Προς το περιεχόμενο

αγορά smartphone 200 euro max

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα τωρα ,σαν να λετε οτι δε μπορουμε να το αποφυγουμε να κατσουμε να το απολαυσουμε ,τεσπα , ας κανει αυτο που θεωρει ο καθενας μας σωστο η λαθος

• Like 2
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
με 2200 μπαταρία ίσα που θα του φτάνει μέχρι το μεσημέρι

Οχι φιλε εχει 720p οθονη... μια χαρα θα τον φτάνει η μπαταρία.

Δημοσ.

ρε παιδιά το παράγγειλα, αλλα εκείνη την στιγμή crashare ο browser μόλις πάτησα confirm κτλ κτλ και proceed και τα λοιπά τώρα μου το έχει στο pending.. pending από εμενα να το ξανά κάνω reorder η εννοεί pending να το checkaroun από το κατάστημα? από το vickmall το πήρα

Δημοσ.

όχι credit card πάτησα, αλλα για κάποιο λόγο δεν μου ζήτησε να συμπληρώσω κάποια στοιχεια τις πιστωτικής μετά.. μήπως έρθει με αντικαταβολή? το xiaomi mi4 πείρα

Δημοσ.

όχι credit card πάτησα, αλλα για κάποιο λόγο δεν μου ζήτησε να συμπληρώσω κάποια στοιχεια τις πιστωτικής μετά.. μήπως έρθει με αντικαταβολή? το xiaomi mi4 πείρα

οχι,δεν θα έρθει με αντικαταβολή,γιατί δεν πληρώνεις με paypal?απο την στιγμή που δεν έβαλες τα στοιχεία της πιστωτικής μην περιμένεις να έρθει,συνιστώ να πληρώνεις με paypal και μόνο για αγορές  απο κινεζοκαταστηματα  

• Like 1
Δημοσ.

να πατήσω reorder?

μην μου ρθούν 2 :P :P

http://postimg.org/image/87q71ce5l/

το ένα μου είναι pending και το άλλο processing.. λογικά το pending.. 

το proccesing είναι αυτό που πλήρωσα με paypal.. το pending το άλλο, αλλα γιατί δεν γίνετε να το ακυρώσω? να επικοινωνήσω με το support τους λες? αγχώθηκα   :cry:  :cry:  :cry:

receipt από την paypal για να μου πει ότι πλέρωσα δεν μου ήρθε, αλλα μπήκα στο account μου και recent activity μου δείχνει ότι πλήρωσα τον αυτοκράτορα wang feng για 225USD euro οποτε μάλλον είμαστε κομπλέ.. τώρα περιμένω από το support να μου κάνουν cancel αυτό που είναι pending, και να με ενημερώσουν για το proccesing.. δεν μπορώ αγχώθηκα, πάω να πιω μια μπίρα.. θα σας ενημερώσω για την αγορά μόλις μάθω νέα

Δημοσ.

ok τα βρήκα με το vickmall, μου έκανε cancel το pending, και τώρα απλά περιμένω για το processing να μου έρθει.. περιττό να πω ότι έχω σκάσει από την αγωνια μου :P

μόλις το παραλάβω θα κάνω και ένα αναλυτικό review εδώ στο forum άμα έχω χρόνο.. σας ευχαριστώ όλους :D

Δημοσ.

ok τα βρήκα με το vickmall, μου έκανε cancel το pending, και τώρα απλά περιμένω για το processing να μου έρθει.. περιττό να πω ότι έχω σκάσει από την αγωνια μου :P

μόλις το παραλάβω θα κάνω και ένα αναλυτικό review εδώ στο forum άμα έχω χρόνο.. σας ευχαριστώ όλους :D

Καλορίζικο, την καλύτερη επιλογή έκανες! Όταν έρθει, πήγαινε και στο ελληνικό MIUI forum, για να βάλεις την ελληνική rom και να είσαι άρχοντας!

• Like 1
Δημοσ.

προτιμώ αγγλικά αλλα ok αυτά τα βρίσκω δεν με πειράζει.. σας ευχαριστώ πολύ όλους :D σε 15-25 μέρες μου είπαν ότι θα παραλάβω το κινητό.. κάτι τελευταίο, το vickmall στην κίνα βρίσκετε?

Δημοσ.

προτιμώ αγγλικά αλλα ok αυτά τα βρίσκω δεν με πειράζει.. σας ευχαριστώ πολύ όλους :D σε 15-25 μέρες μου είπαν ότι θα παραλάβω το κινητό.. κάτι τελευταίο, το vickmall στην κίνα βρίσκετε?

Έχουν και αποθήκη ευρώπη νομίζω, αλλά ναι, η βάση τους είναι Κίνα.

• Like 1
Δημοσ.

κινα βρίσκετε,η ευρωπαϊκή τους αποθήκη είναι στην θεσσαλονικη αλλά δεν έχει πολλά κινητά 

Δημοσ.

καλοριζικο και απο μενα φιλε, ελπιζω να προλαβες να εκανες κανα παιδι  :D , περα απο την πλακα καλο ειναι, συμβιβασμός χρειαζετε 

• Like 1
Δημοσ.

το προηγούμενο smartphone που είχα είχε 512 ram.. το οποιο μετά από λίγο καιρό απλά το σιχάθηκα επειδή κόλλαγε . είμαι full ενθουσιασμένος να μου ρθει τώρα αυτό το κινητό και να το λιώσω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...