VirusX2gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Παιδιά ξέρετε κάποιο λογογράφο στα ελληνικά που να έχετε δουλέψει και κάνει σωστά την δουλειά του? Είτε δωρεάν είτε εμπορικό μέχρι γύρω στα 100 150 ευρώ. με ενδιαφέρει κυρίως το αποτέλεσμα παρά το κόστος..
Pantelwolf Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 http://www.logografos.gr/page10.html εχω χρησιμοποιήσει παλαιότερες εκδόσεις. Μπορείς εύκολα να εκπαιδευτείς* για να σε καταλαβαίνει, είχε κάτι κολλήματα αν έγραφες μεγάλο κείμενο μονομιάς αλλά μπορεί να το έχουν φτιάξει. *μαθαίνεις να ξεχωρίζεις στην ομιλία σου λέξη-λέξη με ένα μικρό κενό- ακούγεσαι ψιλορομποτάκι αλλά δουλεύει.
La_MoRt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Γιατί δε δοκιμάζεις τις λειτουργίες των Windows για ΑΜΕΑ που είναι και δωρεάν και αν δε σε καλύπτει πλήρωσε μετά. Απλά θέλει λίγο χρόνο για την εκπαίδευση του προγράμματος αλλά άμα το εκπαιδεύσεις νομίζω θα είναι οκ. Φυσικά δε ξέρω τι ανάγκες έχεις να καλύψεις αλλά δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.
VirusX2gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Γιατί δε δοκιμάζεις τις λειτουργίες των Windows για ΑΜΕΑ που είναι και δωρεάν και αν δε σε καλύπτει πλήρωσε μετά. Απλά θέλει λίγο χρόνο για την εκπαίδευση του προγράμματος αλλά άμα το εκπαιδεύσεις νομίζω θα είναι οκ. Φυσικά δε ξέρω τι ανάγκες έχεις να καλύψεις αλλά δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Που ειναι αυτη η λειτουργια?
La_MoRt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Τι windows έχεις; Πηγή: Λογογράφος Διάβασε εδώ τι μπορείς να κάνεις με αυτές τις λειτουργιές και πες μου το λειτουργικό σου για να σε βοηθήσω να βρεις που είναι;
hardrocker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 http://www.logografos.gr/page10.html εχω χρησιμοποιήσει παλαιότερες εκδόσεις. Μπορείς εύκολα να εκπαιδευτείς* για να σε καταλαβαίνει, είχε κάτι κολλήματα αν έγραφες μεγάλο κείμενο μονομιάς αλλά μπορεί να το έχουν φτιάξει. *μαθαίνεις να ξεχωρίζεις στην ομιλία σου λέξη-λέξη με ένα μικρό κενό- ακούγεσαι ψιλορομποτάκι αλλά δουλεύει. φιλαρακι να σε ρωτησω κατι αυτα που εχεις στην υπογραφη σου τι ειναι?ποιοι ειναι αυτοι που τα γραψανε αυτα?
Pantelwolf Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 ποιοι ειναι αυτοι που τα γραψανε αυτα? γιου μαστ μπη νιου χηρ 1
Plak4ever Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Το θέμα είναι να το βρούμε free να το δοκιμάσουμε και μετά το αγοράσω κιόλας γιατί είναι για επαγγελματική χρήση και θέλω άδεια, αλλά να πετάξω και λεφτά έτσι δεν μου πάει καρδιά....
micos000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μου έχουν πει ότι το σύστημα του iphone που του μιλάς και το μετατρέπει σε κείμενο είναι πολύ καλό. Για pc νομίζω ότι της mls είναι το καλύτερο και έχει διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα τη χρήση.
tarantules Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Άλλο free-trial έκδοση , άλλο σπασμένο όπως ζητούσε κάποιος από πάνω και του σβηστήκανε τα μηνύματα.Δεν φτάνει που μπαίνετε μέσα και καρφώνεστε μόνοι σας για το τι θέλετε να κάνετε , δεν μπορείτε να κάνετε ούτε ένα απλό search για να βρείτε αυτό που ψάχνετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα