mastino Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 προσφατα βρεθηκε στην κατοχη μου το συγκεκριμενο ταμπλετ αλλα ειναι ετσι σεταρισμενο ωστε να εχει αρχικη οθονη και λειτουργιες μια συγκεκριμενης εταιρειας που τα εδινε σε συνεργατες της.δεν μπορω να εχω προσβαση σε αλλες λειτουργιες , εφαρμογες και περιηγηση. το εκανα reset σε εργοστασιακες καθως και root με το kingo αλλα και παλι δεν εγινε τιποτε διαφορετικο. αρνειται να μου δωσει προσφαση σε εφαρμογες ,σελιδες αλλα και στο root της συσκευης απο οσα εψαξα στο ιντερνετ δε μπορεσα να βγαλω ακρη επειδη ηταν ξενογλωσσα αφενος και αφετερου επειδη οι οδηγοι απαιτουσαν εγκατασταση εξειδικεμενων εφαρμογων στο ταμπλετ την οποια ομως δεν εχω δυνατοτητα να κανω... καποια ιδεα?
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 http://www.prestigio.com/news/firmware_updates/New_firmware_Prestigio_MultiPad_4_Quantum_10_1_en Ακολουθεις την επιλογη 2....
Vern Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Γειά σας! Μήπως βρήκε κανείς πώς ξεκλειδώνουμε αυτο το ταμπλετ;
jp77s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Vern είπε Γειά σας! Μήπως βρήκε κανείς πώς ξεκλειδώνουμε αυτο το ταμπλετ; Κάπου είχα διαβάσει οτι η λύση είναι να εγκαταστήσεις έναν άλλο launcher π.χ. nova launcher μέσω adb. Στη συνέχεια όταν τελειώσει η εγκατάσταση και πατήσεις home button θα σε ρωτήσει ποιον launcher θέλεις να χρησιμοποιείς, οπότε επιλέγεις τον nova launcher. Δυστυχώς δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει.
Vern Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) To έχω βρει αυτό που λες, αλλά δεν κατάφερα να το φτιάξω με αυτόν τον οδηγό Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από Vern
jp77s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Σε linux δοκίμασες να ακολουθήσεις τον οδηγό?
jp77s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, Vern είπε Όχι...σε win 10 προσπάθησα... Βρήκα το θέμα που είχα διαβάσει και αφορούσε ένα tablet του ΟΠΑΠ. Εκεί κάποιος έγραφε (στα σχόλια κάτω από το θέμα) ότι δεν μπορούσε να το ξεκλειδώσει και το πρόβλημα ήταν ο Windows driver. Αντίθετα σε Linux το κατάφερε μια και η συσκευή αναγνωριστηκε αμέσως.
Vern Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 To ειδα και εγώ αυτό. Και οι άλλοι μάλλον με τα win7 το κατάφεραν. Τι στο καλό έχουν τα win10;
jp77s Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Vern είπε To ειδα και εγώ αυτό. Και οι άλλοι μάλλον με τα win7 το κατάφεραν. Τι στο καλό έχουν τα win10; Πάντως εγώ σε δεκάρια είχα θέμα μέχρι και με της samsung τον driver και δεν μου αναγνώριζαν τις συσκευές. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από jp77s
Vern Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Εγω με τα 10 δεν ειχα κανένα πρόβλημα ως τώρα. Τώρα τι μπερδεμα είναι αυτό.. με αυτο το τάμπλετ ...τι να πω..
nik187 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 19/12/2018 στις 2:29 ΜΜ, Vern είπε Γειά σας! Μήπως βρήκε κανείς πώς ξεκλειδώνουμε αυτο το ταμπλετ; Κατεβασμα του τελευταιου firmware για το ταμπλετ και flash με RKBatchTool. Μολις εκανα ενα του ΟΠΑΠ ??? https://www.doctorandroid.gr/2015/11/pestigio-tablet-android-tablet_9.html Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από nik187
aorus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δεν είχα δεί το θέμα και πόσταρα και σε άλλο, σε αυτό το λινκ ΤΙΠΟΤΑ δεν μου δούλεψε ούτε σε 10 ούτε σε windows 7
nik187 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, aorus είπε Δεν είχα δεί το θέμα και πόσταρα και σε άλλο, σε αυτό το λινκ ΤΙΠΟΤΑ δεν μου δούλεψε ούτε σε 10 ούτε σε windows 7 Οπως γραφω παραπανω με περασμα του τελευταιου επισημου firmware το ταμπλετ ερχεται στην εργοστασιακη του μορφη. Απλα να ξερεις οτι χανονται τα παντα και το προγραμμα του ΟΠΑΠ Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από nik187
aorus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δεν με απασχολεί αν θα χαθούν τα πάντα, το πρόβλημα είναι οτι ακολουθόντας τις οδηγίες του λινκ δεν δουλεύουν σε εμένα και δοκίμασα σε 2 λειτουργικά γιατι κάποιοι ανέφεραν για πρόβλημα σχετικά με τα win 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα