xristoforos89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Προχθές ένα m1330 xps dell εμφάνισε τις κλασσικές κάθετες γραμμές. Φοράει άλλωστε την..γνωστή 8400m επάνω. Σκέφτομαι να το πάω (βασικά σίγουρα θα το πάω) σε φίλο να του κάνει Reballing ( έχει εργαλεία και γνώση). Η απορία μου λοιπόν είναι η εξής: Αυτό το reballing τι ακριβώς κάνει; Αποτέλεσμα ενδεχομένως να έχει, αλλά για πόσο; Το παλικάρι μου δίνει 3 μήνες εγγύηση οπότε, οκ, είμαι καλυμμένος για ένα χ διάστημα. Παραπάνω κρατάει όμως; Προφανώς και δε θα πιέζεται το λαπτοπ. Το πιο βαρύ που θα κάνει είναι να ανοίγει κανένα YouTube. Τα φώτα σας παρακαλώ.
karamaniotis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Το reballing είναι στην ουσία η επανατοποθέτηση του chip των γραφικών. Για εγγυήσεις έχω ακούσει να δίνουν μέχρι 4 μήνες η μεγαλύτερη, όσο για τα αποτελέσματα μην περιμένεις να σου βγάλει πάνω από 4 χρόνια. Συνήθως έχουν ορίζοντα 2 χρόνια, μακάρι να σου αντέξει περισσότερο. 1
george_gpu Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 γνωστο προβλημα με τις 8400 - 8600 στα dell xps
xristoforos89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Το reballing είναι στην ουσία η επανατοποθέτηση του chip των γραφικών. Για εγγυήσεις έχω ακούσει να δίνουν μέχρι 4 μήνες η μεγαλύτερη, όσο για τα αποτελέσματα μην περιμένεις να σου βγάλει πάνω από 4 χρόνια. Συνήθως έχουν ορίζοντα 2 χρόνια, μακάρι να σου αντέξει περισσότερο.Και 1 χρόνο να μου αντέξει, ευχαριστημένος θα είμαι.γνωστο προβλημα με τις 8400 - 8600 στα dell xpsΓενικά με όλες εκείνες τις nvidia δε χρειαζοσουν καν σομπα τον χειμώνα. 1
tve Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Με το reballing στην ουσία σου επανατοποθετεί το chip με νέες κολλήσεις (soldering balls) ή στο αντικαθιστούν αν χρειαστεί. Αν ο φίλος σου στο κάνει με θερμόπιστολο ή με κάποιο σταθμό τον 200-300 ευρώ μην μπεις καν στον κόπο. Εγγύηση μπορείς να βρεις μέχρι και 1 χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα