spacecowboy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 δωσε το ακριβες μοντελο του yoga για να δουμε αν γινεται κατι
Mporeis Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το να κατεβάσεις τα Windows (7,8,10) σε tablet είναι λίγο δύσκολο αλλά αν θες μπορείς να κατεβάσεις τα Linux και ιδιαίτερα το λειτουργικό σύστημα Linux Lite που για να λειτουργήσει χρειάζεται μόνο 800MB . Εγώ είχα ένα παλιό laptop του 2010 που συνέχεια κόλλαγε με τα Windows αλλά κατέβασα το Linux Lite και έγινε σαν καινούργιο! Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό το λειτουργικο! Απάντησε σε αυτό μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από Mporeis 1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Mporeis είπε Το να κατεβάσεις τα Windows (7,8,10) σε tablet είναι λίγο δύσκολο αλλά αν θες μπορείς να κατεβάσεις τα Linux και ιδιαίτερα το λειτουργικό σύστημα Linux Lite που για να λειτουργήσει χρειάζεται μόνο 800MB . Εγώ είχα ένα παλιό laptop του 2010 που συνέχεια κόλλαγε με τα Windows αλλά κατέβασα το Linux Lite και έγινε σαν καινούργιο! Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό το λειτουργικο! Απάντησε σε αυτό μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες. Φίλος κοίτα και καμια ημερομηνία πριν ξεθάψεις κάτι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα