speedman_26 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 65 μέχρι 68 μόλις ανοίγο πχ τον Chrome κάνει θόρυβο το ανεμηστηρακι γενικά ότι πάω να ανοίξω πρόγραμμα κάνει θόρυβο μέρα σταματάει μου έχει πετάξει και 3 φορές μπλε οθόνη που μου γραφή πρόβλημα σε Hardware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spgkolem Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Τι θερμοκρασίες είναι αυτες?? Είναι καθαρή η ψύχτρα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 έχω κάνα χρόνια καθαρίσω κουτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spgkolem Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Αν ήμουν στην θέση σου,θα καθάριζα κουτί-ψύχτρα και θα άλλαζα πάστα όπως είσαι.Είχε και παλία αυτό το πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Όχι παλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spgkolem Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Φίλε για να εμφανίστηκε τώρα τελευταία το πρόβλημα,σημαίνει πως μπούκωσε τελείως και δεν περνάει αέρας απο την ψύχτρα.Καθάρισε το κουτι,βγάλε την ψύχτρα και καθάρισε την καλά,βάλε καινούρια πάστα και ξαναδές τις θερμοκρασίες.Αν έχεις πάλι πρόβλημα τότε αγόρασε άλλη ψύχτρα.Καταρχάς αγόρασε πάστα και πεπιεσμένο αέρα λοιπόν . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα