titanforce Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Γεια σας, παρηγγειλα το προαναφερομενο κινητο τηλεφωνο και αυριο το παραλαμβανω. Μηπως ξερει καποιος πως πρεπει να το φορτισω τις πρωτες μερες λειτουργιας του; ευχαριστω.
mp44christos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Κανε κανένα τάμα στον άγιο Παντελεήμονα! Περα απο την πλακα δεν χρειάζεται να κάνεις τπτ! καλωσόρισες στην Li-ion εποχή!!! Παλιά με τις Ni-Cad μπαταρίες είχαμε αυτο το θεμα. 1
titanforce Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Κανε κανένα τάμα στον άγιο Παντελεήμονα! Περα απο την πλακα δεν χρειάζεται να κάνεις τπτ! καλωσόρισες στην Li-ion εποχή!!! Παλιά με τις Ni-Cad μπαταρίες είχαμε αυτο το θεμα. χαχα μου ειπε ο πωλητης για 12ωρη φορτιση..
mp44christos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 χαχα μου ειπε ο πωλητης για 12ωρη φορτιση.. ναι αυτο λεω και εγω στους ασχετους φιλους μου γτ βαριέμαι να τους εξηγώ...
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Φιλε μου η μπαταρια σου για να αποδωσει τα μεγιστα χρειαζεται μερικους κυκλους πληρους αποφορτισης - φορτισης.... Δλδ οταν το παρεις δουλεψε το μεχρι να φτασει στο αμην η μπαταρια , φορτισε το and so on and so on .. Δεν εννοω να καθεσαι και να το " λιωνεις" , απλα να κουμπωνεις τον φορτιστη στο 3-5% της μπαταριας ...
titanforce Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 ναι αυτο λεω και εγω στους ασχετους φιλους μου γτ βαριέμαι να τους εξηγώ... κι εγω οσο αναφορα τις μπαταριες ποτε δεν εχω ασχοληθει.. τα 2200mAh κρατανε 1.5 μερα μετρια χρηση; Φιλε μου η μπαταρια σου για να αποδωσει τα μεγιστα χρειαζεται μερικους κυκλους πληρους αποφορτισης - φορτισης.... Δλδ οταν το παρεις δουλεψε το μεχρι να φτασει στο αμην η μπαταρια , φορτισε το and so on and so on .. Δεν εννοω να καθεσαι και να το " λιωνεις" , απλα να κουμπωνεις τον φορτιστη στο 3-5% της μπαταριας ... αυτο μεχρι ποτε να το κανω;
GianniSM Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Πάρε το τηλ σου και χρησιμοποίησε το κανονικά, ξέσκισε το από την 1η μέρα. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο
mp44christos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 κι εγω οσο αναφορα τις μπαταριες ποτε δεν εχω ασχοληθει.. τα 2200mAh κρατανε 1.5 μερα μετρια χρηση; αυτο μεχρι ποτε να το κανω; Δεν χρειαζετε να κανεις τπτ. Αυτα που σου λεει ο αλλος ειναι αν θες να σου κρατήσει η μπαταρια το μαξιμουμ που μπορει. Στην πραξη ολα ειναι ανουσια... Για το moto x που ξερω 2200mah σου κρατανε 1.5 μερα με μετρια χρηση η 1 μερα με ξεκολομα. Ολα αυτα σε 720p και με διπύρηνο.
newsformobiles Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 κι εγω οσο αναφορα τις μπαταριες ποτε δεν εχω ασχοληθει.. τα 2200mAh κρατανε 1.5 μερα μετρια χρηση; Το κινητό που πήρες είναι με χαμηλή ανάλυση, 720p, οπότε με μέτρια χρήση λογικά μπορεί και να σου φτάσει για μία ημέρα, όχι όμως παραπάνω.
voldemort Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Προσωπικα παντα κανω 2 πληρης φορτισεις-αποφορτισεις μολις παρω το κινητο. Μετα οταν κατεβαινει κατω απο το 25% το ξαναφορτιζω.Μια φορα στο μηνα κανω πληρης αποφορτιση.Μεχρι σημερα μου απεδωσε τα μεγιστα καθως αλλαζω μπαταρια οταν αλλαζω κινητο,δηλαδη ποτε.Εχω μια μπαταρια 3 τουλαχιστον χρονια.
GianniSM Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Προσωπικα παντα κανω 2 πληρης φορτισεις-αποφορτισεις μολις παρω το κινητο. Μετα οταν κατεβαινει κατω απο το 25% το ξαναφορτιζω.Μια φορα στο μηνα κανω πληρης αποφορτιση.Μεχρι σημερα μου απεδωσε τα μεγιστα καθως αλλαζω μπαταρια οταν αλλαζω κινητο,δηλαδη ποτε.Εχω μια μπαταρια 3 τουλαχιστον χρονια. Πλήρη αποφόρτιση δεν μπορείς να κάνεις ποτέ, γιατί προστατεύεται με κύκλωμα η μπαταρία. Βασικά ο μεγαλύτερος εχθρός τους είναι η θερμοκρασία.
voldemort Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Πλήρη αποφόρτιση δεν μπορείς να κάνεις ποτέ, γιατί προστατεύεται με κύκλωμα η μπαταρία. Βασικά ο μεγαλύτερος εχθρός τους είναι η θερμοκρασία. Nαι βρε Γιαννη.Εννοω οπως και νομιζω οτι καταλαβες μεχρι να σβησει το κινητο.
titanforce Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Εγω που δεν του εκανα τις δυο φορτισεις-αποφορτισεις στην αρχη μπορω να τις κανω τωρα;
vasia7vasia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 γεια σας παιδια πηρα σημερα το κινητο το χ9 και εβαλα την μαικρο σιμ και δεν μ λειτουργουν τ δεδομενα η μαλλον κατι δεν κανω σωστα
newsformobiles Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 γεια σας παιδια πηρα σημερα το κινητο το χ9 και εβαλα την μαικρο σιμ και δεν μ λειτουργουν τ δεδομενα η μαλλον κατι δεν κανω σωστα Το τηλέφωνο σαν τηλέφωνο δουλεύει σωστά? Δηλαδή, εννοώ η sim έχει μπει σωστά!? Έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή 3G/4G στις ρυθμίσεις δεδομένων!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα