MikrosComputeras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Καλησπερα εχω ενα iphone 4s και δεν μου βγαζει σημα .... Με την βονταφον μου βγ αζει βονταφον gr αλλα με 0 σημα τις βουλιτσες απο πανω σπανια μια να γεμισει τηλεφωνα δεν παιρνει ιντερνετ μεσω 3g ή 2g μπαινει με αισθητη καθηστερηση λογο χαμηλου σηματος.... Νε μια cosmote watch up βαζω pin και μενει στην αναζητηση.... Και μετα καμια υπηρεσεσια
mp44christos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 δοκίμασε settings > Phone Menu > Turn SIM PIN off
taslikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Κάνε επαναφορά εργοστασιακών και διαμόρφωση ως νέο iPhone επίσης πέρασε το τελευταίο iOS αν εισαι σε πιο παλιό και τσέκαρε μήπως σου βγάλει να κανεις κανένα carrier settings update αν τιποτα απο αυτά δεν δουλέψει επικοινώνησε με βοντα η κοσμοτε για νέα έκδοση κάρτας σιμ...η ημερομηνία και ωρα ειναι σωστές??? γιατι πολλές φορές γίνονται και κουφά απο αυτο
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Για να μην ανοίγω νέο νήμα, είπα να ρωτήσω....Γνωρίζει κανείς αν στο iphone 4s έχουμε screen protection και στην πίσω κάμερα;
MikrosComputeras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Καλησπερα παιδια τελικα φταιει η πλακετα..... δεν ειναι σοφτγουερ βρηκα επο ενα παιδι 16αρα πλακετα και θα την παρω...΄)
orestisrap Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Tο πρόβλημα δικτύου στο σήμα, εντοπίζεται στο τσιπάκι network ic πάνω στην πλακέτα του iphone. επισκευάζεται με 80-90% επιτυχία στην σταθερότητα της επισκευής. Το να αγοράσεις καινούργια πλακέτα δεν σε συμφέρει, γτ πρώτον μπορεί να κρύβει κάτι που εσύ να μην είσαι σε θέση να το αναγνωρίσεις (σε σχέση με την υπάρχουσα μητρική που έχεις και ξέρεις τι φταιει), δευτερον οικονομικά θα σου στοιχίσει σχεδόν όσο όλο το κινητό, ενώ αν το πας σε κάποιο repair center που επισκευάζει τσιπάκια, σου δίνουν και εγγύηση και η χρέωση νασαι σίγουρος θαναι μικρότερη απότι αν αγόραζες ολόκληρη πλακέτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα