yianniskyr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Εγώ συνδέθηκα πρόσφατα ΟΤΕ και σε μέτρηση που έκανα μου βγάζει 7.98 MB/s download, 0,99Mb/s upload και latency 30 ms. Προερχόμενος απο forthnet είχα ταχύτητα download 12 mb/s. Χρειάζεται να το ψάξω ?
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Εγώ συνδέθηκα πρόσφατα ΟΤΕ και σε μέτρηση που έκανα μου βγάζει 7.98 MB/s download, 0,99Mb/s upload και latency 30 ms. Προερχόμενος απο forthnet είχα ταχύτητα download 12 mb/s. Χρειάζεται να το ψάξω ? η forthnet δινει 6 snr ο οτε δινει 9.σιγουρα χανεις λιγο απο εκει.σηκωσε τα χαρακτηριστικα της γραμμης.αν εχεις zte πεταξε το και αυτο.αν εχειςκανα technicolor/thomson απο Forthnet βαλε αυτο εκτος αν εχεις Iptv Που εκει δεν μπορεις να το αλλαξεις ευκολα γιατι θα χασεις την Iptv.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 a.ποιο tp link. β.ποιο πως το κανεις?θα μπεις μεσα στο ρουτερ και καπου θα λεει τα χαρακτηριστικα της γραμμης. και δες και με το tp link Ποσο συγχρονιζεις + χαρακτηριστικα γραμμης. γ.στο tp link κανε firmware update προληπτικα μετα hard reset και μετα το σεταρεις με pppoe/llc vpi 8 vci 35 Και username/password την συνδεσης που εχεις με τον οτε. δ.αν εχεις iptv ναι μπορει να σεταριστει το Iptv εκει για να αλλαξεις ρουτερ απλα θελει λιγες ρυθμισεις.
Grey29 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Έχοντας εμπειρία με wind, forthnet και OTE. Ποτέ δεν είχα προβλημα με καμία από τις δυο πρώτες και στην εξυπηρετηση τους ήταν παντα κύριοι, στον ΟΤΕ είχα θεματάκια με την αναμονή στην τεχνική υποστήριξη. Το "οτι πληρώσεις παίρνεις" δεν ξέρω κατα πόσο ισχύσει για τα telecoms στην Ελλάδα
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Έχοντας εμπειρία με wind, forthnet και OTE. Ποτέ δεν είχα προβλημα με καμία από τις δυο πρώτες και στην εξυπηρετηση τους ήταν παντα κύριοι, στον ΟΤΕ είχα θεματάκια με την αναμονή στην τεχνική υποστήριξη. Το "οτι πληρώσεις παίρνεις" δεν ξέρω κατα πόσο ισχύσει για τα telecoms στην Ελλάδα ειναι λιγο θεμα τυχης.για τον καθε παροχο θα ακουσεις απο τα καλυτερα λογια μεχρι τα χειροτερα αναλογως πως του εκατσε του καθενος.εν τω μεταξυ πολλα ατομα δεν ξερουν πως παιζει το adsl ο αλλος ειναι 4Km μακρυα παιζει χαλια και σου λεει φταιει ο παροχος ενω το ιδιο θα γινει με ολους τουςπαροχους λογω αποστασης.απλα δεν ξερουν και λενε οτι νανε. 1
Grey29 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Η βασική διαφορά για μένα ήταν πάντα στην τιμή, γιατί στην σύνδεση είναι τα ιδια πανω κάτω. Ουσιαστικές διαφορές που να δικαιολογούν την τιμολόγηση του ΟΤΕ για μένα δεν υπάρχουν.
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 o ote και να θελει λογω εεττ δεν μπορει να δωσει την πιο χαμηλη τιμη.απο εκει και περα παιζει ρολο και ο εξοπλισμος που σου δινουν και οι περισσοτεροι(οσοι εμειναν) δινουν zte οπως και τι target margin βαζει ο παροχος που σε καποιους το ζητας να στο αλλαξουν για να πετυχεις καλυτερη ταχυτητα.επισης η Cyta δινει voip που εχει καποια συν αλλα και αρκετα πλην οτι πχ δεν μπορεις να αλλαξεις ρουτερ και να βαλεις το δικο σου.και η Hol σε καποιου εχει δωσει Voip.
mikeron Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Περιέργως ούτε εγώ έπιανα τα μέγιστα με την γραμμή του ΟΤΕ, βέβαια στην αρχη δεν ήξερα πως το μηχάνημα που δινει είναι σκουπίδι… Το αστείο είναι πως στο χρεώνουν αν δεν το επιστρέψεις όταν και αν αλλάξεις πάροχο.
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 ναι πλεον ο οτε το δινει χρησιδανειο.το κακο ειναι οτι το γυρνας αν και σιγα το ρουτερ το καλο ειναι οτι και 10 φορες να καει θα στο αλλαξουν No matter what.πχ σε Forthnet το χαριζουν.το καλο το κρατας.το κακο αμα καει εκτος εγγυησης η αγοραζεις καινουριο η δεσμευεσαι με συμβολαιο για να σου δωσουν αλλο. αν κανεις ανανεωση συμβολαιου ναι παιρνεις επισης αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα