Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας ! Χθες εκανα format στον υπολογιστη, σε windows 8.1 Εχω ενα μεγαλο προβλημα. ΤΟ οτι δεν εκανα backup τα drivers. Το αποτελεσμα ειναι να μην μπορω να συνδεθω σε ασυρματο WI-FI. Προσπαθησα να κατεβασω το driver απο διαφορα σημεια, χωρις επιτυχεια. Προσπαθησα να κατεβασω προγραμματα πουκατεβαζουν τα drives αυτοματα. η διαδικασια απετυχε. Τελικος βρεθηκα σε μια ιστοσελιδα της atheron και κατεβασα το αρχειο .zip Και μου βγαζει αυτο: http://prntscr.com/7idce4Τι πρεπει να κανω ??

Eχω εγκαταστησει drivers και drivers. Για ποντικια, πληκτρολογια, τα παντα. Αλλα αυτη την κατασταση μονο εδω την εχω δει. ας με βοηθισει καποιος !

ο υπολογιστης που εχω ειναι ο DELL inspiron 15 3000 series

Δημοσ.

Πρέπει να περάσεις τον driver χειροκίνητα , θα πάς στο device manager θα βρείς τον atheros που λογικά θα ειναι με κίτρινο θαυμαστικό και μετα δεξί κλίκ επάνω του ιδιότητες και καπου εχει να επιλέξεις να ψάξει για τον driver στον τάδε φάκελο

Δημοσ.

Πρέπει να περάσεις τον driver χειροκίνητα , θα πάς στο device manager θα βρείς τον atheros που λογικά θα ειναι με κίτρινο θαυμαστικό και μετα δεξί κλίκ επάνω του ιδιότητες και καπου εχει να επιλέξεις να ψάξει για τον driver στον τάδε φάκελο

Nαι, ετσι θα ηταν αμα ηταν νορμαλ το θεμα. ομως δεν ειναι. Οταν το κανεις αυτο εχει 2 επιλογες.Του φορτωνεις το αρχειο driver, ειτε ψαχνει μονος του στο διαδυκτιο. ως συνηθως αμα πεις να ψαξει στο διαδυκτιο... δεν βρισκει τιποτα. Η επιλογη που θελει να φορτωσεις αρχεια, οταν την επιλεγω, προσπαθω να βαλω τα αρχεια που πηρα απο την atheros. ΑΛλα τιποτα. λεει οτι δεν ειναι σωστα αρχεια. Δεν ξερω τι να κανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...