vrwmiaris Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 επειδη σημερα το πηρα χαμπαρι ,αξιζει να το χτυπησω?
HERTHAN Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 επειδη σημερα το πηρα χαμπαρι ,αξιζει να το χτυπησω? Ναι για 99,00 ευρω πιστευω πως αξιζει. Λογικά ή πρώτη που στον τίτλο της λέει ότι είναι για το 3g αλλά δεν είναι διαθέσιμη.οπότε δεν θα μπορεσεις να την παρεις. Θα ριξω μια ματια και πουθενα αλλου μηπως μπορεσω και την βρω. Αν την βρει κανενας πουθενα ας ανημερωσει.
vrwmiaris Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ναι για 99,00 ευρω πιστευω πως αξιζει. Θα ριξω μια ματια και πουθενα αλλου μηπως μπορεσω και την βρω. Αν την βρει κανενας πουθενα ας ανημερωσει. δεν εχει hdmi ομως ε?
HERTHAN Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 δεν εχει hdmi ομως ε? Εχει miniHDMI το 10αρι.Το 8αρι οχι.
gkarabid Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Οσοι εχουν κανει παραγγελια τους ηρθε καποιο email η μηνυμα sms ,γιατι σε εμενα τιποτα και σκεφτομαι μηπως εκανα τιποτα λαθος.Μπορω να παρω κσπου τηλ για πληροφοριες σχετικα με την παραγγελια μου
HERTHAN Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Οσοι εχουν κανει παραγγελια τους ηρθε καποιο email η μηνυμα sms ,γιατι σε εμενα τιποτα και σκεφτομαι μηπως εκανα τιποτα λαθος.Μπορω να παρω κσπου τηλ για πληροφοριες σχετικα με την παραγγελια μου Ουτε και σ'εμενα μου εχει ερθει κανενα email.
kostas38a Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μα δεν αναφερει τιποτα για ανανεωση,πουθενα,πως το βγαλατε αυτο τα συμπερασμα? ΤΕΛΙΚΟ: Μιλησα σήμερα με forthnet και δεν θελει ανανεωση αν κανεις την παραγγελία online.
southdady Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Σημερα,με πηραν τηλεφωνο ( το ειχα ζητησει εγω στην φορμα παραγγελιας)και μου ειπαν πως δεν στελνουν επιβεβαιωση παραγγελιας),απλα περιμενεις να παραλαβεις. (τηλ 2119559000 )
spysif Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ουτε και σ'εμενα μου εχει ερθει κανενα email. Εγώ έδωσα την παραγγελία Παρασκευή πρωί και μετά από καμιά ώρα μου ήρθε το επιβεβαιωτικό e-mail (Ηλεκτρονική Παραγγελία MLS "Αγαπητέ συνδρομητή, Με αυτό το e-mail... Με εκτίμηση, Nova Προνόμια). Δε με έχουν πάρει κάποιο τηλέφωνο (δεν το είχα ζητήσει κιόλας), οπότε απλά περιμένω και βλέπουμε...
dimigar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 τελικα παρελαβε κανεις η θα γραψω αυριο πρωτος εντυπωσεις;; με πηρανε τηλ οτι αυριο το πρωι θα μου το φερει η κουριερ Περιμένουμε εντυπώσεις.. Που είναι; Μας τις έταξες!! 1
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 χαχαχα το ξερω φιλε μου απλα λογω δουλειας θα κατσω το βραδυ να το επεξεργαστω λεπτομερως και να σας γραψω. περιμενα να παω και στο κιτρινομαγαζο να παρω μια 10'' θηκη και μια ζελατινα που ειχα παραγγειλει οποτε οταν το ανοιξω επιτοπου να του βαλω αυτα για να μην παθει τιποτα μην σε νοιαζει θα σας πω εντυπωσεις σημερα το βραδακι αν και οπως το ειδα στον κωτσο που το ειχε (πριν παραγγειλω κατι παντα παω σε καποιο καταστημα και το κοιταω live) για 99 ευρω αξιζει και με το παραπανω για tablet 10'' με 3g κτλπ 1
gkarabid Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Θα μας χρεωσουν και μεταφορικά ; Τελική μου έβγαλε 99€ με αντικαταβολη Συχνές ερωτήσεις Εάν επιλέξω κάποια προσφορά πως γίνεται η αποστολή και πότε γίνεται η παράδοση του προϊόντος που διάλεξα; Θα παραλάβετε το προϊόν που έχετε επιλέξει με courier, στη διεύθυνση που θα συμπληρώσετε στην φόρμα που θα σας εμφανιστεί όταν πατήσετε την επιλογή "αγορά". Η παραλαβή γίνεται μέσα σε 15 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που θα γίνει η παραγγελία σας και τα μεταφορικά κόστη των 5€ επιβαρύνουν τον παραλήπτη. - Εφόσον παραγγείλω κάποιο προϊόν, με ποιο τρόπο γίνεται η πληρωμή; Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή. Παιδια που μπορουμε να παρουμε τηλ και να ρωτησουμε σχετικα με την παραγγελια μας?Οχι καποια φωνητική πυλη οπως εδω 2119559000.Δεν κανουν συνδεση με καποιον πωλητή
southdady Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αν στο 2119559000 δεν πατησεις τπτ και περιμενεις ,βγαινει εκπρόσωπος και σε συνδεει αυτος
vrwmiaris Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καλημέρα, πήγα να πληρώσω λογαριασμό σήμερα και λέω δε ρωτάω να γελάσω λίγο για το τάμπλετ, επιβεβαιώνω ότι Στο μαγαζί σε λένε ότι ισχύει μετά από ανανέωση.αποδίδω τα εύσημα στον φίλο που τους είπε αμπλα ουμπλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις