kostastsempis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 σκεφτομαι να παρω αυτο το φτηνο tablet: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-Twister-7-Black.htmκαι να του εγκαταστησω τα windows (7,ή 8 κατα προτιμηση). δεν γνωριζω ομως ποιος ειναι ο σωστος τροπος.... δηλαδη ειδα κατι βιντεο με το πως να το κανεις αυτο αλλα δεν πειστηκα παρα πολυ῎.. σας παρακαλω αν ξερετε προτεινετε μου καποιον τροπο για την εγκατασταση και αν νομιζετε πως καποιο tablet ειναι καλυτερο απο αυτο πειτε το.... αλλα δεν θελω tablet με προεγκατεστημενα windows και επισης δεν εχω μεγαλη οικονομικη δυνατοτητα..... Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Με 4GB αποθηκευτικό χώρο που θα χωρέσουν τα windows? Λογικά δεν γίνεται κάτι τέτοιο αξιόπιστα (ή δεν ξέρω πως τουλάχιστον). Γιατί θες να το κάνεις; Για τί χρήση το θες και δεν σου κάνει το android? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δεν γινεται αυτο που θες για εναν πιο θεμελιωδη λογο. Το 99% των ταμπλετ που θα βρεις ειναι με αρχιτεκτονικη arm και τα windows "μονο" για x86 και x86-64. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_CPU_architectures 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastsempis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Με 4GB αποθηκευτικό χώρο που θα χωρέσουν τα windows? Λογικά δεν γίνεται κάτι τέτοιο αξιόπιστα (ή δεν ξέρω πως τουλάχιστον). Γιατί θες να το κάνεις; Για τί χρήση το θες και δεν σου κάνει το android? για παραδειγμα αν παρω ενα με μεγαλυτερο αποθηκευτικο ή εστω μια καρτα sd δεν θα γινει παλι? εχω ενα καλο tablet: asus memopad7 176cx και δεν θελω να περασω εκει τα windows... τα windows τα θελω για να μην ανοιγω υπολογιστη και οταν πηγαινω καπου να μην χρειαζεται να το παιρνω μαζι μου...υπαρχουν καποια προγραμματα για android για να περιεργαζονται office αλλα δεν ειναι καλα... προτεινετε μου οτιδηποτε εκτος απο να παρω ακριβο tablet... ενα προγραμματακι μηπως που το αλλαζει?? Δεν γινεται αυτο που θες για εναν πιο θεμελιωδη λογο. Το 99% των ταμπλετ που θα βρεις ειναι με αρχιτεκτονικη arm και τα windows "μονο" για x86 και x86-64. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_CPU_architectures δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι συμβατο?/ οχι για το συγκεκριμενο tablet..γενικα καποιο αλλο?? ευχαριστω παντως και τους δύο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 ..... Αφου υπαρχουν ηδη dual boot tablets με windows και android ή και με σκετα windows..... Μηπως το κανεις για πειραματισμο;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastsempis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 ..... Αφου υπαρχουν ηδη dual boot tablets με windows και android ή και με σκετα windows..... Μηπως το κανεις για πειραματισμο;; δεν θελω να αγορασω τετοιο επειδη ειναι ακριβα. θελω να εγκαταστησω τα windows σε ενα φτηνο. κατα καποιον τροπο ναι... υπαρχει τετοια δυνατοτητα? ., Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/5625018/Toshiba-Encore-Mini-WT7-C-100-7-16GB.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καταρχας μακρια απο turbox. Κατα δευτερον, δεν νομιζω να γινετε αυτο που θες. Το ταμπλετ που δειχνεις εχει μικρο αποθηκευτικο χωρο και αν παρεις sd παλι δεν θα κανεις τιποτα γιατι το λογισμικο του ταμπλετ πρεπει να ναι στο ταμπλετ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastsempis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καταρχας μακρια απο turbox. Κατα δευτερον, δεν νομιζω να γινετε αυτο που θες. Το ταμπλετ που δειχνεις εχει μικρο αποθηκευτικο χωρο και αν παρεις sd παλι δεν θα κανεις τιποτα γιατι το λογισμικο του ταμπλετ πρεπει να ναι στο ταμπλετ εστω...εχω δει καποια βιντεο, και δηλαδη αν η μνημη ειναι περισσοτερη, δεν υπαρχει καμια περιπτωση να γινει αυτο που θελω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) δε γινεται δεν ειναι καν θεμα μνημης ουτε καρτα sd σε σωζει ουτε εξωτερικος σκληρος ουτε τιποτα τα video στο youtube που ειδες ειναι fake σχεδιασμενα να σε βαλουν να κανεις surveys τα (full) windows τρεχουν μονο σε intel επεξεργαστες τιποτα με arm δεν θα σου τα τρεξει η μονη λυση ειναι να αγορασεις καποιο dual boot οπως σου ειπαν παραπανω η καποιο φθηνο windows tablet οπος επισης σου ειπαν παραπανω επισης τι τα περασες τα windows να τρεχουν σε φθηνο τον 30 ευρο ταμπλετ?νομιζες οτι ειναι ποιο ελαφρια απο το android? LOL το βιντεο που εβαλες ειναι fake (δοκιμασε να το κατεβασεις και θα δεις οτι θα θελει serveys...1000%) το φθηνοτερο windows tablet που μπορεις να παρεις και να κανεις αυτο που θες σου εχει ηδη προταθει και ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/5625018/Toshiba-Encore-Mini-WT7-C-100-7-16GB.html ξεχνα τα serveys-windows instalations on android μηχανακια και μη ψαρονεις δεν γινεται τιποτα ακομη και στο memopad που εχεις και εχει intel επεξεργαστη btw αμφιβαλω αν περνει windows αν εχει bios θα περνει αλλα αμφιβαλω (οταν τα κανουν android αυτα τα ταμπλετ συνηθος αφαιρουνε το παραδοσιακο bios) ακομη και αν εχει παντος αντε να βρεις drivers , γινεται δηλαδη αλλα θελει εμπειρα "χερια" ολα αυτα σου τα γραφω για να καταλαβεις οτι δεν ειναι απλο και ευκολη δουλεια οπως το παρουσιαζουν τα survey video's ειναι μεγαλη μανουρα και σιγουρα οχι κατι που μπορεις να κανεισ με ταμπλετακι arm τον 50 ευρο Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2015 από spacecowboy 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastsempis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 δε γινεται δεν ειναι καν θεμα μνημης ουτε καρτα sd σε σωζει ουτε εξωτερικος σκληρος ουτε τιποτα τα video στο youtube που ειδες ειναι fake σχεδιασμενα να σε βαλουν να κανεις surveys τα (full) windows τρεχουν μονο σε intel επεξεργαστες τιποτα με arm δεν θα σου τα τρεξει η μονη λυση ειναι να αγορασεις καποιο dual boot οπως σου ειπαν παραπανω η καποιο φθηνο windows tablet οπος επισης σου ειπαν παραπανω επισης τι τα περασες τα windows να τρεχουν σε φθηνο τον 30 ευρο ταμπλετ?νομιζες οτι ειναι ποιο ελαφρια απο το android? LOL το βιντεο που εβαλες ειναι fake (δοκιμασε να το κατεβασεις και θα δεις οτι θα θελει serveys...1000%) το φθηνοτερο windows tablet που μπορεις να παρεις και να κανεις αυτο που θες σου εχει ηδη προταθει και ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/5625018/Toshiba-Encore-Mini-WT7-C-100-7-16GB.html ξεχνα τα serveys-windows instalations on android μηχανακια και μη ψαρονεις δεν γινεται τιποτα ακομη και στο memopad που εχεις και εχει intel επεξεργαστη btw αμφιβαλω αν περνει windows αν εχει bios θα περνει αλλα αμφιβαλω (οταν τα κανουν android αυτα τα ταμπλετ συνηθος αφαιρουνε το παραδοσιακο bios) ακομη και αν εχει παντος αντε να βρεις drivers , γινεται δηλαδη αλλα θελει εμπειρα "χερια" ολα αυτα σου τα γραφω για να καταλαβεις οτι δεν ειναι απλο και ευκολη δουλεια οπως το παρουσιαζουν τα survey video's ειναι μεγαλη μανουρα και σιγουρα οχι κατι που μπορεις να κανεισ με ταμπλετακι arm τον 50 ευρο καλα μαλλον αυτο που λες θα κανω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athens44 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 κουφό πόστ! αν ήταν έτσι όλοι θα παίρναμε ενα καλό κάπως android tablet και θα του..βάζαμε ..windows!!!!!!!!!!!!!!!! τι ωραία που θα ήταν..... ή το αντίιστροφο.... συγνώμη αλλά ήταν το πιο αφελές- κουφό ποστ που διάβασα εδώ στο insomnia από κάποιον χρήστη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 σε windows tablet μπορεις να περασεις android (δεν ειναι one click progress οπος τα παρουσιαζουνε σε βιντεακια αλλα γινεται) στο δικο μου windows tablet εχω περασει android το αντιστροφο δεν γινεται (android σε windows) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Απλά δεν γίνεται και τέλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoletta79 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 δε γινεται δεν ειναι καν θεμα μνημης ουτε καρτα sd σε σωζει ουτε εξωτερικος σκληρος ουτε τιποτα τα video στο youtube που ειδες ειναι fake σχεδιασμενα να σε βαλουν να κανεις surveys τα (full) windows τρεχουν μονο σε intel επεξεργαστες τιποτα με arm δεν θα σου τα τρεξει η μονη λυση ειναι να αγορασεις καποιο dual boot οπως σου ειπαν παραπανω η καποιο φθηνο windows tablet οπος επισης σου ειπαν παραπανω επισης τι τα περασες τα windows να τρεχουν σε φθηνο τον 30 ευρο ταμπλετ?νομιζες οτι ειναι ποιο ελαφρια απο το android? LOL το βιντεο που εβαλες ειναι fake (δοκιμασε να το κατεβασεις και θα δεις οτι θα θελει serveys...1000%) το φθηνοτερο windows tablet που μπορεις να παρεις και να κανεις αυτο που θες σου εχει ηδη προταθει και ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/5625018/Toshiba-Encore-Mini-WT7-C-100-7-16GB.html ξεχνα τα serveys-windows instalations on android μηχανακια και μη ψαρονεις δεν γινεται τιποτα ακομη και στο memopad που εχεις και εχει intel επεξεργαστη btw αμφιβαλω αν περνει windows αν εχει bios θα περνει αλλα αμφιβαλω (οταν τα κανουν android αυτα τα ταμπλετ συνηθος αφαιρουνε το παραδοσιακο bios) ακομη και αν εχει παντος αντε να βρεις drivers , γινεται δηλαδη αλλα θελει εμπειρα "χερια" ολα αυτα σου τα γραφω για να καταλαβεις οτι δεν ειναι απλο και ευκολη δουλεια οπως το παρουσιαζουν τα survey video's ειναι μεγαλη μανουρα και σιγουρα οχι κατι που μπορεις να κανεισ με ταμπλετακι arm τον 50 ευρο spacecowboy...όπως βλέπω έδωσες απάντηση στο θέμα. Σωστά, αν ήταν θα παίρναμε όλοι φθηνό Τάπλετ και θα βάζαμε τα win!! Όμως έχω περίπτωση που πούλησαν σε γνωστή μου ένα Lenovo Yoga (Android+60Gb μνήμη) σαν Laptop!!! Απορώ πως το αγόρασε πάνω από 200€ ενώ δεν κοίταξε καν τα χαρακτηριστικά του!! Είδα και αλλού πως είναι της "μόδας" σε Λαπτοπ να βάλεις Android, ακόμα δεν ξέρω το γιατί,τεσπα.Το θέμα είναι πως αυτό ήταν και ακριβό+έχει 60Gb όσο έχει το παλιό μου Lenovo Thinkpad laptop. Άρα εδω πρέπει να γίνεται κάτι σε αλλαγή λειτουργικού,κι ας μην είναι windows, τι να πω? Αν εν το μεταξύ κάποιος ξέρει κάτι ,ας μου πει....Το ψάχνω ακόμα και πιστεύω πως θα γίνει.Όσο για το βίντεο, όντως fake Aυτά από εμένα και ελπίζω τελικά να μπορέσω να βοηθήσω την κοπέλα να το γυρίσει σε Λαπτοπ κανονικά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα