tipotakanenas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Επειδή δοκιμάζω την ελληνική έκδοση, έκανα τη δοκιμή, δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα. Ούτε όσο διάστημα το δοκιμάζω (15 ημέρες) είδα κάποιο πρόβλημα με την απόκριση Καλα εδω που τα λεμε ενα θεματακι το εχει Αν δεις στα 5 πρωτα χτυπήματα με το δάχτυλο σου εχουν βγει 3 κουκκίδες. 7
VyronPeristeri Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 εγω για samsung δεν ακουσα τιποτα απο αυτα τα προβληματα τουλαχιστον στις ναυαρχιδες της μιας και εδω μιλαμε για τη ναυαρχιδα της lg μη τα ισοπεδωνουμε ολα.η samsung ειναι πλεον πολυ μπροστα και σε ποιοτητα αλλα και σε hardware. Το οτι η προεγκατεστημενη εφαρμογη swiftkey που εχουν τα samsung κai εχουν εκτεθει πανω απο 600εκατ. συσκευες και η εξαφανιση του data toggle απ'το s6 δειχνει ποσο μπροστα ειναι η samsung... Σε λιγο θα χρειαζομαστε κυαλια για να την βλεπουμε 1
calculator Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Το ότι δεν βλέπεις άρθρα απο προβλήματα που έχουν τα κινέζικα αυτό δεν τα κάνει απροβλημάτιστα, πιστεύω το αντιλαμβάνεσε αυτό, όσο για τον χαρακτηρισμό σου δεν το σχολιάζω Κινέζικο έχω, mi note 2, με 130 ευρώ, χωρις προβλήματα. Και να βγάλει έδωσα ψίχουλα. Τωρα αν εσυ εισαι κορόιδο πάω πάσο.Πανω απο. 150-200 ευρώ δεν δίνω σε κινητό ο θεός να κατέβει. Ξαναλέω βόιδι δεν είμαι. 1
exor Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Κινέζικο έχω, mi note 2, με 130 ευρώ, χωρις προβλήματα. Και να βγάλει έδωσα ψίχουλα. Τωρα αν εσυ εισαι κορόιδο πάω πάσο. Πανω απο. 150-200 ευρώ δεν δίνω σε κινητό ο θεός να κατέβει. Ξαναλέω βόιδι δεν είμαι. να σου πω .. ωραιο το μι? ποιοτητα κλησης? οθονη ταχυτητα μπαταρια?
dimosthenis1984 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 οτι και να ειναι σε οσους χρηστες και να εχει συμβει , ειτε ειναι 100 ειτε 100.000 ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να δινεις τοσα χρηματα για ενα κινητο και να εχει τετοια προβληματα. και σου λεει ο αλλος... ελα μωρε θεμα software ειναι , θα διορθωθει με καποιο update... και γιατι να ειμαι εγω υποχρεωμενος να περιμενω ποτε θα ερθει αυτο το update ?? ε λοιπον οχι.... 1
alex1_kgr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 οτι και να ειναι σε οσους χρηστες και να εχει συμβει , ειτε ειναι 100 ειτε 100.000 ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να δινεις τοσα χρηματα για ενα κινητο και να εχει τετοια προβληματα. και σου λεει ο αλλος... ελα μωρε θεμα software ειναι , θα διορθωθει με καποιο update... και γιατι να ειμαι εγω υποχρεωμενος να περιμενω ποτε θα ερθει αυτο το update ?? ε λοιπον οχι.... Σοβαρά μιλάς κι εσύ τώρα; Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι εδώ και πολλά χρόνια γίνονται ανακλήσεις ολόκληρης παρτίδας αυτοκινήτων που κοστίζουν πάνω από 35000 ευρώ το κομμάτι γιατί διαπιστώθηκε οτί μπορεί να προκληθεί ακόμα και έκρηξη αλλά προφανώς το touch μιας συσκευής τηλεφώνου των 450 ευρώ είναι συμαντικότερο... 1
thanosAIAS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Και τα δυο εξίσου σημαντικά ειναι... την πάτησε η LG. Αν ειναι όντως ετσι, παει η φήμη της. 2
JohnyFire Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Τι γίνεται φέτος ρε παιδιά, όλα ελαττωματικά βγαίνουν... ενω περσι...χαχχαχα 2
dimosthenis1984 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Σοβαρά μιλάς κι εσύ τώρα; Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι εδώ και πολλά χρόνια γίνονται ανακλήσεις ολόκληρης παρτίδας αυτοκινήτων που κοστίζουν πάνω από 35000 ευρώ το κομμάτι γιατί διαπιστώθηκε οτί μπορεί να προκληθεί ακόμα και έκρηξη αλλά προφανώς το touch μιας συσκευής τηλεφώνου των 450 ευρώ είναι συμαντικότερο... προφανως και μιλαω σοβαρα ... ειναι και τα δυο σημαντικα υπαρχουν ομωε και περρισοτερο σημαντικα... δηλαδη για να καταλαβω . αν εσυ επαιρνες ενα αμαξι 35000 και δε μπορουσες να αλλαξεις ταχυτητα δε θα ηθελες να το φερεις στο κεφαλι του κατασκευαστη??? ετσι οπως απαντας ειναι σαν μη σε νοιαζει τι σου πασαρει η lg και η καθε lg.. η πολυ απλα εισαι απο εκεινους τους android fans που οτι και να γινει σε ενα τετοιο τηλεφωνο ειναι ολα μια χαρα. οπως και να χει με γεια σου με χαρα σου. εγω χρησιμοποιω κινητο των 300 τωρα ευρω και δεν εχει παρουσιασει ποτε το παραμικρο..οποτε χιλιες φορες αυτο παρα να παταω δεκα φορες να παρω ενα τηλεφωνο
Regulus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Όλοι οι κατασκευαστές ζητάνε από όλους μας να "τιμήσουμε" τις νέες "Ναυαρχίδες" τους. Μήπως όμως ξέχασαν να μας ενημερώσουν ότι αγοράζοντας τα γινόμαστε αυτομάτως και beta testers; Μετά από τόσα χρόνια κατασκευής smartphones θα περίμενα τουλάχιστον να παίρνω στα χέρια μου ένα ολοκληρωμένο και ΕΛΕΓΜΕΝΟ προϊόν. Τα λεφτά δεν τα βρίσκω στον δρόμο κυρίως αυτή την περίοδο. Δεν το γράφω μόνο για την LG φυσικά. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2015 από Regulus 1
nikaki71 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 A ρε αδιορθωτη lg...απο τις ρωγμες και τα αδυναμα επιπεδα σηματος στην αστοχια οθονης και bleeding...Απλα τραγικοι,θελετε και ναυαρχιδες,ασχετοι... 1
nikaki71 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 έλα μωρέ παιδικές ασθένειες είναι τίποτα παραπάνω ,όπως το g3 ...... Ναι,με την διαφορά οτι το g3 ακομα και τωρα στις τελευταιες παρτιδες παρουσιαζει ρωγμες!! 1
Captain Nemo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Για αυτό δεν αξίζει να είναι κανείς early adopter αφήστε άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρούπα
qsis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 A ρε αδιορθωτη lg...απο τις ρωγμες και τα αδυναμα επιπεδα σηματος στην αστοχια οθονης και bleeding...Απλα τραγικοι,θελετε και ναυαρχιδες,ασχετοι...Τα αδύναμα επίπεδα σήματος είναι αδιάφορα από τη στιγμή που έχεις σήμα και κανείς τη δουλειά σου Επίσης έχουν και το χαμηλότερο sar, μη το ξεχνάμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα