jonhh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, εχω συνδέσει μια εξ. καρτα ήχου στο λαπτοπ μου και το τελευταιο καιρό εκει που παίζει ενα τραγουδι, παρεμβάλεται θόρυβος.. Υποθέτω έχει να κάνει με το γεγονός πως το λαπτοπ ειναι στη πρίζα (κάτι με την γείωση ίσως..). Το γεγονός επίσης πως στην ίδια πρίζα έχω συνδέσει ακόμα ένα μικρό ψυγείο, τα ηχεία, το μονιτορ του λαπτοπ και εναν ανεμιστήρα λέτε να επιβαρύνουν τη κατάσταση?
SPANK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ε δεν το έχεις δοκιμάσει σε αλλη πρίζα και χωρίς το ψυγείο επάνω ?
jonhh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 εχω ενα μικρό προβλημα σε αυτό... ειναι μια τρύπα το δωματιο κ μονο μια πρίζα έχω.. πρέπει να μεταφέρω τη κάρτα αλλου΄και δεν εχω βρει το χρονο να το κάνω...
jonhh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 χαχα πάνε τα παγωταααααααπάει το απόθεμα! Τεσπα , θα το δοκιμάσω.. εβγαλα και τη τροφοδοσία του λαπτοπ και το ψυγειο και εμφανίζεται ακόμα...ΑΝ δεν φταίει η κάρτα, λετε να πειράζει που έχω συνδέσει το λαπτοπ με ενα μονιτορ?
seithan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Κάνε δοκιμές ρε συ Τζων. Από ιδέες είσαι μια χαρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα