Nikolo1991 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Αυτο που 'ζητας' το παρεχει η Samsung σε ολα τα μοντελα της με μεγαλη οθονη. Λεγεται 'λειτουργια με ενα χερι'. Μικραινε ολη την οθονη και την εκανε με 3.5 ( ιντσες, χωρίς να αλλαζει το ratii. Επιλεγεις και σε ποια πλευρα θελεις να ειναι η νεα οθονη για να σε βολευει στη χρηαη με το αριστερο η με το δεξι χερι. Υωρα το πηγε σε αλλο λεβελ που μπορεις να μικρυνεις ολες τις εφαρμογες σε μικροτερα παραθυρα και να παιζουν ολα ταυτοχρονα. Ακριβως οπως στο ντεσκτοπ. Εχουν τοαη ισχύ note 3(πρώην κατοχος), note 4 και A7(κατοχος) που κανεις τα παντα, αν ψαξεις κιγο τις ρυθμισεις.
GrandGamer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δεν κατάλαβα, δηλαδή απλά μικραίνει την οθόνη για να μπορείς να το διαχειριστείς με το ένα χέρι μόνο; Περίεργη τεχνική. Αν βολεύει τους χρήστες ΟΚ.
qsis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μπερδεύεσαι... Στο android υπάρχει αυτό το χαρακτηριστικό απ'τη Samsung και όχι σε όλα τα μεγάλα μοντέλα. Στα WP θα υπάρχει στο λειτουργικό! Στο προσφέρει αυτό η Google και δεν το πρόσεξε κάποιος; Ή Google είπαμε κακώς δε το δίνει ακόμα Όμως κατασκευαστές (Samsung, lg) το παρέχουν ήδη
dali13gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ψάχνω, ψάχνω στο youtube ή έστω στο Google για να δω το Reachability feature που έχει η Samsung εδώ και χρόνια και δεν το βρίσκω. Μόνο μια λύση με root και xposed framework βρίσκω. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link;
vdeseris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ψάχνω, ψάχνω στο youtube ή έστω στο Google για να δω το Reachability feature που έχει η Samsung εδώ και χρόνια και δεν το βρίσκω. Μόνο μια λύση με root και xposed framework βρίσκω. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link; Έτοιμος
dali13gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Χμ... Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Μπορεί κάποιος να μου δώσει link με το reachability feature; Δεν εννοώ αυτό που αγοράζεις 5.5" οθόνη και χρησιμοποιείς τις 4,7" γιατί έχεις μικρά χέρια, εννοώ αυτό που αγοράζεις 5.5" οθόνη και όταν χρειαστεί να φτάσεις στην κορυφή της οθόνης αυτή κατεβαίνει προσωρινά και επιστρέφει πάλι στις χορταστικές 5.5".
vdeseris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Χμ... Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Μπορεί κάποιος να μου δώσει link με το reachability feature; Δεν εννοώ αυτό που αγοράζεις 5.5" οθόνη και χρησιμοποιείς τις 4,7" γιατί έχεις μικρά χέρια, εννοώ αυτό που αγοράζεις 5.5" οθόνη και όταν χρειαστεί να φτάσεις στην κορυφή της οθόνης αυτή κατεβαίνει προσωρινά και επιστρέφει πάλι στις χορταστικές 5.5". Αυτό που σου έδειξα στο video είναι. Έτσι το υλοποίησε η samsung λίγο διαφορετικά το υλοποίησε η apple.
Voodooman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Έτσι όπως φαίνεται να λειτουργεί εδώ, δεν το βρίσκω και κάτι το εξαιρετικά χρήσιμο. Πλήρωσα χρήματα για μεγάλη οθόνη και θα χρησιμοποιώ την μισή; Το αρκετά χρησιμότερο multiwindow των Note το έχω και εγώ από εποχής galaxy S3, αν και τώρα, στην "κινεζιά" μου Oneplus One, έχει πραγματική χρησιμότητα. Ξέρω,ξέρω, χρειάζονται "χακιές" για να το έχεις, αλλά το θέμα είναι ότι το έχω. Η δύναμη του android είναι εκεί, για όποιον την χρειάζεται και την αναζητά. 1
dali13gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Αυτό που σου έδειξα στο video είναι. Έτσι το υλοποίησε η samsung λίγο διαφορετικά το υλοποίησε η apple. Άντε καλά, άμα το βλέπεις ίδιο, δεν επιμένω.
vdeseris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Άντε καλά, άμα το βλέπεις ίδιο, δεν επιμένω. Είπα κάπου ότι είναι το ίδιο? Λειτουργία με ένα χέρι λέγεται. Μικραίνεις την οθόνη και τη βάζεις σε όποιο σημείο θέλεις και όταν τελειώσεις την ξανακάνεις full screen. Η apple απλά την κατεβάζει κάτω. Όπως βολεύει τον καθένα. Προσωπικά ποτέ δεν μου χρειάστηκε. Το είδες όλο το video?
21century Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Αρκεί να έχεις κινητό από 5άρι και πάνω οπότε...
intos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Εντάξει αντιγραφή ....δηλαδη κατι που επεται στην λογική θα πρέπει ν κατοχυρώνεται ως πνευματική ιδιοκτησία ;; 2
Meraklis56 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μη δίνεις σημασία, χαίρονται οι χρήστες ios και wp για τις "καινοτομίες" και κάποιοι τις έχουμε ήδη Βέβαια περιμένω να βάλει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό και η Google σε όλες τις συσκευές, κακώς αργεί και είναι κάτι αρκετά απλό Στο M θα είναι. Υπάρχει hidden στο M
maria.gal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ειναι δεν ειναι αντιγραφή είναι μια επιπρόσθετη λειτουργιά προς διευκόλυνση, όποιος θέλει την χρησιμοποιεί . Τι πράγμα ειναι αυτή η κριτική που κάνετε εδώ μέσα για μια λειτουργία που δεν επιβαρύνει σε κάτι την συσκευή ή την χρήση, είναι + όπως και να έχει... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα