Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eυχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για την βοήθεια, αυτά τα έχω ξανακατεβάσει πριν βρώ το λινκ που σχολίασα, δεν βοήθησαν σε κάτι

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, aorus είπε

Eυχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για την βοήθεια, αυτά τα έχω ξανακατεβάσει πριν βρώ το λινκ που σχολίασα, δεν βοήθησαν σε κάτι

Με τα ίδια έκανα το δικό μου. Κάτι κάνεις λάθος στην διαδικασία. 

Αν θες πάρε με τηλέφωνο.  Είμαι στη δουλειά βέβαια. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Δοκίμασα να κάνω και εγώ το ίδιο αλλά σε καμία περίπτωση δεν αναγνώριζε ο υπολογιστής το τάμπλετ. Επειδή δεν με ενδιέφερε να χάσω τις εφαρμογές του ΟΠΑΠ, προσπάθησα να περάσω το firmware από τη αρχή.

1. Κατέβασα την τελευταία έκδοση από το site που είπε ο nik187 στο σχόλιο του (http://nl02.dl.prestigio.com/Service_Files/TabletPC/PMP5101C_QUAD/PMP5101C_QUAD_20140423_v1.0.12.zip)
2. Αποσυμπίεσα και αντέγραψα το αρχείο PMP5101C_20140423_v1.0.12.img (βρίσκεται στον φάκελο Firmware) χύμα σε μια κάρτα μνήμης (όχι μέσα σε φάκελο) και το έκανα μετονομασία σε update.img

3. Έβαλα την κάρτα μνήμης στο τάμπλετ και το άνοιξα. Αυτόματα έβγαλε μήνυμα και με ρώτησε αν θέλω να κάνω την ενημέρωση. Πάτησα ΝΑΙ και έκανε επανεκκίνηση και με οδήγησε το Recovery όπου έγιναν όλα μόνα τους!!

Αν υπάρχει κάποιος που τα κατάφερε με τον παραπάνω τρόπο ή είχε κάποια δυσκολία, ας το αναφέρει.

Επεξ/σία από mppanos
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, mppanos είπε

Καλησπέρα. Δοκίμασα να κάνω και εγώ το ίδιο αλλά σε καμία περίπτωση δεν αναγνώριζε ο υπολογιστής το τάμπλετ. Επειδή δεν με ενδιέφερε να χάσω τις εφαρμογές του ΟΠΑΠ, προσπάθησα να περάσω το firmware από τη αρχή.

1. Κατέβασα την τελευταία έκδοση από το site που είπε ο nik187 στο σχόλιο του (http://nl02.dl.prestigio.com/Service_Files/TabletPC/PMP5101C_QUAD/PMP5101C_QUAD_20140423_v1.0.12.zip)
2. Αποσυμπίεσα και αντέγραψα το αρχείο PMP5101C_20140423_v1.0.12.img (βρίσκεται στον φάκελο Firmware) χύμα σε μια κάρτα μνήμης (όχι μέσα σε φάκελο) και το έκανα μετονομασία σε update.img

3. Έβαλα την κάρτα μνήμης στο τάμπλετ και το άνοιξα. Αυτόματα έβγαλε μήνυμα και με ρώτησε αν θέλω να κάνω την ενημέρωση. Πάτησα ΝΑΙ και έκανε επανεκκίνηση και με οδήγησε το Recovery όπου έγιναν όλα μόνα τους!!

Αν υπάρχει κάποιος που τα κατάφερε με τον παραπάνω τρόπο ή είχε κάποια δυσκολία, ας το αναφέρει.

Ακριβώς αυτό έψαχνα σήμερα. Δούλεψε άψογα! Ευχαριστώ για την λύση! 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 1/2/2019 στις 6:31 ΜΜ, mppanos είπε

Εμένα οταν το ανοιγω, μου βγαζει "η εφαρμογή MdmLauncher εχει σταματήσει.
(Εκανα όπως είπες με την καρτα μνήμης αλλά δεν ξεκίνησε τίποτα αυτόματα)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επιβεβαιωνω και γω οτι η μέθοδος με το αρχείο update.img κανει αυτόματη αναβαθμιση και "ξεκλείδωμα" από τον ΟΠΑΠ launcher

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα 

Έχω ένα τέτοιο τάμπλετ και δεν κατάφερα να του φορτώσω τίποτα ούτε να το ξεκλειδώσω 

Αν μπορεί κάποιος επαγγελματίας να το κάνει ας μου στείλει πμ να πληρωθεί φυσικά 

Σε κάποιους τεχνικούς (για pc)που ρώτησα δεν κατάφεραν τίποτα 

• 2 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 2/2/2019 στις 3:01 ΜΜ, Instagram είπε

Ακριβώς αυτό έψαχνα σήμερα. Δούλεψε άψογα! Ευχαριστώ για την λύση! 

Καλησπέρα και εμενα δουλεψε απλα δεν μπορω να κατεβασω ολες τις εφαρμογες μαλλον λογο λογισμικου οταν ομως παω να κανω αναθμιση μ λεει πως δεν υπαρχει κατι.

Εσυ το εχεις λυση αυτο

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 12/3/2019 στις 4:29 ΠΜ, Vern είπε

Εμένα οταν το ανοιγω, μου βγαζει "η εφαρμογή MdmLauncher εχει σταματήσει.
(Εκανα όπως είπες με την καρτα μνήμης αλλά δεν ξεκίνησε τίποτα αυτόματα)

aκριβως το ιδιο. εχουμε τελικa λυση??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/10/2019 στις 9:41 ΜΜ, Thespius είπε

Ειναι καλο αυτο το ταμπλετ;;..Βρηκα 1 καινουργιο πολυ φτηνα

Αρχαιο ειναι. Εγω δεν θα ασχολουμουνα ουτε εαν καθοταν στο ραφι.

1gb μνημη, Android 4, CPU Rockchip RK3188 (στα 28nm!!!), ......να συνεχισω?

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα,

επιβεβαιωνώ και εγω οτι η μέθοδος,με το firmware σε κάρτα μνήμης,παίζει όπως το περιέγραψαν οι προηγουμενοι.Προσοχη μονο, γιατι εγώ την πάτησα και ταλαιπωρήθηκα αρκετά, το αρχείο του firmware,επειδή εχει ήδη κατάληξη .img,θέλει μετονομασία σε update.

Ευχαριστώ πολυ όλους για την βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...