arma1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 καλα τωρα ,σαν να λετε οτι δε μπορουμε να το αποφυγουμε να κατσουμε να το απολαυσουμε ,τεσπα , ας κανει αυτο που θεωρει ο καθενας μας σωστο η λαθος 2
leo06 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 τώρα είδα οτι το έχει και το vickmall στα $225 ,οπότε αν το αγοράσεις προτίμησε το vickmall
mp44christos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 με 2200 μπαταρία ίσα που θα του φτάνει μέχρι το μεσημέρι Οχι φιλε εχει 720p οθονη... μια χαρα θα τον φτάνει η μπαταρία.
Maktro Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 ρε παιδιά το παράγγειλα, αλλα εκείνη την στιγμή crashare ο browser μόλις πάτησα confirm κτλ κτλ και proceed και τα λοιπά τώρα μου το έχει στο pending.. pending από εμενα να το ξανά κάνω reorder η εννοεί pending να το checkaroun από το κατάστημα? από το vickmall το πήρα
arma1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 με paypal πληρωσες? αν ναι κοιτα εκει μεσα αν πληρωθηκε, τελικα πιο πηρες? 1
Maktro Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 όχι credit card πάτησα, αλλα για κάποιο λόγο δεν μου ζήτησε να συμπληρώσω κάποια στοιχεια τις πιστωτικής μετά.. μήπως έρθει με αντικαταβολή? το xiaomi mi4 πείρα
leo06 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 όχι credit card πάτησα, αλλα για κάποιο λόγο δεν μου ζήτησε να συμπληρώσω κάποια στοιχεια τις πιστωτικής μετά.. μήπως έρθει με αντικαταβολή? το xiaomi mi4 πείρα οχι,δεν θα έρθει με αντικαταβολή,γιατί δεν πληρώνεις με paypal?απο την στιγμή που δεν έβαλες τα στοιχεία της πιστωτικής μην περιμένεις να έρθει,συνιστώ να πληρώνεις με paypal και μόνο για αγορές απο κινεζοκαταστηματα 1
Maktro Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 να πατήσω reorder? μην μου ρθούν 2 :P http://postimg.org/image/87q71ce5l/ το ένα μου είναι pending και το άλλο processing.. λογικά το pending.. το proccesing είναι αυτό που πλήρωσα με paypal.. το pending το άλλο, αλλα γιατί δεν γίνετε να το ακυρώσω? να επικοινωνήσω με το support τους λες? αγχώθηκα receipt από την paypal για να μου πει ότι πλέρωσα δεν μου ήρθε, αλλα μπήκα στο account μου και recent activity μου δείχνει ότι πλήρωσα τον αυτοκράτορα wang feng για 225USD euro οποτε μάλλον είμαστε κομπλέ.. τώρα περιμένω από το support να μου κάνουν cancel αυτό που είναι pending, και να με ενημερώσουν για το proccesing.. δεν μπορώ αγχώθηκα, πάω να πιω μια μπίρα.. θα σας ενημερώσω για την αγορά μόλις μάθω νέα
Maktro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 ok τα βρήκα με το vickmall, μου έκανε cancel το pending, και τώρα απλά περιμένω για το processing να μου έρθει.. περιττό να πω ότι έχω σκάσει από την αγωνια μου μόλις το παραλάβω θα κάνω και ένα αναλυτικό review εδώ στο forum άμα έχω χρόνο.. σας ευχαριστώ όλους
newsformobiles Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 ok τα βρήκα με το vickmall, μου έκανε cancel το pending, και τώρα απλά περιμένω για το processing να μου έρθει.. περιττό να πω ότι έχω σκάσει από την αγωνια μου μόλις το παραλάβω θα κάνω και ένα αναλυτικό review εδώ στο forum άμα έχω χρόνο.. σας ευχαριστώ όλους Καλορίζικο, την καλύτερη επιλογή έκανες! Όταν έρθει, πήγαινε και στο ελληνικό MIUI forum, για να βάλεις την ελληνική rom και να είσαι άρχοντας! 1
Maktro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 προτιμώ αγγλικά αλλα ok αυτά τα βρίσκω δεν με πειράζει.. σας ευχαριστώ πολύ όλους σε 15-25 μέρες μου είπαν ότι θα παραλάβω το κινητό.. κάτι τελευταίο, το vickmall στην κίνα βρίσκετε?
newsformobiles Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 προτιμώ αγγλικά αλλα ok αυτά τα βρίσκω δεν με πειράζει.. σας ευχαριστώ πολύ όλους σε 15-25 μέρες μου είπαν ότι θα παραλάβω το κινητό.. κάτι τελευταίο, το vickmall στην κίνα βρίσκετε? Έχουν και αποθήκη ευρώπη νομίζω, αλλά ναι, η βάση τους είναι Κίνα. 1
leo06 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 προτιμώ αγγλικά αλλα ok αυτά τα βρίσκω δεν με πειράζει.. σας ευχαριστώ πολύ όλους σε 15-25 μέρες μου είπαν ότι θα παραλάβω το κινητό.. κάτι τελευταίο, το vickmall στην κίνα βρίσκετε? κινα βρίσκετε,η ευρωπαϊκή τους αποθήκη είναι στην θεσσαλονικη αλλά δεν έχει πολλά κινητά
arma1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 καλοριζικο και απο μενα φιλε, ελπιζω να προλαβες να εκανες κανα παιδι , περα απο την πλακα καλο ειναι, συμβιβασμός χρειαζετε 1
Maktro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 το προηγούμενο smartphone που είχα είχε 512 ram.. το οποιο μετά από λίγο καιρό απλά το σιχάθηκα επειδή κόλλαγε . είμαι full ενθουσιασμένος να μου ρθει τώρα αυτό το κινητό και να το λιώσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα