nik187 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 http://nl02.dl.prestigio.com/Service_Files/TabletPC/ Κατέβασε για το μοντέλο σου το σωστό firmware και πέρασε το με RKBatchTool. Μέσα στο zip που θα κατεβάσεις έχει τα πάντα. Drivers , οδηγίες, και το πρόγραμμα
aorus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Eυχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για την βοήθεια, αυτά τα έχω ξανακατεβάσει πριν βρώ το λινκ που σχολίασα, δεν βοήθησαν σε κάτι
nik187 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, aorus είπε Eυχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για την βοήθεια, αυτά τα έχω ξανακατεβάσει πριν βρώ το λινκ που σχολίασα, δεν βοήθησαν σε κάτι Με τα ίδια έκανα το δικό μου. Κάτι κάνεις λάθος στην διαδικασία. Αν θες πάρε με τηλέφωνο. Είμαι στη δουλειά βέβαια.
mppanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Δοκίμασα να κάνω και εγώ το ίδιο αλλά σε καμία περίπτωση δεν αναγνώριζε ο υπολογιστής το τάμπλετ. Επειδή δεν με ενδιέφερε να χάσω τις εφαρμογές του ΟΠΑΠ, προσπάθησα να περάσω το firmware από τη αρχή. 1. Κατέβασα την τελευταία έκδοση από το site που είπε ο nik187 στο σχόλιο του (http://nl02.dl.prestigio.com/Service_Files/TabletPC/PMP5101C_QUAD/PMP5101C_QUAD_20140423_v1.0.12.zip) 2. Αποσυμπίεσα και αντέγραψα το αρχείο PMP5101C_20140423_v1.0.12.img (βρίσκεται στον φάκελο Firmware) χύμα σε μια κάρτα μνήμης (όχι μέσα σε φάκελο) και το έκανα μετονομασία σε update.img 3. Έβαλα την κάρτα μνήμης στο τάμπλετ και το άνοιξα. Αυτόματα έβγαλε μήνυμα και με ρώτησε αν θέλω να κάνω την ενημέρωση. Πάτησα ΝΑΙ και έκανε επανεκκίνηση και με οδήγησε το Recovery όπου έγιναν όλα μόνα τους!! Αν υπάρχει κάποιος που τα κατάφερε με τον παραπάνω τρόπο ή είχε κάποια δυσκολία, ας το αναφέρει. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από mppanos 1
eliac7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 20 ώρες πριν, mppanos είπε Καλησπέρα. Δοκίμασα να κάνω και εγώ το ίδιο αλλά σε καμία περίπτωση δεν αναγνώριζε ο υπολογιστής το τάμπλετ. Επειδή δεν με ενδιέφερε να χάσω τις εφαρμογές του ΟΠΑΠ, προσπάθησα να περάσω το firmware από τη αρχή. 1. Κατέβασα την τελευταία έκδοση από το site που είπε ο nik187 στο σχόλιο του (http://nl02.dl.prestigio.com/Service_Files/TabletPC/PMP5101C_QUAD/PMP5101C_QUAD_20140423_v1.0.12.zip) 2. Αποσυμπίεσα και αντέγραψα το αρχείο PMP5101C_20140423_v1.0.12.img (βρίσκεται στον φάκελο Firmware) χύμα σε μια κάρτα μνήμης (όχι μέσα σε φάκελο) και το έκανα μετονομασία σε update.img 3. Έβαλα την κάρτα μνήμης στο τάμπλετ και το άνοιξα. Αυτόματα έβγαλε μήνυμα και με ρώτησε αν θέλω να κάνω την ενημέρωση. Πάτησα ΝΑΙ και έκανε επανεκκίνηση και με οδήγησε το Recovery όπου έγιναν όλα μόνα τους!! Αν υπάρχει κάποιος που τα κατάφερε με τον παραπάνω τρόπο ή είχε κάποια δυσκολία, ας το αναφέρει. Ακριβώς αυτό έψαχνα σήμερα. Δούλεψε άψογα! Ευχαριστώ για την λύση!
Vern Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Στις 1/2/2019 στις 6:31 ΜΜ, mppanos είπε Καλησπέρα. Δοκίμασα να κάνω και εγώ το ίδιο αλλά σε καμία περίπτωση δεν αναγνώριζε ο υπολογιστής το τάμπλετ. Επειδή δεν με ενδιέφερε να χάσω τις εφαρμογές του ΟΠΑΠ, προσπάθησα να περάσω το firmware από τη αρχή. 1. Κατέβασα την τελευταία έκδοση από το site που είπε ο nik187 στο σχόλιο του (http://nl02.dl.prestigio.com/Service_Files/TabletPC/PMP5101C_QUAD/PMP5101C_QUAD_20140423_v1.0.12.zip) Εμένα οταν το ανοιγω, μου βγαζει "η εφαρμογή MdmLauncher εχει σταματήσει. (Εκανα όπως είπες με την καρτα μνήμης αλλά δεν ξεκίνησε τίποτα αυτόματα)
asot Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Επιβεβαιωνω και γω οτι η μέθοδος με το αρχείο update.img κανει αυτόματη αναβαθμιση και "ξεκλείδωμα" από τον ΟΠΑΠ launcher
Chocorelo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα Έχω ένα τέτοιο τάμπλετ και δεν κατάφερα να του φορτώσω τίποτα ούτε να το ξεκλειδώσω Αν μπορεί κάποιος επαγγελματίας να το κάνει ας μου στείλει πμ να πληρωθεί φυσικά Σε κάποιους τεχνικούς (για pc)που ρώτησα δεν κατάφεραν τίποτα
Thespius Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Ειναι καλο αυτο το ταμπλετ;;..Βρηκα 1 καινουργιο πολυ φτηνα
Jrhammett5 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Στις 2/2/2019 στις 3:01 ΜΜ, Instagram είπε Ακριβώς αυτό έψαχνα σήμερα. Δούλεψε άψογα! Ευχαριστώ για την λύση! Καλησπέρα και εμενα δουλεψε απλα δεν μπορω να κατεβασω ολες τις εφαρμογες μαλλον λογο λογισμικου οταν ομως παω να κανω αναθμιση μ λεει πως δεν υπαρχει κατι. Εσυ το εχεις λυση αυτο
VoluptuousDeath Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Στις 12/3/2019 στις 4:29 ΠΜ, Vern είπε Εμένα οταν το ανοιγω, μου βγαζει "η εφαρμογή MdmLauncher εχει σταματήσει. (Εκανα όπως είπες με την καρτα μνήμης αλλά δεν ξεκίνησε τίποτα αυτόματα) aκριβως το ιδιο. εχουμε τελικa λυση??
SeNNinhA Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 11/10/2019 στις 9:41 ΜΜ, Thespius είπε Ειναι καλο αυτο το ταμπλετ;;..Βρηκα 1 καινουργιο πολυ φτηνα Αρχαιο ειναι. Εγω δεν θα ασχολουμουνα ουτε εαν καθοταν στο ραφι. 1gb μνημη, Android 4, CPU Rockchip RK3188 (στα 28nm!!!), ......να συνεχισω? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2020 από SeNNinhA
Lefteris_1891 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα, επιβεβαιωνώ και εγω οτι η μέθοδος,με το firmware σε κάρτα μνήμης,παίζει όπως το περιέγραψαν οι προηγουμενοι.Προσοχη μονο, γιατι εγώ την πάτησα και ταλαιπωρήθηκα αρκετά, το αρχείο του firmware,επειδή εχει ήδη κατάληξη .img,θέλει μετονομασία σε update. Ευχαριστώ πολυ όλους για την βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα