Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφατα βρεθηκε στην κατοχη μου το συγκεκριμενο ταμπλετ αλλα ειναι ετσι σεταρισμενο ωστε να εχει αρχικη οθονη και λειτουργιες μια συγκεκριμενης εταιρειας που τα εδινε σε συνεργατες της.

δεν μπορω να εχω προσβαση σε αλλες λειτουργιες , εφαρμογες και περιηγηση.

το εκανα reset σε εργοστασιακες καθως και  root με το kingo αλλα και παλι δεν εγινε τιποτε διαφορετικο.

αρνειται να μου δωσει προσφαση σε εφαρμογες ,σελιδες αλλα και στο root της συσκευης

απο οσα εψαξα στο ιντερνετ δε μπορεσα να βγαλω ακρη επειδη ηταν ξενογλωσσα αφενος και αφετερου επειδη οι οδηγοι απαιτουσαν εγκατασταση εξειδικεμενων εφαρμογων  στο ταμπλετ την οποια ομως δεν εχω δυνατοτητα να κανω...

καποια ιδεα?

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vern είπε

Γειά σας!
Μήπως βρήκε κανείς πώς ξεκλειδώνουμε αυτο το ταμπλετ;

Κάπου είχα διαβάσει οτι η λύση είναι να εγκαταστήσεις έναν άλλο launcher π.χ. nova launcher μέσω adb. Στη συνέχεια όταν τελειώσει η εγκατάσταση και πατήσεις home button θα σε ρωτήσει ποιον launcher θέλεις να χρησιμοποιείς, οπότε επιλέγεις τον nova launcher. Δυστυχώς δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To έχω βρει αυτό που λες, αλλά δεν κατάφερα να το φτιάξω με αυτόν τον οδηγό

Επεξ/σία από Vern
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Vern είπε

Όχι...σε win 10 προσπάθησα...

Βρήκα το θέμα που είχα διαβάσει και αφορούσε ένα tablet του ΟΠΑΠ. Εκεί κάποιος έγραφε (στα σχόλια κάτω από το θέμα) ότι δεν μπορούσε να το ξεκλειδώσει και το πρόβλημα ήταν ο Windows driver. Αντίθετα σε Linux το κατάφερε μια και η συσκευή αναγνωριστηκε αμέσως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Vern είπε

To ειδα και εγώ αυτό. Και οι άλλοι μάλλον με τα win7 το κατάφεραν.
Τι στο καλό έχουν τα win10; 

Πάντως εγώ σε δεκάρια είχα θέμα μέχρι και με της samsung τον driver και δεν μου αναγνώριζαν τις συσκευές.

Επεξ/σία από jp77s
Δημοσ.

Εγω με τα 10 δεν ειχα κανένα πρόβλημα ως τώρα.
Τώρα τι μπερδεμα είναι αυτό.. με αυτο το τάμπλετ ...τι να πω..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/12/2018 στις 2:29 ΜΜ, Vern είπε

Γειά σας!
Μήπως βρήκε κανείς πώς ξεκλειδώνουμε αυτο το ταμπλετ;

Κατεβασμα του τελευταιου firmware για το ταμπλετ και flash με RKBatchTool.

Μολις εκανα ενα του ΟΠΑΠ ???

https://www.doctorandroid.gr/2015/11/pestigio-tablet-android-tablet_9.html

Επεξ/σία από nik187
Δημοσ.

Δεν είχα δεί το θέμα και πόσταρα και σε άλλο, σε αυτό το λινκ ΤΙΠΟΤΑ δεν μου δούλεψε ούτε σε 10 ούτε σε windows 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, aorus είπε

Δεν είχα δεί το θέμα και πόσταρα και σε άλλο, σε αυτό το λινκ ΤΙΠΟΤΑ δεν μου δούλεψε ούτε σε 10 ούτε σε windows 7

Οπως γραφω παραπανω με περασμα του τελευταιου επισημου firmware το ταμπλετ ερχεται στην εργοστασιακη του μορφη.

Απλα να ξερεις οτι χανονται τα παντα και το προγραμμα του ΟΠΑΠ

Επεξ/σία από nik187
Δημοσ.

Δεν με απασχολεί αν θα χαθούν τα πάντα, το πρόβλημα είναι οτι ακολουθόντας τις οδηγίες του λινκ δεν δουλεύουν σε εμένα και δοκίμασα σε 2 λειτουργικά γιατι κάποιοι ανέφεραν για πρόβλημα σχετικά με τα win 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...