Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα C2D 8400 χρονισμένο στα 3.4 τώρα χωρίς πολύ κόπο.

Δουλεύει παράλληλα με έναν SSD και μπορώ να πω πως το μηχάνημα πάει σφαίρα.

Θα δω διαφορά αν βάλω πάνω κάποιον Xeon και αν ναι ποιον προτείνετε γιατί βλέπω υπάρχουν διάφορα μοντέλα. Είναι όντως καλύτεροι από C2Q/C2Extreme;

Δημοσ.

Πως το σκέφτηκα εγώ.Θα κοιτάξεις να πάρεις κάποιον που είναι καλύτερος ή στα ίδια με τον q9550 στο passmark http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core2+Quad+Q9550+%40+2.83GHz

Επίσης κοίτα τι κατανάλωση θα έχει γιατι είναι μερικοί που καίνε πχ 130w τα οποία ήταν οριακά για την mobo μου.Εγώ πήρα τον e5450 από ένα μέλος του φόρουμ και από τον q6600 που είχα στα 2,8 είναι καλύτερος ο xeon.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω την στοκ.Αυτοί οι xeon βγαίνανε σε 3 σειρές.Είναι οι L,οι Ε και οι Χ.Η σειρά L είναι 50w tdp αλλά συνήθως πιο αδύναμοι,οι Ε 80w και οι Χ 120w. O q6600 που είχα είναι 105w οπότε και με την στοκ θα έτρεχε στα ίδια και πιο χαμηλά μιας και πήρα της σειράς Ε.Ακόμα δεν τον έχω ανεβάσει γιατί δεν μου χρειάζεται γιατί έχω ψηλοκόψει τα games.Μπορεί να τον ανεβάσω λίγο αν έχει θέμα στο gta5 που δεν νομίζω.Πρώτα θα με φρενάρει η 650ti :P

Δημοσ.

VFM πάντως (τότε που έψαχνα τουλάχιστον) είναι ο E5420, έτοιμος με κοψίματα και αντάπτορα για 775 <20€, 80w 12MbL2 quad core στα 2.5GHz (και με ένα OC λογικά θα ανεβαίνει κάμποσο άαααμα χρειαστεί).

• Like 1
Δημοσ.

γεια σας παιδια να ρωτησω μιας και εχουν παρομοιο κοστος καλυτερος ειναι ο Intel Xeon X5260 ή ο  Intel Core 2 Duo E8400 ;

ευχαριστω!

Δημοσ.

κοντά είναι,με λίγο καλύτερο τον xeon.

edit:Υπάρχουν και 2πύρηνοι X που καίνε 80w όπως αυτός που λες,οπότε αυτά που έλεγα παραπάνω ισχύουν κυρίως για τους 4πύρηνους.

Δημοσ.

Εξαρτάται πως το βλέπεις... Ο xeon έχει 300Mhz παραπάνω, θα είναι λίγο πιο δυνατός στην τελική δηλαδή. Απο την άλλη ο 8400 πρέπει να είναι πιο κρύος λόγο TDP και δεν θέλει καμία μόντα για να μπει... 

Εγώ θα σου έλεγα βέβαια να πας σε E5420, πιο δυνατός....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...