...
vdeseris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Βλέπω ότι μετά από 30+ σχόλια ακόμα δεν έχουν καταλάβει κάποιοι τι είναι το ένα και τι το άλλο... Για δωσε μας τα φωτα σου τοτε
dali13gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Άντε να προσπαθήσω μιας και δεν βλέπω φως. Το ένα που λες εσύ και όλοι οι υπόλοιποι "μικραίνει" μόνιμα όλη την οθόνη για να μπορείς να χρησιμοποιείς με το ένα χέρι μια συσκευή με μεγάλη οθόνη και έχει ως συνέπεια να έχεις πάρει μια συσκευή με μια χορταστική 5.5"-6" και να βλέπεις μια 4.7". Το άλλο, σου δίνει άμεση πρόσβαση στο πάνω μέρος της οθόνης χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις 2ο χέρι, κάνεις το tap που θέλεις και επιστρέφεις πάλι πίσω στη μεγάλη οθόνη σου. Με λίγα λόγια, ΔΕΝ έχει να κάνει με το multitasking (γιατί είδα ένα video με 4 ταυτόχρονες εφαρμογές στο note, λες και άμα είναι ταυτόχρονα ανοιχτές μικραίνει η οθόνη και φτάνεις στο πάνω μέρος της συσκευής), και δεν σου περιορίζει το διαθέσιμο μέγεθος της οθόνης σε λιγότερες ίντσες. Κάνεις το tap που δεν φτάνεις να κάνεις με το ένα χέρι και επιστρέφεις στις κανονικές ίντσες της συσκευής σου. Ελπίζω να έγινα κατανοητός αυτή τη φορά. 1
vdeseris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Εχεις μπερδεψει τα video που ειδες μαλλον. Δες προσεκτικα αυτο που ποσταρα εγω (προς το τελος του video) διαβασε και αυτα που εγραψε πολυ ωραια ο voldermort και θα καταλαβεις οτι αυτο της apple και των windows ειναι μια απλοποιημενη εκδοση της εκδοχης της samsung. (Και στο note με ενα χερι μικραινω και μεγαλωνω ξανα το παραθυρο, απο τις ρυθμισεις απλα κανεις enable-disable το feature) 2
voldemort Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Εχεις μπερδεψει τα video που ειδες μαλλον. Δες προσεκτικα αυτο που ποσταρα εγω (προς το τελος του video) διαβασε και αυτα που εγραψε πολυ ωραια ο voldermort και θα καταλαβεις οτι αυτο της apple και των windows ειναι μια απλοποιημενη εκδοση της εκδοχης της samsung. (Και στο note με ενα χερι μικραινω και μεγαλωνω ξανα το παραθυρο, απο τις ρυθμισεις απλα κανεις enable-disable το feature) Ο φιλος dali αμα κολλησει στην apple δεν μπορει να ξεχωρισει τιποτε αλλο μετα. Dali,δες το βιντεο που σου εδωσε ο vdeseris και δες αυτα που εγραψα που περιεγραψα.Οπως ειπε ο vdeseris η samsung το εχει ανεβασει σε απιαστο επιπεδο. Η apple το απλοποιησε σε ενα πραγμα.Μιση οθονη-μεγαλη οθονη. Της samsung ειναι πληρως παραμετροποιησιμο.Παλι με το ενα χερι κανεις απλα κανεις πολλα περισσοτερα αναλογως το εαν εισαι δεξιοχειρας και το αντιθετο.Τι δεν μπορεις να καταλαβεις πραγματικα; Ποιος μιλησε για Multitsasking;ακομη και για Multitasking να μιλησουμε πληρως παλι ΜΟΝΟ το android εχει και οχι απλα split 2 εφαρμογων αλλα ακομη κι αλλων. 1
dali13gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Άντε καλά, ό,τι πείτε, το έχουμε ξαναπεί εξάλλου, δύσκολη η κατανόηση κειμένου. P.S. Το είδα το video, αν και το δουλεύω αραιά και που στη συσκευή μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα