Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν βρήκες το μήνυμα μου ειρωνικό κάνε report μην μου λες τι να κάνω, γνώμη μου πως αν δεν βάλει windows κάποιος με τέτοια απορία (αυτή του post) μονάχα να γεννήσει περισσότερες απορίες προβλέπει το μέλλον και σαφώς στα προβλήματα του έπειτα δεν θα έρθεις εσύ ο lamer να τον βοηθήσεις αλλά πετάς το μπαλάκι σε άλλους.

Δεν χρειάζονται τέτοιες ειρωνείες, η εξέλιξη ήταν απολύτως φυσιολογική. Ρώτησε αν αξίζει να αναβαθμίσει, η απάντηση είναι όχι και προτάθηκε εναλλακτική λύση, για να μην πετάξει το PC αλλά αντιθέτως να το αναβιώσει. Που ειναι το περίεργο;

Δημοσ.

Αν βρήκες το μήνυμα μου ειρωνικό κάνε report μην μου λες τι να κάνω, γνώμη μου πως αν δεν βάλει windows κάποιος με τέτοια απορία (αυτή του post) μονάχα να γεννήσει περισσότερες απορίες προβλέπει το μέλλον και σαφώς στα προβλήματα του έπειτα δεν θα έρθεις εσύ ο lamer να τον βοηθήσεις αλλά πετάς το μπαλάκι σε άλλους.

Αν ερθει και ζητησει βοηθεια στο φορουμ σιγουρα θα βρει (και μαλλον οχι απο σενα).

Εννοειται οτι θα γεννησει αποριες η ενεργεια αυτη, δεν μαθαινεις αλλιως. Αν δεν εχει την πολυτελεια δεν θα το κανει, δεν ειναι κατακριτεο. Ειδικα αν ειναι το μοναδικο συστημα που εχει.

Απο την αλλη, ειναι κακη επιλογη να βαλει καποια μοντερνα εκδοση των windows χωρις να το αναβαθμισει εστω και λιγο. Τα XP θα τρεχουν καλα αλλα οχι αμα προσθεσει AV.

Και το καλα ειναι σχετικο παλι. Αν ο δισκος τον καθυστερει λογω παλαιοτητας δεν το γλυτωνει τιποτα.

• Like 2
Δημοσ.

hahahahah λατρεύω τα forums ξεκίνησε με απορία σχετικά με το αν αξίζει να κάνει κάποια αναβάθμιση και κατέληξε σε εγκατάσταση linux.

Είναι η μόνη αναβάθμιση που αξίζει,δε σε καταλαβαίνω.

Εκτός και αν ο υπολογιστής τρέχει με hardware μόνο.

Από πότε έχεις να ασχοληθεις με linux και υποστηριζεις κάτι τετοιο;Επίσης γνωρίζεις τον bspus προσωπικά και εκφέρεις άποψη για το ποιόν του;

Μάθε πως υπάρχουν διανομές που τρέχουν απροβλημάτιστα χωρις να προσθέσεις τίποτα,με γραφικό περιβάλλον εγκατάστασης,και τελειώνουν σε 10 λεπτά.

Άντε,ξανα πίσω στην σπηλιά σου,και κλείσε κανα παράθυρο γιατί μπάζει.

ok ,ποια linux να εγκαταστήσω??

Βαλε lxle.Kαι με ένα γβ θα τρέξουν ικανοποιητικά,και είναι ήδη σεταρισμένα.

Αλλά ψάξε να προσθέσεις και άλλη μνήμη,γιατί με λειτουργικό και firefox θα φτάνεις το μισό γίγα σε χρήση άνετα.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο πάω πίσω στην σπηλιά μου.

Είναι η μόνη αναβάθμιση που αξίζει,δε σε καταλαβαίνω.

Εκτός και αν ο υπολογιστής τρέχει με hardware μόνο.

Από πότε έχεις να ασχοληθεις με linux και υποστηριζεις κάτι τετοιο;Επίσης γνωρίζεις τον bspus προσωπικά και εκφέρεις άποψη για το ποιόν του;

Μάθε πως υπάρχουν διανομές που τρέχουν απροβλημάτιστα χωρις να προσθέσεις τίποτα,με γραφικό περιβάλλον εγκατάστασης,και τελειώνουν σε 10 λεπτά.

Άντε,ξανα πίσω στην σπηλιά σου,και κλείσε κανα παράθυρο γιατί μπάζει.

Βαλε lxle.Kαι με ένα γβ θα τρέξουν ικανοποιητικά,και είναι ήδη σεταρισμένα.

Αλλά ψάξε να προσθέσεις και άλλη μνήμη,γιατί με λειτουργικό και firefox θα φτάνεις το μισό γίγα σε χρήση άνετα.

Δημοσ.

Παιδιά εντάξει δε χρειάζεται να λογομαχητε, έληξε, έχω παραγγείλει ένα καινούριο σύστημα ,ευχαριστώ για τις προτάσεις!:)

• Like 1
Δημοσ.

Kayato τι λειτουργικό χρησιμοποιείς και τι κάνεις με τον υπολογιστή σου;

Αν μπορούσες να βρείς μνήμη(2GB) χωρίς αγορά θα έβλεπες εμφανή βελτίωση αλλά δεν αξίζει να ξοδέψεις καθόλου χρήματα.

xp εχω λετε να βάλω linux και να βάλω 2GB?Eπίσης ο σκληρός είναι 7 χρόνων και σέρνεται!

χρήση:internet,κειμενογράφο 

Ότι καλύτερο βάλε Λίνουξ Γιουνικορν και θα είσαι φίνα ελπίζω να μην έχεις διάθεση για παιχνίδια γιατί είναι δύσκολο θέμα αν θες να παίξεις παιχνίδια Windows σε Linux
Δημοσ.

Εξακολουθείς να έχεις επιθετικό ύφος, μάθε να συζητάς. Lamer να πεις τον εαυτό σου.

Για τους υπόλοιπους που τυχόν ενδιαφέρονται, το Linux Mint που πρότεινα είναι ΠΟΛΥ πιο εύκολο από τα Windows, τόσο στην εγκατάσταση (εννοείται ότι μιλάω για αποκλειστικό λειτουργικό στο PC), οσο και στη χρήση. Επίσης και άλλες διανομές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...