Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

καθότι ολίγον άσχετος με τα προιόντα της Apple, θέλω να αγοράσω το Macbook Air (2015) απο το σκρούτζ. Σκέφτομαι απο εδώ: http://stechi.skroutzstore.gr/p.Apple-MacBook-Air-13-3-1-6GHz-i5-4GB-256GB-SSD-Retina-Display-EU-MJVG2-Yosemite.1152485.html

εχω ξαναπάρει απο αυτό το κατάστημα και είχα μείνει ευχαριστημένος.

Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το EU version, θα έχει πρόβλημα στην ελλάδα; Θα μπορώ να γυρίσω το μενού στα ελληνικά;

Έχει και μερικά καταστήματα που το δίνουν λίγο πιο φθηνά, εκεί γράφει US version, ισχύει το ίδιο με την ευρωπαική έκδοση;

Τέλος στο παραπάνω λινκ, το προιον είναι το τελευταίο μοντέλο (2015), έτσι δεν είναι; (γιατί δεν τον γράφει μέσα στο κατάστημα).

Ευχαριστώ και συγνώμη για το είδος των ερωτήσεων. Είμαι newbe στα Macbook.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε. Το μόνο που αλλάζει είναι το πληκτρολόγιο το οποίο θα πρέπει να το συνηθίσεις καθώς δεν θα έχει ελληνικούς χαρακτήρες. Τώρα όσο αφορά το menu κλπ εννοείται πως μπαίνει στα ελληνικά στην αρχική εγκατάσταση. Το macbook air πάντως είναι μοντέλο στην δύση του. Χαμηλή ανάλυση οθόνης για 2015. Αυτή την στιγμή best value for money macbook είναι το macbook pro 13 retina. Βάλε 200 ευρώ παραπάνω και πάρε αυτό το pro μοντέλο 2015 με force touch με απίστευτη ταχύτητα σκληρού δίσκου, με ρετίνα οθόνη, με σαφώς καλύτερες επιδόσεις και το ίδιο φορητό. Αυτά από μένα! Με γεια σου όποιο και να πάρεις :)

https://www.skroutz.gr/s/6321672/Apple-MacBook-Pro-13-3-2-7GHz-i5-8GB-128GB-Flash-Storage-Retina-Display-2015.html

• Like 1
Δημοσ.

Ή ουσιαστικότερη διάφορα είναι ή πρίζα του φορτίστηκαν

Το ένα έχει αμερικανικό us το άλλο αγγλικό uk και το ευρωπαϊκό που έχει σαν τα δικά μας

Επίσης αν πάρεις ελληνικό θα έχει και ελληνικούς χαρακτήρες

Μη πάρεις γερμανικό γιατί θα έχει qwertz η Γαλλίκο γιατί θα έχει azerty

Αν είναι uk us ή eu θα έχει μόνο αγγλικά με ίδιο layout (qwerty) σαν το δικό μας

Όσο για το pro +1 και από μένα είναι τεράστιες ή διάφορες τους για μόνο 200 ευρώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...